Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Mayıs'ta şampiyon olduğumuzda sevinme sen emrecim tamam mı? bu cümleleri unutma ama sakın. Size riekerink'ler müstehak. :red:

riekerinkli bir galatasaray şampiyon olmasa dahi şu itici, kişisel ego tatmini aracı olan galatasaraydan daha iyidir

artık her maçtan sonra maç dışında boş boş herşeyi konuşan,esiyle bile kavga eden, ali koç ile danışıklı dövüş yapan bir adamın tek kişilik şovunu izlemek istemiyorum

galatasaray teknik direktörüşarılıysa da başarısız sa da teknik açılardan konuşmalı ve yorumlayanlar da öyle yorumlamalı

Allahüüüüüüüü Ekberrrrrrrrrrrrrrr

Vur de vuralım öl de ölelim İMPARATOR

Hoca gitsin diyen arkadaşlar saçmalamayın teknik olarak eleştirin ama şu berbat durumlarda ffp vs terim giderse ayalini kurduğunuz hoca kadro planlama.vs hiçbiri olmaz 2 3 yıl bok çukurundan çıkamayız

selcuk inan'la sözlesme uzatti, ben olsam sabri'yi göndermezdim dedi.bir de son arda söylentisi. artik bu bitiklerin pesinde kosma sevdasindan vazgecmesi gerektigini anlamistir umarim. dün rotasyonlu kadroda bile selcuk'u oynatmadi, bal gibi kendi de biliyor sahada hic bir ise yaramadigini.

giderse gelen de gölgesinde kalacak o kısmı da yaş işin
Gelen adam başarılı olduğu sürece hiçbir şey olmaz. Başarısız olursa maks 1 sene süre verilir, Terim'e bile uygulanan tarife yani. Taraftar profili bu, yapacak bir şey yok.

selcuk inan'la sözlesme uzatti, ben olsam sabri'yi göndermezdim dedi.bir de son arda söylentisi. artik bu bitiklerin pesinde kosma sevdasindan vazgecmesi gerektigini anlamistir umarim. dün rotasyonlu kadroda bile selcuk'u oynatmadi, bal gibi kendi de biliyor sahada hic bir ise yaramadigini.
Hayır anlamaz bu adam hep böyle 25 yıl öncede böyleydi kendisine hizmet etmişse bir oyuncu ve saygısızlık etmediyse sonuna kadar kollar engini bile koruyacakti ama engin çok malliklar yaptı dusunun Danye antrenör vermiş bireysel calisiyormus
Hocanın vefa anlayışı böyle bende hiç sevmiyorum ama bu yaştan sonra değişmez

Hoca şimdilik en doğrusunu yaptı neyse ki. Uzatmanın anlamı yok.

Ama şampiyon olamayacağız boşuna umutlanmayın bence.

İstifa eden yönetici terim in mesajı alintilayip bunu paylaşmış.

Aslolan Galatasaray!!! #SadeceGalatasaray

Muhtemelen albayrak da istifa etti kabul görmedi ama. Başında çıkan haber doğruydu. Bu yönetici terimci tayfadan. Albayrak in istifasının ört bas edilmesi de Cengiz in bugün ki tavrı olsa gerek.

Hayali Arda yı aldırmak sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim kendisine yakışanı yaptı :sarıkalp::kırmızıkalp:

Umarım Mustafa Cengiz'de Fatih Terim'in gönlünü alır şu Rodop'a filan bilgi sızdırmayı bırakır artık. Bence Fatih Terim'in asıl kırıldığı olay buydu
Gönlünü almak için bilgi sizdirmaktan vazgeçmeli diyorsun yani. Zahmet olur başkana renktas. Sanki magazin programı sunuyor

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baydın be yeter artık işini yap saga sola sosyal medyada sallıcana

Geri
Üst Alt