♛ Fatih Terim ♛ Tüm Emekleri İçin Teşekkür Başlığı

Yaşattığın müthiş sevinçler için, Galatasaray ve Türk futboluna kattıkların teşekkürler İmparator.

Gönül isterdi ki şampiyon olup bırak ama nasip olmadı.

Biz senden razıyız, Allah da senden razı olsun. Türk futboluna halefsizsin, selefsizsin..

arkadaşlar hocamıza attığınız sevgi mesajlarında bir karanfili çok görmeyin.!

saygılar

Phenomenal

WhatsApp Image 2022-05-25 at 16.50.32.webp

ulan bari denizli'yi eleyeydin

Şu hakkını helal et hocam olayını anlamıyom hayatta hiç görmedigim alışverişimin olmadıgı yolumun hic bir şekilde kesişmedigi birinin benim üzerimde ne hakkı olabilir cok mrk ediyom 😀😃

Legend maximus imperituis santo Terim

Galatasaray hanesinden Terim’s, isminin birincisi, florya kralı, süperligin, uefanın ve ilk kupaların kralı, yedi tepeli istanbul krallığın hükümdarı, türk futbolunun koruyucusu, büyük boğazın incisi, zincir kıran, fbnin kocası...FATİH TERİM

Son düzenleme:
Şu hakkını helal et hocam olayını anlamıyom hayatta hiç görmedigim alışverişimin olmadıgı yolumun hic bir şekilde kesişmedigi birinin benim üzerimde ne hakkı olabilir cok mrk ediyom
Helallik için yolun kesişmesi gerekmiyor ben senin hakkında yalan yanlış olmayan birşey için suçlasam ve gerçek olmasa senin hakkına girmiş olurum

GS sayesinde büyük isim oldu. Çok da zengin tabi. Biz de epey kupa aldık tabi. Fiyat biçilemez. En iyisi karşılıklı teşekkür etmek.

Emeklerin için teşekkürler Fatih Terim.. Umarım bir daha Galatasaray ile yolların kesişmez. Yolun açık olsun. Galatasaray seni Efsane yaptı..

Geri
Üst Alt