Fatih Terim, Ümit Davala ve Orhan Ak PFDK'ya Sevk Edildi!

Gördüğüm kadarıyla yüzüne bir temas yok. Omzundan ittiriyor sanırım. Parmak sallayıp işaret eden kişiye normal bir tepki. Vurma yok.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yok o kısım ayrı, bir de karşılıklı bir mevzuları oldu, orada elini uzatıyor suratına doğru ama arada birileri olunca zaten ufak bir temas oluyor sadece.

Yok o kısım ayrı, bir de karşılıklı bir mevzuları oldu, orada elini uzatıyor suratına doğru ama arada birileri olunca zaten ufak bir temas oluyor sadece.

Bu dediğin kameralara yansımadı sanırım. Hatırlamıyorum.

Hoca ayıp etti de diyemiyorum. Avcı ve ekibi provokasyona gelmiş gibiydi. Gol sevincinde başaklı futbolcuların yaptıkları da bir nevi kanıtlıyor.

Bu dediğin kameralara yansımadı sanırım. Hatırlamıyorum.

Hoca ayıp etti de diyemiyorum. Avcı ve ekibi provokasyona gelmiş gibiydi. Gol sevincinde başaklı futbolcuların yaptıkları da bir nevi kanıtlıyor.

Benim derdim ayıp etmesinden ziyade, ilk gol sonrası mevzu farklı noktalara gidiyordu, maç yarıda kalabilirdi. Sonrasında da açıkçası rahatsız oldum, çünkü sahada maç oynanıyor kulübe sürekli kavga ediyordu. İşin ceza boyutu da var.

İlk mesajımda zaten Orhan'ın da oldukça suçlu olduğunu yazdım. Mossoro ile ikisi mal mal hareketler yaptılar.

eee noldu bu simdi. Bilerek mac sonu verecekler ki, cezasi inmesin

Tribüne gönderildiği için otomatik bir maç ceza yiyor olması lazım. Öyle değilse de verilen cezadan düşer 1 maç. İsterlerse 10 maç versinler tekrar. 12-13'te sezon sonunu, 18-19'da sezon ortasını cezalı geçirdi. İkisinde de şampiyon olduk. 19-20'de de sezon başını kaçırır dert değil. :D

Tedbirli sevk edildi diye biliyorum. Eger dogru hatirliyor isem bu aksam zaten takimin basinda olamayacak.

Edit, Hamza belirtmiş zaten.

Son düzenleme:
yalanci serefsiz haysiyetsizler bi de bu olay icin yumruk, delikanlilik muhabbeti yapiyolar

Benim bir türlü anlamadığım olayın olduğu noktada olan taraftarlar neden görüntüleri yayınlamadı sosyal medya üzerinden. Bir çok kişinin elinde telefon vardı. Olayın biraz çaprazında kalmamıza rağmen biz bile gördük tokat falan olmadığını ve Orhan denen zerzevatın küfürler savurduğunu. Hoca bile bir an şaşırdı bu ne diyor, ne oldu da coştu böyle diye.

Galatasaray İdarecisi Şükrü Hanedar hakaret gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'da.
Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, "hakaret ve saldırı" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Geri
Üst Alt