Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.031
- 102.165
- 5.238
Hocam..
:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam..

üç harfli birisi var mesela 84milyon un hakkı üzerinde olanŞu hakkını helal et hocam olayını anlamıyom hayatta hiç görmedigim alışverişimin olmadıgı yolumun hic bir şekilde kesişmedigi birinin benim üzerimde ne hakkı olabilir cok mrk ediyom![]()
Onun yatacak yeri yok o yedigi haklarlaüç harfli birisi var mesela 84milyon un hakkı üzerinde olan
Esas onun bize hakkını helal etmesi lazım ama gelse anlat işteŞu hakkını helal et hocam olayını anlamıyom hayatta hiç görmedigim alışverişimin olmadıgı yolumun hic bir şekilde kesişmedigi birinin benim üzerimde ne hakkı olabilir cok mrk ediyom![]()
Helallik için yolun kesişmesi gerekmiyor ben senin hakkında yalan yanlış olmayan birşey için suçlasam ve gerçek olmasa senin hakkına girmiş olurumŞu hakkını helal et hocam olayını anlamıyom hayatta hiç görmedigim alışverişimin olmadıgı yolumun hic bir şekilde kesişmedigi birinin benim üzerimde ne hakkı olabilir cok mrk ediyom![]()