Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Az ama kime göre, neye göre az? Çok olan kim mesela Mourinho hariç?

Hoca sezon hedeflerini tutturmuştur, başarılıdır. Futbol olarak geçen senenin altındayız, bu doğrudur. Ama geçen seneki lig farklıydı, bu sene Avrupa var.

Ego, ego, ego. Bıktım artık bu laftan. Hocayı taktik olarak eleştirebilecek kapasitede olduğunu düşünmek de egodur. Egosuz insan olmaz. Başarılı olan insanın egosu da olur. Bu insani bir duygu. Sende de var, bende de var. Bende yok diyen yalan söylüyordur.

Bu aralar formsuz demek başkadır, hocanın teknik direktörlük kalitesini tartışmak başkadır. Ayrımı iyi yapalım. Sorun hep buradan çıkıyor.

Hedef tutturduysa tutturdu, STSL'de ilk sırada olmak ve Cluj, Braga gibi dandik takımların arasından kıl payı 2. çıkmak bence çok da abartılacak bi başarı değil. Bu yüzden de ben sahadaki futbola, futbol anlayışına bakarım. Ve o da berbat.

Formsuz demek başka, tamam da ben formsuz olduğunu düşünmüyorum ki. Taktiksel bilgisi zayıf diyorum, açık ve net.

evetttttt.anlaşıldı arkadaş bize fatih hoca (kulübe değil taraftara) birkaç beden büyük geliyor.bize koca-MAL tarzı adamlar lazım.sarıyere 3-1 yenilen bate gibi bir takıma 1 şut bile (bakın kaleyi tutmayan demiyorum) çekemeyen hocalar müstehak.beğenmediğiniz schalke grupları arsenal in önünden namağlup bitiren schalke.ve sizin eleştirdiğiniz hocanın takımı (yani GALATASARAYIMIZ) o schalkeye karşı attığı golün haricinde 4 tane net pozisyon buldu.çektiği şutları saymıyorum bile (sabrinin vb gibi) .vay arkadaş ama kimse beğenmez messiler,xaviler iniestalar varya bizde. (ki o takım da italya liginde kötü olan milana 2-0 yenildi) olayı objektif inceleyin.eleştirileriniz teknik ve taktik konularda olsun (özellikle eleştiri diyorum),hakaret ederseniz ayıp etmiş olursunuz.

Hoca ne zaman dedi ben sol bek ve stoper istedim bana Drogba ile Sneijder'i aldılar bi göster varsa bende görmüş duymuş olayım bilmiyorum gerçekten.

ya baskan kac kez aciklama yapti tv de. hoca arkaya lider oyuncu istiyor diye. sonra bide carlinhos ismini istedi bunu cümle alem biliyor. daha en son hangi macda hatirlamiyorum simdi hoca demedimi ya listemde baska oyuncularda vardi diye ama kulüpleri vermek istemedi. herhalde ugrasilmisdir ama olmadi diye.

Sene başındaki hedef Şampiyonlar Liginde Çeyrek final miydi ? yoksa gruplardan çıkmak mı ?

Sene başındaki hedef, Fatih Terim'in verdiği söz "KAYBETSEK BİLE GURUR DUYULACAK, UMUT VERECEK BİR TAKIM SEYRETTİRMEK" idi.

Sözünü tutmuş mu? Tutmamış. Dünkü Schalke ile berabere kalacak takım değiliz.

Ego bu kadar adamı yönetirken ve böyle bir basınla uğraşırken iyi de ftnin ego sorunu herşeyi ben bilirim değişmem agha tavrı. Ders almam ders veririm ayakları

iddiaya girelim mi hocam? ikinci maçada aynı şablonla çıkacak FT :D

Gruplardan çıkmaktı. Üç gün önce bir arkadaşım ile telefonda konuştum. Bana dedi ki "Bu sene final oynamazsak Fatih Terim istifa etsin" Aynen böyle söyledi. Ne diyeceğimi şaşırdım. Bugün bu eleştirilerin olacağı o kadar belliydi ki. Medya o kadar güzel şişirdi ki insanları Schalke şöyle zayıf böyle zayıf diyerek...

Merak etme o arkadaşın gibi binlercesi burda mevcut...

Sneijder geldi Çeyrek final garanti , Drogba geldi yarı final garanti diye düşünen bir sürü futbol cahili var..

