- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Hedef tutturduysa tutturdu, STSL'de ilk sırada olmak ve Cluj, Braga gibi dandik takımların arasından kıl payı 2. çıkmak bence çok da abartılacak bi başarı değil. Bu yüzden de ben sahadaki futbola, futbol anlayışına bakarım. Ve o da berbat.
Formsuz demek başka, tamam da ben formsuz olduğunu düşünmüyorum ki. Taktiksel bilgisi zayıf diyorum, açık ve net.
Az ama kime göre, neye göre az? Çok olan kim mesela Mourinho hariç?
Hoca sezon hedeflerini tutturmuştur, başarılıdır. Futbol olarak geçen senenin altındayız, bu doğrudur. Ama geçen seneki lig farklıydı, bu sene Avrupa var.
Ego, ego, ego. Bıktım artık bu laftan. Hocayı taktik olarak eleştirebilecek kapasitede olduğunu düşünmek de egodur. Egosuz insan olmaz. Başarılı olan insanın egosu da olur. Bu insani bir duygu. Sende de var, bende de var. Bende yok diyen yalan söylüyordur.
Bu aralar formsuz demek başkadır, hocanın teknik direktörlük kalitesini tartışmak başkadır. Ayrımı iyi yapalım. Sorun hep buradan çıkıyor.
Hedef tutturduysa tutturdu, STSL'de ilk sırada olmak ve Cluj, Braga gibi dandik takımların arasından kıl payı 2. çıkmak bence çok da abartılacak bi başarı değil. Bu yüzden de ben sahadaki futbola, futbol anlayışına bakarım. Ve o da berbat.
Formsuz demek başka, tamam da ben formsuz olduğunu düşünmüyorum ki. Taktiksel bilgisi zayıf diyorum, açık ve net.