Fatih Terim: "Türkiye'nin en çok pas yapan en çok topa sahip olan takımı Galatasaray olacak"

Bizim mutlaka oyun kurarken iki stoperimizin arasına dalıp topu yönlendirebilen bir 6 numaramızın olması gerekiyor. Umarım Assunçao bunu becerebilir. Lemina bunu çok güzel yapıyordu. Zira özellikle Türkiye'de stoperlerimiz ve 6 numaramıza çok baskı yiyoruz.

Bunun dışında hücum üretkenliğimizi arttırıp kanat oyuncularımızın oyununun üzerine koyabilirsek tozu dumana katarız.

Genç ve aç takım mutlaka ama mutlaka başaracaktır.
Anlatıldığı kadarıyla oyuncunun en iyi yaptığı iş bu. Nelsson-Marcao-Assuncao üçlüsünü çok merak ediyorum ama uzun bir süre göremeyeceğiz.

Onur maç öncesi lazio 5 atar diyenlerden biri olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam o kadar zamanım yok. Bilader dikkat ediyorum Terim ile ilgili birşey olduğunda sürekli oradasın ve hiç yapıcı bir konuşman yok. Düşmanlığı bıraksan mı diyorum artık? Lazio güçsüz rakip diyecek kadar kendini kaybetmişsin. Umarım isim benzerliğinden felan yanılmıyorumdur.
Yoo 5 atar diyenlerden değilim bakabilirsin

2-3 sene önceki terim mesajlarıma da bak şimdikine de bakabilirsin. Terimi severdim ama artık beğenmiyorum bütün açıklamaları ezbere

Ayrıca 70 yaşına gelmiş adam ligde yüzlerce maça çıkmış hala aynı hataları tekrar tekrar yapabiliyor yapmaması lazım

Hoca bu fantaziden vazgecmedigi surece daha cok iyi futbol bekleriz biz. Takmis tiki-taka futboluna halbuki o seviyede futbolcularin yok. Mevcut Barcelona bile yapamiyor artik.

Yürü be koçum benim kim tutar seni. Grande el patrone sinyor imparatorum benim.

Şu itleri bağırtıyorsunuz böyle..

Eşşek oğlu eşşekler

Bir tane normal Kayserili yok statta
Bütün Fenerliler toplanmış stada
Kayseri’deki bütün Fenerliler stadda
Çünkü Kayseri ezici olarak Galatasaraylıların baskın olduğu bir ildir

ya bu adam bam güm oynatan adamdı nasıl buna evrildi ben anlam veremiyorum
yaptığımız pasların %90'ı kendi sahamızda olunca bir şeye yaramıyor hoca üstüne kaplumbağa hızında paslaşıyoruz

Geri
Üst Alt