Fatih Terim Yabancı Sınırlaması Konusunda Ne Düşünüyor?

iyi guzelde ortada alınmıs karar var 5 0 3 dıye...herkes bunu kabul etmıs ımzalamıs sonrasında hayır ıstemıyoruz dersen yıne ımzalayan kabul eden kluplerı ıkna etmek zorundasın cunku tahkıme basvurulursa ıptal edılme rıskı var...bu karar alınırken abdullah avcı mı aldırdı?yada daha oncesınde mıllı takım hocasının bole bı karar aldırdıgını hatırlamıyorum sen bılıyorsan soyle ogrenelım...

Kimsenin kabul ettiği falan yok.Lütfi Arıboğan da söyledi '' İmzaladığımız bir belge varsa göstersinler '' hiç ortada belge falan yok.Öyle bir şey olsaydı 10 kere çıkardı ortaya.Federasyon birden bire karar aldı kulüplere bildirdi o kadar.

Ortada türk futbolunun geleceği var ikna etmek ne demek ? Ben buna ikna edilmemişim ama Fener'i ikna edeceğiz.Yok öyle iş.

neden sadece 18 kulüp imzalamali? memlekette sadece 18 futbol kulübü mü var?

ozaman bende diyorum ki, bundan sonra tff herhangi bir karar almadan önce, türkiye'nin bütün futbol kulüpleri imza vermeli kurali kabul ettiklerine dair.

Terbiyeli ol..sana lanet olsun..siz burda avukatlik yaparken iyidi ama..bu adamin basliklarini acip milletin huzurunu bozarken hersey iyidi,her terim konusunda müdafaa ederkende hersey iyidi demen osman..simdi benim yazdigim mi cok geldi...

1 2 yıldan fazladır konusunu falan açmıorum,konusunu acıp mılleti bir birine düşürenler senin kafanda olanlar. ego şişirme peşinde koşanlar avukatlığınıda yapmıyorum. alakasızca cahilce bel altı vurmanız sorun.

şu konuda yapabileceği bişey yokken hiç bir yetkisi yokken saçma sapan şizofren düşüncelerinizle siz huzur kaçırıyorsunuz en yenı uyeden en yetkılı uyeye kadar.

mıllet bişeyler anlatmaya çalışıyor aradan cahil cühela çıkıp "yok adana yok kebap yok önümüzü kesti yok kötülüğümüz istedi yok tarikat şeyh vs vs" aşırı saçmalıyorsunuz karnınız çatlıyor pislik atmak için. adam akıllı çıkıpta yanlışlarını söyledinizde insanlar yok yere müdafaa mı etti. sorun saygısızlığınız saçma sapan teorileriniz terbiyesizliğiniz

iyi de bu haber eski değil mi? eski değilse bile aynı sözleri noktası virgülüne birebir mi söylemiş? sanki aylar aylar önce sitelerin derinliklerinde küçük garip bir haber vardı aynı onun gibi.

1 2 yıldan fazladır konusunu falan açmıorum,konusunu acıp mılleti bir birine düşürenler senin kafanda olanlar. ego şişirme peşinde koşanlar avukatlığınıda yapmıyorum. alakasızca cahilce bel altı vurmanız sorun.

şu konuda yapabileceği bişey yokken hiç bir yetkisi yokken saçma sapan şizofren düşüncelerinizle siz huzur kaçırıyorsunuz en yenı uyeden en yetkılı uyeye kadar.

mıllet bişeyler anlatmaya çalışıyor aradan cahil cühela çıkıp "yok adana yok kebap yok önümüzü kesti yok kötülüğümüz istedi yok tarikat şeyh vs vs" aşırı saçmalıyorsunuz karnınız çatlıyor pislik atmak için. adam akıllı çıkıpta yanlışlarını söyledinizde insanlar yok yere müdafaa mı etti. sorun saygısızlığınız saçma sapan teorileriniz terbiyesizliğiniz

Evet yapilan her tartismada o bize uefa kupasini kazandirdi diye biten sözler duyduk,cünkü müdafaa kapasiteniz ancak bu kadar..müdafaa etmeye calisip rezil olan onlarca adam gördüm forum'da,hepsi pes edip gitti..gercekten aranizda ne konustugunu bilen ve bilgiye dayanarak müdafaa etmeye calisan varsa gelsin karsima...

Birde sebepsiz yere lanet okuman senin kalitesizligini gösterdi zaten..ben terim'e laf ettim senin sahsina bir sözüm olmadi..tabii fatih terimi korumak icin avukatlik yapmaya cok hevesli oldugun icin hemen atladin...olmadi osman yakismadi..

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Lig TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye'de futbolun en güzel şekilde icra edilmesi için uğraştıklarını belirterek, "Ortaya çok hoş şeyler çıkacağından emin olabilirsiniz" dedi.

Lig TV'ye konuşan Terim, görevinin bu kez farklı olduğunu söyleyerek, "Milli Takım'ı daha önce de çalıştırdım. Sadece onun için gelmek, benim için çok şey fark ettirmezdi. Onun için sadece Milli Takım antrenörlüğü değil, futbolun herşeyinden sorumlu bir konuma getirildik" dedi.

Osman, senin yazında boldladığım yer ile, Terim'in konuşmasında boldladığım yeri oku lütfen. Bu demek oluyor ki, futbol ile alakalı her konuda yetkili isim Terim'dir. Alınacak kararlara da büyük bir etkisi olacaktır.

