Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Talhayı yorduk. Talha dediklerinde haklı, futbol değişiyor ve buna ayak uydurabilenler ayakta kalacak. Fatih Hoca 70 yasında olsa bende derim bu saatten sonra değişmek yeni şeyler öğrenmek daha zor ama Fatih Hocada kendini yenileyebilecek tecrübe var bence.

Hani nerde batmışım göstersene hadi. İspatla bakalım nerde batmışım. Ne acayip bi insansın yahu. "Nefret etmiyorum" demişim, ve sonra "Nefret ediyorsam" demişim. "Nefret ediyorsam" kelimelerini senin beynin "Nefret ediyorum" olarak mı algıladı ne yaptı?

Tamam sen haklısın :)

Talhayı yorduk. Talha dediklerinde haklı, futbol değişiyor ve buna ayak uydurabilenler ayakta kalacak. Fatih Hoca 70 yasında olsa bende derim bu saatten sonra değişmek yeni şeyler öğrenmek daha zor ama Fatih Hocada kendini yenileyebilecek tecrübe var bence.

Bence de var ama en önce istemeli. Yani "Galatasaray her maça kendi taktiği ile çıkar" diye bişey olmamalı, bunu kendisi söylemişti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bu futbola aykırı.

Bence de var ama en önce istemeli. Yani "Galatasaray her maça kendi taktiği ile çıkar" diye bişey olmamalı, bunu kendisi söylemişti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bu futbola aykırı.

Ben sana katılıyorum futbol başka bir yere gidiyor. Borussia Dortmund gitmiş Footbonaut diye makina yapmış futbolcu antremanı için. Yenilikleri takip etmezsen öylece kalırsın. Fatih hocada bunu görüyordur. Ama şöyle birşeyde var Fatih Hoca 2000 de oynattığı futbol gerçekten çok farklıydı, hakederek alınmış bir şampiyonluktu. Takır takır top oynuyordu takım. Bunu bir Hagi ve Popescuya bağlamak yanlış olur.

kardeşim galatasaray her maça kendi taktiği ile çıkar.bunu net bir şekilde ifade ediyorum.eğer büyük takım olduğunuz iddiasındaysanız eğer bu durum bu şekildedir.ha ne var şu an itibariyle tabi ki borussia,bayern,barcelona gibi top class takımlar hariç diğerlerine karşı sen kendi taktiğinle çıkarsın.en azından taraftar olarak biz takımın dünya kulübü olmasını istiyorsak (ki öyle) hoca da bunu istiyorsa (ki öyle) yapmaya çalıştığı şeyde tam olarak budur.nasıl ki sen tsl de kendi oyununu oynuyor rakiplerin (eziklerde dahil olmak üzere) sana önlem alıyorsa ve bundan dolayı sen tsl de büyüksen aynısını avrupada da yapmak zorundasın.iki iki daha dört.yoksa her takıma önlem alan bir hoca olduktan sonra kimse kusura bakmasın ama tsl de akhisar ne ise sende cl nin akhisarı olmaya mahkumsun.

Ben sana katılıyorum futbol başka bir yere gidiyor. Borussia Dortmund gitmiş Footbonaut diye makina yapmış futbolcu antremanı için. Yenilikleri takip etmezsen öylece kalırsın. Fatih hocada bunu görüyordur. Ama şöyle birşeyde var Fatih Hoca 2000 de oynattığı futbol gerçekten çok farklıydı, hakederek alınmış bir şampiyonluktu. Takır takır top oynuyordu takım. Bunu bir Hagi ve Popescuya bağlamak yanlış olur.

Yok ben sadece onlara bağlamıyorum ama onların da en az Terim kadar katkısı oldu diyorum. Kim demişti hatırlamıyorum da "Kewell'ın antrenmana çıkması bile takım için olumlu bişey" gibisinden bişey demişti. Çok doğru bişey bu.

kardeşim galatasaray her maça kendi taktiği ile çıkar.bunu net bir şekilde ifade ediyorum.eğer büyük takım olduğunuz iddiasındaysanız eğer bu durum bu şekildedir.ha ne var şu an itibariyle tabi ki borussia,bayern,barcelona gibi top class takımlar hariç diğerlerine karşı sen kendi taktiğinle çıkarsın.en azından taraftar olarak biz takımın dünya kulübü olmasını istiyorsak (ki öyle) hoca da bunu istiyorsa (ki öyle) yapmaya çalıştığı şeyde tam olarak budur.nasıl ki sen tsl de kendi oyununu oynuyor rakiplerin (eziklerde dahil olmak üzere) sana önlem alıyorsa ve bundan dolayı sen tsl de büyüksen aynısını avrupada da yapmak zorundasın.iki iki daha dört.yoksa her takıma önlem alan bir hoca olduktan sonra kimse kusura bakmasın ama tsl de akhisar ne ise sende cl nin akhisarı olmaya mahkumsun.

Bayern, Dortmund, Real bile rakibine göre taktik kullanıyor, katılmıyorum.

Objektif olarak yazdıklarınızı okuyorum Talha'nın her cevabı mantıklı sizin her yazdıklarınız çöp genelde. Argümanlarda 50 sene önce kupa alındı bilmem ne. Adamın dediği hiçbişeye cevap veremiyorsunuz. Ben yormuyorum kendimi yazsam da kabullenmeyeceksiniz çünkü. Biz Almanya'da belki de geçeriz turu olay o değil şu takımın sene başından beri oynadığı topu gözle bi izlemek gerek.

hayatımda okuduğum en saçma yorumlarda ilk 5'e girer bu.

Gecende yazmıstım yine yazıyorum arka tarafı saglama almadan bu ıs olmaz eboueyi solbek hamit sagbek oynamalı onlerınde burak ve sneijder ileride tek drogba selcuk ve melo orta saha diger turlu bu takım ıs yapmaz

Yok ben sadece onlara bağlamıyorum ama onların da en az Terim kadar katkısı oldu diyorum. Kim demişti hatırlamıyorum da "Kewell'ın antrenmana çıkması bile takım için olumlu bişey" gibisinden bişey demişti. Çok doğru bişey bu.

Bayern, Dortmund, Real bile rakibine göre taktik kullanıyor, katılmıyorum.

tabiki kullanıyor bayern realle,borussiayla,barcelonayla yani top class takımlarla oynarken rakibine göre taktik kullanıyor.zaten bende bunu inkar etmiyorum yazımda da ifade ettim zaten top class takımlarla oynamak farklı diye. ama sen örneğin hiç barcelonanın interle,milanla,chealseyle vb gibi takımlarla oynarken onlara göre kado ile maça çıktığını gördünmü (tabi ki farkındayım barça çok uç bir örnek ama vurucu olması bakımından verdim).tabi ki cevabın hayır.çünkü adamlar dünyanın en iyisi.onlara her defasında önlem alınıyor.hocanında bu anlamda yaptığı budur.bunu yerleştirmeye çalışıyor (bknz 2000 senesine;arsenallede,leedslede,mallorca ilede,borussiaylada oynarken hep aynı dizilişle oynadık).o açıdan baktığımızda şayet büyük olmak istiyorsak bunlara katlanmak zorundayız.bu arada tabi ki dün akşam oynanılan oyun eleştirilecek.ama unutulmamalı ki elinde drogba,sneijder,burak,umut,selçuk varken (ki saydığım adamların hepsi class topçular avrupada isim yapmış yada o potansiyelde olan oyuncular) bu şekilde bir geçiş tabi ki sancılı olacak.ama şunu görmekte fayda var.seneye hocanın istediği carlinhos sol tarafa ve stoperede dünya çapında class bir oyuncu alınırsa çok rahat 4-3-3 oynarız.sanırım hoca şu an itibariyle bunun peşinde.

Onumuzdekı lig macalrında deneyebılırız eboue solbek hamit sagbek

Bir aydır beklediğim maç ve sonuç hüsran....Futboldan soğudum..50 kere yazdım rezil oynuyoruz Akhisar antalya bjjk her maç rezildik çok belliydi...

tabiki kullanıyor bayern realle,borussiayla,barcelonayla yani top class takımlarla oynarken rakibine göre taktik kullanıyor.zaten bende bunu inkar etmiyorum yazımda da ifade ettim zaten top class takımlarla oynamak farklı diye. ama sen örneğin hiç barcelonanın interle,milanla,chealseyle vb gibi takımlarla oynarken onlara göre kado ile maça çıktığını gördünmü (tabi ki farkındayım barça çok uç bir örnek ama vurucu olması bakımından verdim).tabi ki cevabın hayır.çünkü adamlar dünyanın en iyisi.onlara her defasında önlem alınıyor.hocanında bu anlamda yaptığı budur.bunu yerleştirmeye çalışıyor (bknz 2000 senesine;arsenallede,leedslede,mallorca ilede,borussiaylada oynarken hep aynı dizilişle oynadık).o açıdan baktığımızda şayet büyük olmak istiyorsak bunlara katlanmak zorundayız.bu arada tabi ki dün akşam oynanılan oyun eleştirilecek.ama unutulmamalı ki elinde drogba,sneijder,burak,umut,selçuk varken (ki saydığım adamların hepsi class topçular avrupada isim yapmış yada o potansiyelde olan oyuncular) bu şekilde bir geçiş tabi ki sancılı olacak.ama şunu görmekte fayda var.seneye hocanın istediği carlinhos sol tarafa ve stoperede dünya çapında class bir oyuncu alınırsa çok rahat 4-3-3 oynarız.sanırım hoca şu an itibariyle bunun peşinde.

Hayır, diyorum ki Dortmund bile Hannover maçı ile Mainz maçlarına (salladım rakipleri) farklı taktiklerle çıkıyor.

Fatih Terim

F-7. harf

A-1. harf

T-24. harf

İ-12. harf

H-10. harf

T-24. harf

E-6. harf

R-21. harf

İ-12. harf

M-16. harf

Toplamı 133

13-3, yani 2013 de 3. Avrupa Kupası gelecek diyor.

hayatımda okuduğum en saçma yorumlarda ilk 5'e girer bu.

neresi saçma kardeşim söylede bizde açıklama yapalım.sen hiç barçanın,bayernin vb takımların rakiplerine göre kadrolarla çıktıklarını gördünmü.hem diyorsunuz ki şöyle büyük takım olacağız,parçalayacağız,dağıtacağız ondan sonra kendi oyununu kabul ettirmek isteyen oyunu oynatmaya çalışan hocaya giydireceğiz.ondan sonra da hayatımda gördüğüm en saçma yorumlar konusunda ilk beşe girer.o zaman sende açıklada bizde senin engin bilgilerinden faydalanalım. eğer tabiki kazandığımızda mükemmel oynadık şöyle yaptık böyle yaptık;kaybettiğimizde de şöyle hoca değil böyle futbolcu değil demekten başka yorumların varsa.

Gecende yazmıstım yine yazıyorum arka tarafı saglama almadan bu ıs olmaz eboueyi solbek hamit sagbek oynamalı onlerınde burak ve sneijder ileride tek drogba selcuk ve melo orta saha diger turlu bu takım ıs yapmaz
Aferm,len..................BARCA OLURDUK OZAMAN!:D :D:sgr: :sgr:

Fatih Terim ismi açık açık 2013 de Avrupa Kupası gelecek diyor burada neler tartışılıyor.

Hayır, diyorum ki Dortmund bile Hannover maçı ile Mainz maçlarına (salladım rakipleri) farklı taktiklerle çıkıyor.

anlıyorum bende diyorum ki kendi ayarında ki takımlara karşı farklı taktik anlayış ile çıkması doğaldır.ama örneğin bir barça,bu sene münih (örnekleri çoğaltmak mümkün) baktığında adamlar kendi oyunlarını oynuyorlar.ve oyunu kabul ettiriyorlar.sırf bu yüzden barçadan esinlenerek dünyada 4-3-3 furyası yokmu?eğer sende bazı şeyleri kabul ettirmek istiyorsan elindeki yetenekli adamların hepsinin oynadığı sistemi oturtup rakiplerinin sana önlem almasını sağlamalısın.sencede büyük takım olmanın kuralı bu değil mi?kendi oyununu kabul ettirmek?(tabi ki bunu yaparken rakibi seyretme, analiz etme, boşver o senden korksunçekinsin demiyorum.yanlış anlaşılmasın)

4-3-1-2 sistemine dön artık. Hamit Sabri Melo bunlar babanın oğlu degil. 70 milyon gördü sen halen göremedin.

Kimsenin babasının yeri degildir. Galatasaray takımının teknik direktörlügü

Bir aydır beklediğim maç ve sonuç hüsran....Futboldan soğudum..50 kere yazdım rezil oynuyoruz Akhisar antalya bjjk her maç rezildik çok belliydi...

pardon kardeşim nesi hüsran anlamadım.yenildikmi,turu kesin olarak kaybettikmi?bu neyin çaresizliğidir ya.ayrıca akhisar maçında eyvallah rezil oynadık kabul ama kusura bakmada 8jk ve antalya maçlarında ki oyuna rezil diyorsan şayet ben her maç öyle oynamaya razıyım.8jk pozisyon bulamadı,antalya şut dahi atamadı.neyin rezilliği ben anlamadım,yada sizin nasıl bir beklentiniz var.90 dakika rakibi ceza sahasına hapseden bir takım,bırak pozisyon vermeyi orta sahayı bile geçirtmeyen bir takımsa istediğiniz ve arzuladığınız bu açıdan baktığında doğru 8jk ve antalya maçları rezildi.çünkü adamlar kaç kez orta sahayı geçtiler.belki şut atamadılar ama olsun orta sahayı geçtiler.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt