Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam gelme medyanın gazına dedik sana sen oyuncuları uyaracağına kendini uyar..Sabri gibi beş para etmeyecek leş adamla ne uğraşıyon daha allah aşkına yok şut çekmiş böle etmiş bunu yapmış..Ne top sürer ne adam geçer aldığını vurur kademeye giremez adamını kaçırır kafa vuramaz kanadını kapatamaz...Yazık ya yapma şunları..Adamalar eksikle geldiler 3 atam 5 atam alam maçı sanılı-rmı hocam ya.. Sneijder solda başilanırmı? drogba sneijder burak ee başka daha yokmuydu kırılgan yıldız.. Emre çolak nerde oda melonun yerine oynasaydı..Yapacağın belliydi hocam 4 5 1 bu kadar

Hernanes-Welbeck-Andersen-Young-Flethcer-CarrickMacheda-Lindegaard bunlar bebe değil mi ?

Ya sizin Fatih Terim nefretiniz futbolu unutturmuş...

Young 74'te girdi, Lindegaard kaleci.

Ben sana bebeleri sayayım (parantez içindekiler kaç dakka oynadıkları). King (5), Macheda(16), Powell (74), Büttner (90). Manchester United bu sene hiç bi maçına bize o maçta çıktığı 11'le çıkmadı, şunu anla bi defa... Bu ne demek? Birbirini tanımayan oyuncular antrenman yaptı demek.

Fatih Terim'den neden nefret edeyim ki ben? Nefret ediyorsam da sebebi Galatasaray'ı kötü oynatıyor olmasıdır. Ama asla nefret etmiyorum, belirteyim.

Taktik bilgisi sıfır diyenler var inanamıyorum. Hocanın elinde her türlü formasyonu oynayabilecek kadro var. Kendisi risk aldı burak drogba sneijderi birarada oynattı. Hamit direği vurmasa dany saçma bi şekilde topa çıkmasa ilk yarı 2-0 bitecekti ikinci yarı drogba çıkıp amrabat girecekti. maç öyle bitecekti. diyelim hamit atamadı gene 1-0 bitse bile f.terimin taktiği tutacaktı. 1-1 olunca mecbur gol atmak zorundasın. e sol kanattan da adamlar yardırıyolar resmen. Bi tercih yaptı sneijderi çıkardı bu drogba da olabilirdi burak da. Hangisini yapsa eleştirilecek sonuçta. Ne derseniz diyin ama taktik bilgisi yok demeyin adama. Sneijder drogba burak üçlüsü hücumda ne kadar etkili olduğunu gördünüz. Bu bir risktir ve bunu anca f.terim gibi adamlar alabilir.

Nankörlük , Zayıf insanların işidir. Kudretli insanlar içinde asla nankör olana rastlamadım... Goethe..

Bu kupaları bazıları babalarının aldığını zannediyor herhhalde..

UEFA%2B%25C4%25B0MPARATOR.jpg
fft99_mf2532663.Jpeg

aaaaaaa sen bilmiyorsun sanırım hoca bu kupaları aldı. ooo sende futboldan anlamıyorsun.görmüyorsun herhalde hocada taktik bilgi sıfır.hiçbişeyden anlamaz.bir sene önce 7.-8. sırada olan takımı alıp bala göte şampiyon yaptı.ya arkadaşım bende seni futboldan anlıyor zannediyordum.görmüyorsun değilmi bütün bu kupaların alındığını,fieorontinaya italya kupasını, milana transfer olduğunu.bütün bunlar balla açıklanır yoksa hocada teknik-taktik ne gezer.hiç yakıştıramadım sana (!!!!!!!!!!!)

Young 74'te girdi, Lindegaard kaleci.

Ben sana bebeleri sayayım (parantez içindekiler kaç dakka oynadıkları). King (5), Macheda(16), Powell (74), Büttner (90). Manchester United bu sene hiç bi maçına bize o maçta çıktığı 11'le çıkmadı, şunu anla bi defa... Bu ne demek? Birbirini tanımayan oyuncular antrenman yaptı demek.

Fatih Terim'den neden nefret edeyim ki ben? Nefret ediyorsam da sebebi Galatasaray'ı kötü oynatıyor olmasıdır. Ama asla nefret etmiyorum, belirteyim.

Başka sözüm yok sayın Yargıç ..

aaaaaaa sen bilmiyorsun sanırım hoca bu kupaları bala göte aldı. ooo sende futboldan anlamıyorsun.görmüyorsun herhalde hocada taktik bilgi sıfır.hiçbişeyden anlamaz.bir sene önce 7.-8. sırada olan takımı alıp bala göte şampiyon yaptı.ya arkadaşım bende seni futboldan anlıyor zannediyordum.görmüyorsun değilmi bütün bu kupaların bala göte alındığını,fieorontinaya italya kupasını bala göte aldırdığını,milana bala göte transfer olduğunu.bütün bunlar balla açıklanır yoksa hocada teknik-taktik ne gezer.hiç yakıştıramadım sana (!!!!!!!!!!!)

Valla bende kardeşim bu forumda öğrendim...

Neyse benden bugünlük bu kadar bu konuda. Tartışmayı sidik yarışı değil, bilgi alış verişi niteliğinde geçiren arkadaşlara (başta Yigit Ates) teşekkür ediyorum.

Çok komik bi insansın, orada ne varmış bi söylesene hadi. Hadi bi söyle bakalım. "Neden nefret edeyim" ve "Nefret ediyorsam" arasında ne gibi bi kopukluk, saçmalık var bi açıkla hadi Allah rızası için.

Oynatanın hatası degilmidir bu hocam? Hataları eleştirdiğimizde korumaya geciyorsunuz :)

Eleştireceğiz tabiki, dünkü kararı içinde eleştirmeliyiz ama yapıcı eleştirmek lazım, biz eleştirmeyi bilmiyoruz çünkü anında unutuyoruz herşeyi, başlıyoruz sallamaya.. Eleştiri böyle olmaz. Hemen hiçbirşey bilmiyor, hoca değil v.s başlıyoruz, Fatih Terim hoca değilse, diğerlerini siz düşünün..

Çok komik bi insansın, orada ne varmış bi söylesene hadi. Hadi bi söyle bakalım. "Neden nefret edeyim" ve "Nefret ediyorsam" arasında ne gibi bi kopukluk, saçmalık var bi açıkla hadi Allah rızası için.

Demagoji yapma Talha.. konuştukça battın...

Bana birşeyler desen anlarım da Fatih Terim nefretini yen sen önce ... yoksa bu gidişle Azize gibi UEFA kupası şansla alındı demeye başlarsın..

Taktik bilgisi sıfır diyenler var inanamıyorum. Hocanın elinde her türlü formasyonu oynayabilecek kadro var. Kendisi risk aldı burak drogba sneijderi birarada oynattı. Hamit direği vurmasa dany saçma bi şekilde topa çıkmasa ilk yarı 2-0 bitecekti ikinci yarı drogba çıkıp amrabat girecekti. maç öyle bitecekti. diyelim hamit atamadı gene 1-0 bitse bile f.terimin taktiği tutacaktı. 1-1 olunca mecbur gol atmak zorundasın. e sol kanattan da adamlar yardırıyolar resmen. Bi tercih yaptı sneijderi çıkardı bu drogba da olabilirdi burak da. Hangisini yapsa eleştirilecek sonuçta. Ne derseniz diyin ama taktik bilgisi yok demeyin adama. Sneijder drogba burak üçlüsü hücumda ne kadar etkili olduğunu gördünüz. Bu bir risktir ve bunu anca f.terim gibi adamlar alabilir.

kardeşim gerçekten merak ediyorum bunları kime yazdın.Allah aşkına bir açıkla lütfen.adamlar bir beraberlik aldı diye adamı resmen asacaklar.sen kalkmış nasıl bir açıklama yapıyorsun.ben sana söyleyeyim ama bende bir hafta boyunca çift forvet riskli olur 4-1-4-1 oynatsın diye burda binkere yazdım.ama adam çıktı 4-4-2 oynattı.şayet hamitin vurduğu top direğe değilde kaleye girseydi hepimiz göt olacaktık.artık daha 12. dakikada gol bulduk (bu arada gol sevinci sırasında kendi yumruğuyla kendi gözünü morartan ilk atam olarak tarihe geçtim dün akşam :D ).çıldırıyordum resmen hele direkten dönen topta elim ayağım boşaldı.şimdi eğer o da gol olsaydı şayet burda hocaya giydirenlerin neler yazabileceğini tahmin edebiliyormusun.ne imparatorluğu,ne profesörlüğü,ne dehalığı vb gibi milyon tane iltifat.ama merak etme nasılsa ikinci maçta almanyada schalkeye koyup bir üst tura çıkacağız. o zaman gel aç bakalım forumu hoca için neler söylüyorlar.o zaman iyi bir karşılaştırma yapabiliriz sanırım.

