Fatih Terim: "Transfer olmazsa elimizdeki arkadaşlarla yukarılara oynamaya devam edeceğiz"

Pozisyon Kırmızı. Daha evvel ardada atılabilirdi onun hareketide kirmizi. Maçta hakemlik bir durum yoktu dengede giden maçtı daha az hata yapan kazanacaktı ilk diagne patlayinca mac gitti. Cok fazla konuşmanin manası yok bu maçı. Galatasarayin kadro kalitesi bu olmamalı.

Bu kirmiziyi sorgulayan hocayi ne bileyim napayim

Benzer bi kirmiziyi gecen yil lyundimada görmüştü dimi

Diagne de kırmızı, Arda da kırmızıydı, Rosier de ikinci sarıdan kırmızı yemeliydi.
Bunları tartışmak bizi senelerdir zerre kadar ileri taşımadı.

Atatürk'ün de dediği gibi "... Gelecek için neler yapacağız, onu söyleyiniz."
Atatürk silüetini otobüs önündeki armanın ortasına yapıştırmakla Atatürkçü olunmuyor maalesef. Şiar edinilmesi gereken sözlerini uygulamalı biraz da...

Hocadan daha cesur bir açıklama beklerdim hakem konusuna daha derin girmeliydi hatalari maça neden oldu.. 2. Olarak da akbaba kılınç belhanda cagne gibi adamlara üstü kapalı gözdağı vermesi gerekirdi kendi tercihleriyle alakalı hiçbir hatasını dile getirmiyor.. "Bazı arkadaşlar Galatasaray formasının ağırlığını tasiyamiyor kendimize gelelim " minvalinde birşeyler soyleyebilirdi.

Ne zaman ağır eleştirse ceza alıyor Hocayı savunduğumdan değilde Her kazandığımız maç sonu çıkıp Konusan Apo Çıkıp birazda konuşsun bir kere de kaybedilen maçtan sonra çıkıp Eleştiri yapsın Bizde yönetim idaresi kalmamış Şansa yönetiliyor.

Ya hoca bunun neresi kırmızı allah aşkına sen bari yapma
Er80LWcXcBAN2Zc

kafayı eğmese de diagne yeterince kaldırıyor ayağını, adam koşarak geliyordu diye kırmızı olmuyor mu nedir?

Hakemin bize karsi en büyük hatasi ilk yari atak yapacaktik faul calip devam oynatmadi andi

Bu kadroyla anca 6. oluruz başkada bişey olmaz.

Transfer olmazsa şampiyon olamayız. Yönetim hariç herkes bunun farkında. O kadar alıştılar ki Fatih Terim'in günü kurtarmasına. Para harcamayıp FFP'ye uydum diye övünmeleri sinir bozuyor artık.

Hoca belli ki bir şeylerden yılmış ve "mayısta sözleşmem bitiyor" sözünde kalmış hala. Mustafa Cengiz ile arası hala kötü ve Mustafa Cengiz aday olsa bile seçilemeyeceğini bildiği için kendini kurtarma peşinde, olan Fatih Terim'e oluyor.

Ne olursa olsun bizim Hocayı yalnız bırakmamak lazım.

Yav adamlar da biliyor kadronun yeterli olmadigini. Transfer yapamiyorlar para yok ffp vs var. cikip kadromuz yetersiz napalim transfer de yapamiyoruz diyecek halleri yok ya.

Geri
Üst Alt