Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih Terim: "Türkiye'nin en çok pas yapan en çok topa sahip olan takımı Galatasaray olacak"
Hocam Lazio'nun futbolcuları bizde olsa avrupa şampiyonluğu hayali kurardım. Gerçi iyi bir takım olmak ayrı bir konu siz de haklısınız. Ama Lazio'da çok büyük bir potansiyel var.
Bizim mutlaka oyun kurarken iki stoperimizin arasına dalıp topu yönlendirebilen bir 6 numaramızın olması gerekiyor. Umarım Assunçao bunu becerebilir. Lemina bunu çok güzel yapıyordu. Zira özellikle Türkiye'de stoperlerimiz ve 6 numaramıza çok baskı yiyoruz.
Bunun dışında hücum üretkenliğimizi arttırıp kanat oyuncularımızın oyununun üzerine koyabilirsek tozu dumana katarız.
Genç ve aç takım mutlaka ama mutlaka başaracaktır.
Onur maç öncesi lazio 5 atar diyenlerden biri olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam o kadar zamanım yok. Bilader dikkat ediyorum Terim ile ilgili birşey olduğunda sürekli oradasın ve hiç yapıcı bir konuşman yok. Düşmanlığı bıraksan mı diyorum artık? Lazio güçsüz rakip diyecek kadar kendini kaybetmişsin. Umarım isim benzerliğinden felan yanılmıyorumdur.
Hoca bu fantaziden vazgecmedigi surece daha cok iyi futbol bekleriz biz. Takmis tiki-taka futboluna halbuki o seviyede futbolcularin yok. Mevcut Barcelona bile yapamiyor artik.
Bir tane normal Kayserili yok statta
Bütün Fenerliler toplanmış stada
Kayseri’deki bütün Fenerliler stadda
Çünkü Kayseri ezici olarak Galatasaraylıların baskın olduğu bir ildir
ya bu adam bam güm oynatan adamdı nasıl buna evrildi ben anlam veremiyorum
yaptığımız pasların %90'ı kendi sahamızda olunca bir şeye yaramıyor hoca üstüne kaplumbağa hızında paslaşıyoruz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.