Ha bi de ilk kısma cevap verememiş olman acizliğini gösteriyor. Aramızda geçen tartışmanın bütün postlarını sunayım şuraya, ben her şeye cevap verirken sen geçiştirmişsin. Çünkü cevabın yok.

formamizda olan 3 yildizin 1yildizi fatih hocanin katkisi ve imzasi oldugunu unutmayarak elestirilerde saygi cefresinde kalmasini diliyorum . Türkiye de bu zaman kadar avrupada baskalarin rüyasinda bile görmedigi basarilara imzasi var bu adamin.

Demagoji yapma Talha.. konuştukça battın...

Bana birşeyler desen anlarım da Fatih Terim nefretini yen sen önce ... yoksa bu gidişle Azize gibi UEFA kupası şansla alındı demeye başlarsın..

Hani nerde batmışım göstersene hadi. İspatla bakalım nerde batmışım. Ne acayip bi insansın yahu. "Nefret etmiyorum" demişim, ve sonra "Nefret ediyorsam" demişim. "Nefret ediyorsam" kelimelerini senin beynin "Nefret ediyorum" olarak mı algıladı ne yaptı?

Korkak futbol oynatmıyodu bence, haddini biliyodu. Terim had mad bilmiyo. "Benim kafamda şu var bunu oynıycam" diyo. Rakibe göre taktikte düzenleme falan yapmıyo, rakibin zayıf noktalarıymış falanmış filanmış umrunda değil. Bu da taktiksel eksiklik ve(ya) egodan kaynaklanıyor.

Getirdim. 10 sene önce futbol daha farklıydı ve Hagi gibi dünya tarihinin en iyi oyuncularından biri vardı.

Sen de 2. FT dönemine açıklık getirirsen sevinirim. 7. sıradayken kaçtığı "ceketimi astım" dediği...

O dönem medyanın kullandığı terim buydu. Korkaktı, değildi beni çok da ilgilendirmiyor. Son derece başarılı bir hocaydı.

Terim had mad bilmiyor değil. Bu hocanın tarzıdır. Her zaman oyuna hükmetme peşindedir, zaman zaman aşırıya kaçsa da takımı oturttuğunda imkansızı başarabilen oyunlar oynamıştır takımları. Taktiksel eksiklik dediğin, hocanın hayata bakış tarzı biraz da. Ki bana göre eksiklik değil, yalnızca güçlü insanlarda bulunan bir özellik.

Hocanın, Akdeniz Oyunları'nda yetiştirip 5. torbadan Avrupa Şampiyonası'na götürdüğü takımla beraber yeni bir devir açılmıştır Türk futbolunda. O nesille Dünya ve Avrupa 3.'lükleri geldi. Bildiğim kadarıyla Hagi Türk değildi. Hatta gittiği takımlarda tutunamamış bir yıldızdı. Bu şekilde ifade etmek Hagi'ye de haksızlık. Hagi de Fatih Terim gibi bir efsanemiz. Birinden birini tercih etmemiz gerekmiyor. Bu son derece yanlış bir bakış açısı.

2. dönemin ilk senesinde hoca son haftaya kadar kovalamasına rağmen Lucescu'lu Beşiktaş'ın takım kimyasını yenememiştir. Guinti, Pancu, Zago, Sergen vs gibi bizim efsane dönemimize benzer bir hava yakalamıştı Beşiktaş. Sonunu getiremedik.

O dönemki en büyük şanssızlık büyük başarıları yaşatan oyuncuların artık yaşlanması ve tarihe geçmiş efsane adamları bir çırpıda silip atmanın imkansız olmasıydı. Her değişim sancılıdır. Üstüne bir de Olimpiyat Stadı gibi bir garabet gelince ligi 6. bitirmiştik sanırım.

Ama hoca kaçmış falan değildir. Özhan başkana isterseniz bırakırım demiştir ve başkan da böylesinin daha hayırlı olacağını söylemiştir. O dönemleri az çok hatırlıyorum. Hoca yapısı gereği kaçacak bir adam değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt