Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Rakipleri ile değil hocasıyla uğraşmak ancak aptalların işidir.

Ali Koç geldiğinden kulübe ve hocaya etmediği laf kalmadı, ezik ezik bir kaç cılız açıklamadan öteye gidemeyen başkan Cengiz kendi takımının hocasına yavuz kesildi. Bindiği dalı kesmek ancak budur.

Şimdi başkana hakaretten bana ceza verilebilir. Ama bu bir hakaret değil durum tespitidir.

Tercüme: 5 senelik tazminatımı bırakıp bir yere gitmem. Saf mı sandınız siz beni
Hayallerim de var zaten, 5 yedim 6 yedim ama 7 yemedim meselaa
Sen Galatasaray lisin degilmi kardeş? O zaman hafızanı tazeleyelim Terim ne zaman Galasaray dan tazminat almıştır? Seni bu kanaate ulaştıran veriler ya da gerçekleşmiş olaylar nelerdir?!!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devam edelim

Hoca cart curt çekerken millete neyi riske atmış Levent?

Kaybedecek bir şeyi olmadan dövüşe giren adama desteğe devam.

Hep destek tam destek
Bu tepkiyi Yalı çocuğuna vermedi Sertan, cılız ve direk söylemde bulunmamışken, takımın hocasına bu kadar gaddar olması doğru değil ki, bilirsin Mustafa CENGİZ'i severim.

Senin diğerlerinden farkın ne uefa kupasi süper kupa kim di hocan
Diğer farkın ne şampiyonluk sayısı 8 şampiyonlukta kimdi hocan
Başka farkın ne
Taraftar sayın
Burda iki büyük dönemeç var biri metin oktay diğeri kim
Bir diğer farkin
Dünya da tanınırlık
Uefa kupası önemli etkenidir
Hic bir kimse bu kadar büyük hizmet etmemiştir bu armaya ben ne hocalar gördüm en iyileri geldi ne yapabildiler geçmişini unutanin geleceği olamaz

Terim'e rezalet oyuna ve oyuncu seçimlerine rağmen bu kadar destek çıkan sözde taraftar olduktan sonra bir b.k olmaz Galatasaray'dan. Yeni nesli ve özellikle bu forumdakilerin daha akıllı olduğunu düşünmüştüm. akp iyi beyin yıkamış

Simdi hersey cok güzel ve o kadar da ZORLU gececek.

Tatliya baglanir bu is, Galatasaray icin.

Terim'e rezalet oyuna ve oyuncu seçimlerine rağmen bu kadar destek çıkan sözde taraftar olduktan sonra bir b.k olmaz Galatasaray'dan. Yeni nesli ve özellikle bu forumdakilerin daha akıllı olduğunu düşünmüştüm. akp iyi beyin yıkamış

2 gram aklinla milletin aklini elestirme,cok zipliyorsun uslu dur

Top oynat takıma kafi umarım uzatmaz mevzuyu mevzu edecek adamda adam olsa Arda için değmez

Arda icin tum bunlara deger mi?
Yeter artik
Su gereksiz arda mevzusunu kapat hoca
Takima top oynat herkes pesinden gelsin
Ya da sen tazminatin pesinden git, ama milyonlar da hayal kirikligi yasayacak

Egonuz batsin. Senin de mustafa cengiz, senin de fatih terim. Hakkaten batsin yerin dibine girsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt