Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.047
- 6.947
- 2.198
Kaos yükleniyor. Bu işin sonu yine şampiyonluk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyi sözleşme bulup kaçarak gidince tazminat alamıyor yasal olarakSen Galatasaray lisin degilmi kardeş? O zaman hafızanı tazeleyelim Terim ne zaman Galasaray dan tazminat almıştır? Seni bu kanaate ulaştıran veriler ya da gerçekleşmiş olaylar nelerdir?!!!
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olay arda degil hala arda filan yaziliyor, hocanin istediklerini yapmiyorlar, hoca sayesinde koltuklarinda kasila kasila duranlar. Bundan sonra stadta istifa sesi duymaya hazir olsunlar
Hayır şey diyor: Teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır.ne diyon hoca? bekci hursitin eline luverver mi vermisler?
Noktası virgülüne katılıyorum. Cengiz başkan bu saygısızlıkları hiç haketmedi. Çok haksızlık etti Terim çok. Hemde bunu ikinciye yapıyor. Efsanemiz olabilirsin kabul, seviyoruzda seni tamam ama seni işe almış bir kişiye bunu hemde medyanın önünde yapamazsın ki bu ayıptır ve kabul edilemez. Hangi teknik direktör başkanına bu tarz konuşup o koltukta görevden alınmadan kalabilir?Bu konuda hocanın yanlış yaptığını düşünüyorum arda turan ısrarını anlayamadım hani muhteşem bir döneminde olsa arda bize dönermiydi yoo şu haliyle bize ne faydası olacak ardanın başkan çıkıp gündemimizde yok dedikten sonra fatih hocanın ben olsam galatasarayda yetişmiş bir futbolcu için böyle konuşmazdım gibi laflar etmesi zaten hoş olmadı sonra yine bu transfer konusunda ben istedim onlar istemedi eve gitmeden basına sızdırıldı gibi laflar ya başkana casus diyor ya yardımcı başkana ya da albayrağa hoş değil böyle laflar başkan cevap verince de twit at taraftara oynuyor bakın taraftar benim arkamda olayları bunlar. Fatih hoca canımız çok severiz ama o mesela iki senedir bir türlü iyileştiremediği oyunla ilgilensin mesela bu sene neden 10 puan gerideyiz neden ilk devre çok kötü futbol izledik neden şl de berbat durumlara düştük vs. vs.
Kosecki'de paralari masaya atti diye yollanmisti enfes topcuyduHocam hayalerine 33 yasinda silahla hastane basan arda ile mi gitmeyi planliyorsun?
Bi zamanlar da silahla milli takim kampi basan gokhan tore ile o hayallere yola cikmistin gorduk fiyaskoyu.
GS avrupa gol kralini (Tanju Colak) floryada basket potasina ates etti diye yollamis kuluptur Alp Yalman zamaninda.
Onceligi Galatasaray degil, Fatih Terim olanlarin yorumlarini okurken her seferinde gozlerime inanamiyorum. Arda’nin bu takima gelmemesi icin bir suru sebep sayilabilecekken nasil izahi olmaz yahu? Bu nasil bir sempatizanliktir. Arda pisligiyle bu takimin kirletilmesinin ne sportif ne insani olarak tek bir mantikli izahi yoktur. Ortada tek sebep, futbol fakiri omurgasiz bir teknik kadronun kendini kovdurmak icin kullandigi bir kozdur Arda. Baskan bu tuzaga dusmemis azinin payini vermistir. Herhangi bir gururlu insan bu laflari yemez coktan istifa ederdi. Ama bu sefer gidecegi hicbir yer yok. Olmadigi icin milyon eurolari birakip hicbir yere gitmez. Bu konuda Fatih Terimi savunanlarin Galatasarayi zerre sevdigine inanmiyorum.Muhtemelen seçimlerden sonra Fatih hoca bu dönemle ilgili açıklamalar yapacaktır. Başkanın açıklamaları hocanın her istediğinin yapıldığı konusunda ama bunun gerçek olmadığını en basit Falcao olayından biliyoruz. Daha önceki forvet olayında da durum benzerdi hatırladığınız üzere. Kaldı ki hocanın istedikleri dedikleri adamlar ffp kapsamında alınan kişiler. Yani sanki hoca daha genç daha potansiyelli adamları bilerek istememiş gibi konuşulmuş.
Arda olayında ben de gelmesini istemeyenlerdendim ama hoca istiyorsa ve maliyeti de düşükse alınabilir demiştim. Şimdi bir hoca bir oyuncu istiyorsa ve sen yönetim olarak almayı istemiyorsan bunun nedenini açıklamalısın. Mali olarak bize uymuyorsa anlarım ama mali açıdan sana yük değilse, yabancı sınırıyla ilgili de bir sorun oluşturmuyorsa bir oyuncuyu hocaya rağmen neden almazsın, bunun mantıklı bir izahı yok.
Aynı hataları beşiktaş orman-şenol güneş olayında yaptı. Sonuç şenol güneş gitti, orman gitti ama beşiktaş burnunu bu durumdan uzun yıllar kurtaramayacak. Bizim bazı taraftarın başarıya doymuşluğunu ve şampiyonluklardansa 5-6. olduğu yılları özlediğinin farkındayım ama taraftarın çoğunluğu gibi ben de o yılları hatırlamak bile istemiyorum.