Fatih Terim: "Transferler inşallah devam eder, yönetim uğraşıyor"

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
1611567033050.png

Fatih Terim: "Çok şükür, kupa da attığımız golün tersini biz attık."

Fatih Terim: "Vallahi bir defa Malatya'yı mücadelesinden ötürü kutluyorum. Bize gelince, böyle bir sahada oyuna hükmetmek isteyen bir takım için hiç kolay olmayan bir maç. Buna rağmen özellikle ikinci yarıda oyunun tüm hakimi Galatasaray'dı."

Fatih Terim: "Ben de bu oyun kültürünü geliştirmek istiyorum. Dakikada en çok pas yapan takım Galatasaray. Bu sahada 3 defada top kontrol edilen bir zemin vardı. Zorlandık. İlk yarı golü bulsak 1-0'dan sonra başka oyun olacaktı. Bulamadık maalesef."

Fatih Terim: ''Transferler inşallah devam eder, yönetim uğraşıyor. Neden olmuyor? diye hesap sormayız, olursa olur olmazsa olmaz.''

Fatih Terim: "Onyekuru, pürüzler olmasaydı ve daha erken gelseydi çok daha iyi olurdu. Halil de genç bir yetenek, yeni bir takım kurmak istediğimi defalarca söyledim."

Fatih Terim: "Feghouli bizim için çok önemli bir oyuncumuz ama maalesef çok çabuk kaybettik. Sahalardan ne kadar uzak kalır, ne kadar sürer bilmiyoruz. Durumu yarın belli olur."

Topun bizde kalmasi iyide ilerde pozisyona dönduremiyoruz. Top suren herif soktun gol geldi. Herkes ayagina top bekliyor. Boyle futbol kalmadi. Fuleli sprint atan oyuncular lazin

pas oyunu oynasan ne olacak bir ömür geciyor kaleye gitmemiz. bize bir kac pas ile kaleye gidecek oyun sekli gerek.

Fatih Terim: ''Transferler inşallah devam eder, yönetim uğraşıyor. Neden olmuyor? diye hesap sormayız, olursa olur olmazsa olmaz.''

Bunu demeyeceksin işte hoca. Yanlış yapıyorsun hala

Transferi kapadık sanırım.

Bu sahneyi geçtiğimiz sezonlar da yaşadık, son gün aspor'a açıklama yapılacak transferi kapadık diye. Bu açıklamayı yapan da tabiki 'aa' olacak.

Sorsan da karşılık bulamıyorsun zaten. Sen işine bak hocam, kimin ne yapıp ne yapmadığını görmeyecek kadar gözümüze perde düşmedi Allah'a şükür.

Geri
Üst Alt