Fatih Terim Yabancı Sınırlaması Konusunda Ne Düşünüyor?

Y.D: "Yabancı sayısında planlanan süreçte bir değişiklik düşünmüyoruz. Değişiklik, ancak 18 kulüp başkanının imzasıyla olabilir" demiş

5+0+3 geliyor

bu arada uefa baskı yaparsa bunlar febeye ceza kesecek gibi duruyor

Çeptalk

Konusur ama icraat sifir, o sadece 7 yil icinde alacagi parayi dusunur, goreceksiniz birsey diyemiyecek Tupcu ye.

Y.D: "Yabancı sayısında planlanan süreçte bir değişiklik düşünmüyoruz. Değişiklik, ancak 18 kulüp başkanının imzasıyla olabilir" demiş

Ona bakarsan 18 klüpten 1'i bile memnun değilse değişmeye tabidir.

klüpler tffnin resmi malı mı ? avruapda boy gösterip pazarda değer kazanan biziz. bunlar kim ki bizi kısıtlıyorlar.

ingiltere gibi futbol klüpleri kendi pazarını yönetmeli. bunlara ihtiyaç yok.

bunca yıldır sankı mıllı takım td lerı yabancı sınırlamasını ayarlıyormus gıbı konusuyorsunuz adamın yapacagı maksımum ıs onerıde bulunmak uygulamak tff ye kalmıs...ft nın buna etkı edecegını degıstırebılecegını dusunmenız bıle bu adamın turk futbolunda ne kadar etkılı ve onemlı yere sahıp oldugunun ılanıdır...kebapcı parator dıye laf sokan genclık once bunu dusunsun sonra laf solesın...

İkna konusuna oldukça fazla takıldım.Bu neyin iknası,onu çok merak ediyorum.Merak ediyorum daha ne kadar batmayı başarabilecekler.

bunca yıldır sankı mıllı takım td lerı yabancı sınırlamasını ayarlıyormus gıbı konusuyorsunuz adamın yapacagı maksımum ıs onerıde bulunmak uygulamak tff ye kalmıs...ft nın buna etkı edecegını degıstırebılecegını dusunmenız bıle bu adamın turk futbolunda ne kadar etkılı ve onemlı yere sahıp oldugunun ılanıdır...kebapcı parator dıye laf sokan genclık once bunu dusunsun sonra laf solesın...

Hadi hadi kendini kandırırsın anca.

Bu adam ''Türkiye Futbol Direktörü'' değil mi ? Hayret bir şey.Sanki sıradan bir görevi unvanı var da bize burada onu savunuyorsun.

En azından delikanlı olacak açık açık söyleyecek.Gelişmenin 1 numaralı şartı rekabettir.Bu yabancı sınırı Türk futbolunun altına dinamit koymaktır.Bu şart gereği Türk oyuncular kendini geliştirmemekte ve çok yüksek fiyatlara oynamaktadırlar vesaire vesaire.

Beyefendi ne diyor ? Fener'i de ikna edebilirsek................... Ulan bizi ikna mı ettiniz de Fener'i ikna edeceksiniz ? Kim ulan Fener ? Avrupa'da ülkeyi destekleyen biz ama tek işleri bize köstek olmak.

benim anlamadığım yabancı statusu konusunda neden milli takımın hocasının fikri bukadar önemli gibi gösteriliyor. bildim bileli sadece tv programlarında fikri sorulur dönemin hocalarının onlarda kalksın kalkmasın derler olur biter.bu konuda binevi vitrinlerde duran cansız mankendirler. hiç bir yaptırımı yetkisi yok bunuda herkes burada biliyor ancak maksat bağcının ağzını burnunu kırmak.

yabancı sınırı kalkacaksa bu biz ve bizim gibi düşünen kulüplerin elinde. bunun hakkı hukuku mahkemesi yok mu anlamıyorum ver mahkemeye oralardan bişeyler bekle. elimizi kolumuzu bağlamışız avel avel yabancı sınırı kalkacak diye bekliyoruz dua ediyoruz. Terim'in hiç bir yetkisi olmadığını bile bile bişeyler yapmasını bekliyoruz sürekli

yabancı sınırını kaldırmayan adamlar cas'ı uefa'ı hatta yargı kararını yok sayan adamlar uğraşılması gereken onlar. uğraşması gereknler biziz. anca burda cımbızla seçtiğimiz laflara 1001 takla atarak şizofrenik başka anlamlar yükleyelim hiç bir yetkisi olmayan adamı pataklayalım egomuz şişsin farklı fikirdekileri üyeleri üzelim bizim gibi düşünenlerlede telatabi gibi sımsıkı olalım.

dediğim gibi bu lanet sınır kalakacaksa bu biz ve bizim gibi kulüplerin sayesinde olacak. fenere bjk ya esese sivasa ve bunlar gibi örgüt üyesi takımların dostlarından medet umarak bekleyerek değil.nekadar güzel insan hakları mahkemesine taşınacaktı olay orada herşey düzelecekti bişekilde oradan da ses seda kesildi. yönetimden şu transferlerden ve teknik heyete en uygun çalışma imkanlarını tahsisinden sonra en büyük beklentim tek isteğim insan hakları mahkemesinde ve başka mahkemelerde bu işin peşini bırakmamaları. aksi takdirde elimizi belimize koyup beklersek akşama kadar, burada sallamadığımız bitirmediğimiz değer kalmaz.

Hadi hadi kendini kandırırsın anca.

Bu adam ''Türkiye Futbol Direktörü'' değil mi ? Hayret bir şey.Sanki sıradan bir görevi unvanı var da bize burada onu savunuyorsun.

En azından delikanlı olacak açık açık söyleyecek.Gelişmenin 1 numaralı şartı rekabettir.Bu yabancı sınırı Türk futbolunun altına dinamit koymaktır.Bu şart gereği Türk oyuncular kendini geliştirmemekte ve çok yüksek fiyatlara oynamaktadırlar vesaire vesaire.

Beyefendi ne diyor ? Fener'i de ikna edebilirsek................... Ulan bizi ikna mı ettiniz de Fener'i ikna edeceksiniz ? Kim ulan Fener ? Avrupa'da ülkeyi destekleyen biz ama tek işleri bize köstek olmak.

iyi guzelde ortada alınmıs karar var 5 0 3 dıye...herkes bunu kabul etmıs ımzalamıs sonrasında hayır ıstemıyoruz dersen yıne ımzalayan kabul eden kluplerı ıkna etmek zorundasın cunku tahkıme basvurulursa ıptal edılme rıskı var...bu karar alınırken abdullah avcı mı aldırdı?yada daha oncesınde mıllı takım hocasının bole bı karar aldırdıgını hatırlamıyorum sen bılıyorsan soyle ogrenelım...

Bu adam külliyen zarar..cek artik elini üzerimizden..kur bir tarikat sende rahatla bizde rahatliyalim..zaten sana bagli bir tayfa hazirolda bekliyor...dogrulari görmemek icin bu kadar inat edilmez arkadas..

seneye 5 yabancı kuralına göre kadro planlamasını yapmak zorundayız. olmazsa 1 seneliğine ontivero-hayroviç gibi adamları kiraya vermeliyi. sonraki sene yabancı sınırı kesin değişecektir. problem önümüzdeki sezon için.

Sayın başkanıyla konuşacakmış. Adam sırf kulübümüze darbe vurabilmek için basmış parayı seni satın almış bu saatten sonra kim dinler seni. Kendin çal kendin oyna.

Bu adam külliyen zarar..cek artik elini üzerimizden..kur bir tarikat sende rahatla bizde rahatliyalim..zaten sana bagli bir tayfa hazirolda bekliyor...dogrulari görmemek icin bu kadar inat edilmez arkadas..

lanet olsun yapacağınız muhabbete.

bu yabancı sınırı için yapacağımız şey çok basit, gerekirse yıllık 5m. euro ver kap ellerinden caneri olsun bitsin.

lanet olsun yapacağınız muhabbete.

Terbiyeli ol..sana lanet olsun..siz burda avukatlik yaparken iyidi ama..bu adamin basliklarini acip milletin huzurunu bozarken hersey iyidi,her terim konusunda müdafaa ederkende hersey iyidi deme osman..simdi benim yazdigim mi cok geldi...

Geri
Üst Alt