Fatih Hoca Solbek istedi - Stoper istedi.. yönetim takımı resmen sabote etti..

Onaylamıyoruz lakin sizin dediğiniz dizilişte sneijder ilk 11 oynamaz o zaman bu forum yıkılır başta sen yıkarsın eminim..Ha sakın 4-3-3 dizilişi yapma dün 4-3-3 oynasaydık 5 lık olurduk..Saygılar...

Fatih hoca almanyada gerekeni yapacaktır ben buna inanıyorum ama işte arada şoyle çılgın taktikleri yüzünden sekteye ugrayabiliyoruz :) arıyor devamlı yeni şeyler

ya baskan kac kez aciklama yapti tv de. hoca arkaya lider oyuncu istiyor diye. sonra bide carlinhos ismini istedi bunu cümle alem biliyor. daha en son hangi macda hatirlamiyorum simdi hoca demedimi ya listemde baska oyuncularda vardi diye ama kulüpleri vermek istemedi. herhalde ugrasilmisdir ama olmadi diye.

Ee tamam işte uğraşılmış olmamış şimdi oturup bunu bahane olarak kullanmanın anlamı yok eğer senin kaderini bu kadar etkileyeceğine inanıyor olsaydın çok rahat alırdın sol bekide stoperide demek ki hoca o kadar ihtiyaç görmemiş sonuçta Sneijder ve Drogba trasferlerine izin verdiğine göre Drogba Sneijder maliyetine nerdeyse dünyanın en iyi sol bekini alabilirsin Filipe Luis gibi gelir gelmez vs ama o kıvamda bir oyuncuyu rahat alırdın tercih hakkını hangi isimlerden yana kullandığını görmüş olduk.

Sene başındaki hedef, Fatih Terim'in verdiği söz "KAYBETSEK BİLE GURUR DUYULACAK, UMUT VERECEK BİR TAKIM SEYRETTİRMEK" idi.

2 Manu maçı.. Gurur duyduk mu ? DUYDUK

Dışardaki Cluj maçı gurur duyduk mu ? DUYDUK

Dışardaki Braga Maçı gurur duyduk mu ? DUYDUK...

İçerdeki Cluj Maçı gurur duyduk mu ? DUYDUK..

Bi oturun Talha sakinleşin..

Talha boşver. Anlatamazsın,anlamazlar.

Ne güzel ben sol beki duydum sen stoperi duydun demek ki Fatih terim hem stoper hem sol bek istemiz ALINMAMIŞ..

yinede 16 ya kalmışız ve maglubiyeti olmayan takımla berabere kalmışız zor günlerin ardından yinede üzülüyoruz..

Bu arada oyle fanatik Terim ci değilim lakin Almanyada biz Schalke yi yeneriz o yüzden yazdıklarınızı UNUTMAYIN:lol::lol::lol:

Onaylamıyoruz lakin sizin dediğiniz dizilişte sneijder ilk 11 oynamaz o zaman bu forum yıkılır başta sen yıkarsın eminim..Ha sakın 4-3-3 dizilişi yapma dün 4-3-3 oynasaydık 5 lık olurduk..Saygılar...

Dün 4-2-4 bile oynadı takım ataktayken abi. ne 4-3-3ünden bahsediyorsun sen :D

Hedef tutturduysa tutturdu, STSL'de ilk sırada olmak ve Cluj, Braga gibi dandik takımların arasından kıl payı 2. çıkmak bence çok da abartılacak bi başarı değil. Bu yüzden de ben sahadaki futbola, futbol anlayışına bakarım. Ve o da berbat.

Formsuz demek başka, tamam da ben formsuz olduğunu düşünmüyorum ki. Taktiksel bilgisi zayıf diyorum, açık ve net.

Tutturduysa tutturdu nedir? İşi zaten hedefi tutturmak. O zaman Lucescu'yu da eleştirelim, bizim millet balık hafızalıdır zaten eleştirmiştik de neyse, korkak futbol oynatıyor. Göze hoş gelmiyor. Ama adam sonuca gidiyor mu, gidiyor. Hedefi tutturduysa başarılıdır, nokta. Senin futbol anlayışına uyması gerekmiyor.

Taktiksel bilgisi zayıf olan adam o kadar kupayı nasıl almış, ona bir açıklama getiremiyorsun ama. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bunun adı nankörlük başka bir şey değil.

haha koruma sistemleri devreye girdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt