Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Aha, egeli, marmaralı, akdenizli değilGelenin başımızın üstünde yeri var reis ayıpsın.
Anadolu lu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha, egeli, marmaralı, akdenizli değilGelenin başımızın üstünde yeri var reis ayıpsın.
İmzamı atıyorum.Ali Koç geldiğinden kulübe ve hocaya etmediği laf kalmadı, ezik ezik bir kaç cılız açıklamadan öteye gidemeyen başkan Cengiz kendi takımının hocasına yavuz kesildi. Bindiği dalı kesmek ancak budur.
Devam edelimİmzamı atıyorum.
Sen Galatasaray lisin degilmi kardeş? O zaman hafızanı tazeleyelim Terim ne zaman Galasaray dan tazminat almıştır? Seni bu kanaate ulaştıran veriler ya da gerçekleşmiş olaylar nelerdir?!!!Tercüme: 5 senelik tazminatımı bırakıp bir yere gitmem. Saf mı sandınız siz beni
Hayallerim de var zaten, 5 yedim 6 yedim ama 7 yemedim meselaa
Bu tepkiyi Yalı çocuğuna vermedi Sertan, cılız ve direk söylemde bulunmamışken, takımın hocasına bu kadar gaddar olması doğru değil ki, bilirsin Mustafa CENGİZ'i severim.Devam edelim
Hoca cart curt çekerken millete neyi riske atmış Levent?
Kaybedecek bir şeyi olmadan dövüşe giren adama desteğe devam.
Hep destek tam destek
Yalı çocuklarından farkımız olsun diye çabamız zatenBu tepkiyi Yalı çocuğuna vermedi Sertan, cılız ve direk söylemde bulunmamışken, takımın hocasına bu kadar gaddar olması doğru değil ki, bilirsin Mustafa CENGİZ'i severim.
Terim'e rezalet oyuna ve oyuncu seçimlerine rağmen bu kadar destek çıkan sözde taraftar olduktan sonra bir b.k olmaz Galatasaray'dan. Yeni nesli ve özellikle bu forumdakilerin daha akıllı olduğunu düşünmüştüm. akp iyi beyin yıkamış
Fena dokundurdum herhalde2 gram aklinla milletin aklini elestirme,cok zipliyorsun uslu dur
NKFVAS.Fena dokundurdum herhalde![]()