♛ Fatih Terim ♛ Tüm Emekleri İçin Teşekkür Başlığı

Buradaki birçok kişinin Galatasaray başarısında en çok gördüğü kişiye teşekkür etmemek ve saçma sapan sözler söylemek saçma. Saçmalığın yanında fütursuzluk.

Yıllrca verdiği emekler için teşekkür etmek lazım. Köprüleri yıkmadan güzelce de vedalaşmak lazım. Her şeyin bir sonu var ne yazık ki. Bir Avrupa şampiyonluğu ile veda yaşamak isterdim ama olmadı. Ancak bu ayrılık eninde sonunda olacaktı. Sevinçler de üzüntüler de kızgınlıklar da pişmanlıklar da oldu her yaşantıda olduğu gibi.

Bundan sonraki hayatınızın geri kalan günlerinde de mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.

Konu güzel ancak amacı dışında kullananlar beni üzüyor hocayı sevenler sevgisini göstersin duygularını dile getirsin diye açılmış güzelde düşünmüş @Doruk Ata TANRIVERDİ sağolsun ama konu mahfolmuş. hoca gitsin bende istiyordum ancak aynı zamanda çok seviyorum.

Eleştiriler bu konuda yapılabilir gereksiz mesajların tümü silinip konu özel hale getirilebilir. Fatih Terim ismi canımız hocamız hak ediyor. Yine duygulandım.

Konu güzel ancak amacı dışında kullananlar beni üzüyor hocayı sevenler sevgisini göstersin duygularını dile getirsin diye açılmış güzelde düşünmüş @Doruk Ata TANRIVERDİ sağolsun ama konu mahfolmuş. hoca gitsin bende istiyordum ancak aynı zamanda çok seviyorum.

Eleştiriler bu konuda yapılabilir gereksiz mesajların tümü silinip konu özel hale getirilebilir. Fatih Terim ismi canımız hocamız hak ediyor. Yine duygulandım.

Kesinlikle katılıyorum. Hocaya sayacak forumda tonla başlık yokmuş gibi bari bunu rahat bıraksaydınız iki dakika. Teşekkürler başlığı altında da kötüleme yarışına girmezsin.

91'li bir insan olarak öğrenim gördüğüm neredeyse her sınıfta , gittiğim okullarda her daim Galatasaray taraftarı ezici çoğunluktaydı. İstatistikler de gösteriyor ki kendisi ve takımı koca bir nesili Galatasaray taraftarı yapmıştır. Benim en büyük teşekkürüm bu olur kendisine. Çok sevdiğim bir kaç arkadaşımla tanışmama dolaylı yoldan da olsa vesile olmuştur.

Bu etkisine rağmen foruma üye olduğum dönemlerde bir ilerici olarak kendisini hep futbol anlamında muhafazakarlıkla ilişkilendirip hakir gördüm. Skibbe,Rijkaard gibi adamlara sonsuz destek verdim , savundum (forum eskileri bilir). FT adı geçtiğinde bile sayar söverdik. Ne kadar yanlış düşündüğümü de Ünal başkanın kayığına binip hocanın kovulmasını şakşaklayışımızın devamında anca anlayabildim. Süper finalli sezonda yarattığı takım benim düzenli izleyebildiğim en kompakt en harika futbol oynayan takımdı. Onun öncesindeki felaket sezondan sonra bizi tekrar futbola ve Galatasaray'a döndürdüğü için de ayrıca teşekkür ediyorum. Yazdan beri en büyük tartışmaları da eskiden benim düşündüğüm gibi düşünen üyelerle yapmışımdır , belki hakaret etmeyi ve haksızlık yapmayı bırakmayı onlar da öğrenip anlarlar.

umarim gereksiz elestiriler boylesine özel bir konudan silinir.

Şuraya destan yazılır sayfalarca roman yazılır yine yetmez. Yeri geldi çok eleştirdim çok saydım sövdüm ama geriye kalan Fatih Terim isminin büyük bir efsane olduğu ve Galatasaray için kelimelerce anlatılmayacak şekilde önemli bir isim olduğunu tarih asla unutmayacak. Tarihe adını altın harflerle yazdırdın hocam bir hatta birden fazla neslin sarı kırmızıya gönül vermesinde emeğin çok büyük hocam. Seni tarihe gömelim desek sığmazsın sen Galatasaraysın sen İmparatorsun. Sayısızca başarı onlarca kupa sonsuz mutluluk için çok minnettarım, hakkım varsa helal olsun, sen de hakkını helal et hocam. Ömrün güzel geçsin sevdiklerinle ailenle. Bu kavga hiç bitmeyecek bu dava hiç son bulmayacak hocam, Galatasaray kavgası hep daim olacak. Sende bu kavganın davanın içinde hep oldun olacaksın. Senin tabirinle Aslolan Galatasaray! Hayat bu neden olmasın…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EDkwMlaW4AA01fM.webp

:rose:

Geri
Üst Alt