Bundan sonra yazacaklarımın seninle hiç bir alakası olmadığını söyleyeyim.

Öncelikle bu karar alınırken 18 takımın imzalı kararı ile mi alınmış? Bu imzaları lütfen kamuoyunda paylaşsınlar ve biz de kendi takımımız içerisinde suçlamamız gereken kişiler varsa suçlayalım. Şayet 18 takımın imzası yoksa, kararın değiştirilmesi için de 18 takımın imzasına gerek olmadığı görüşü ortaya çıkar. Yani oylama yapılır, çoğunluğun kararı ne ise o olur. Demokrasiler bu şekilde işliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yoksa Meclisteki 550 milletvekilinden bir kişi kararlar altına imza atmazsa o karar geçerli olmaz mı?

Bunun sonucunda karar değişir mi değişmez mi bilemem ama 18 takımın 10 tanesi kural değişikliğini isterse, kararın değişmesi gerekir. Diğerleri de alınan karara uymak zorundadır.

Evet yapilan her tartismada o bize uefa kupasini kazandirdi diye biten sözler duyduk,cünkü müdafaa kapasiteniz ancak bu kadar..müdafaa etmeye calisip rezil olan onlarca adam gördüm forum'da,hepsi pes edip gitti..gercekten aranizda ne konustugunu bilen ve bilgiye dayanarak müdafaa etmeye calisan varsa gelsin karsima...

Birde sebepsiz yere lanet okuman senin kalitesizligini gösterdi zaten..ben terim'e laf ettim senin sahsina bir sözüm olmadi..tabii fatih terimi korumak icin avukatlik yapmaya cok hevesli oldugun icin hemen atladin...olmadi osman yakismadi..

yapılacak bir tartışmada kazandırdığı kupayla müdafaa zorunluluğuna düşeceksem 2 yıldır bu uefa kupası olmaz kadıkoyde kaldırdığımız kupa olur. tıpkı sizin fener 6-0 olayını bırakıp real 6-1 olayıyla saldırdığınız gibi. milleti pes ettirdim falan diye rocky tribindesin ama eminim pes ettirdiğin adamların birçoğu az önce yaptığın tarikat şeyh adana kebap muhabbetlerinden sonra tartısmaya değer bulmamıştır.

ısrarla söylüyorum avukatlık bilinçsizce savunma falan değil derdim. hagi ve rijkaard zamanında da bunlarla suçlandım burada ben. daha evvel baska forumlarda gerets feldkamp içinde. zamanı geldiğinde sizlere karşı mancini içinde yıne bunlarla suclanacağım adım gıbı emınım.sorun terim değil sadece gerçek dışı alakasız düşük bir şekilde saldırışlarda. adam düzgün bişeyde söylese onu çarpıtmak için 1001 takla atılıyor bilinçsizce.

lanet olsun sana demedim yapacağın muhabbete lanet olsun dedim. oraya bi ton açıklama yazmışım dilim döndüğünce adam gibi gelip tartısacağıına tarikat şeyh diye girmişsin olaya onca yazılanı yok sayarak. alınmasaydın diyeceksin ama öyle olmuyor işte. yakşmadı dıyorsun ya asıl sana yakısmadı 5 10 aklı basında tartısılacak üyelerden görüyordum seni ancak ne kadar açıklama yapılırsa yapılsın söylenen onca sözün altına az önceki söyledilerinle geliyorsan sana yakışmadı asıl yakışmıyorda hiç.

BfzFajjCcAEfNZK.jpg

Sen A diyorsun başkanın Z diyor hangisine inanalım ?

tüpçü ile iyi polis kötü polis'i oynuyorlar sanırım.

kay ay oldu hala bir gelisme yok anca konusuyor iste.

Şahsen bu konular sadece konuşulacak.İcraata geçirileceğine %1 bile ihtimal vermiyorum.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Lig TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye'de futbolun en güzel şekilde icra edilmesi için uğraştıklarını belirterek, "Ortaya çok hoş şeyler çıkacağından emin olabilirsiniz" dedi.

Lig TV'ye konuşan Terim, görevinin bu kez farklı olduğunu söyleyerek, "Milli Takım'ı daha önce de çalıştırdım. Sadece onun için gelmek, benim için çok şey fark ettirmezdi. Onun için sadece Milli Takım antrenörlüğü değil, futbolun herşeyinden sorumlu bir konuma getirildik" dedi.

Osman, senin yazında boldladığım yer ile, Terim'in konuşmasında boldladığım yeri oku lütfen. Bu demek oluyor ki, futbol ile alakalı her konuda yetkili isim Terim'dir. Alınacak kararlara da büyük bir etkisi olacaktır.

Bundan sonra yazacaklarımın seninle hiç bir alakası olmadığını söyleyeyim.

Öncelikle bu karar alınırken 18 takımın imzalı kararı ile mi alınmış? Bu imzaları lütfen kamuoyunda paylaşsınlar ve biz de kendi takımımız içerisinde suçlamamız gereken kişiler varsa suçlayalım. Şayet 18 takımın imzası yoksa, kararın değiştirilmesi için de 18 takımın imzasına gerek olmadığı görüşü ortaya çıkar. Yani oylama yapılır, çoğunluğun kararı ne ise o olur. Demokrasiler bu şekilde işliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yoksa Meclisteki 550 milletvekilinden bir kişi kararlar altına imza atmazsa o karar geçerli olmaz mı?

Bunun sonucunda karar değişir mi değişmez mi bilemem ama 18 takımın 10 tanesi kural değişikliğini isterse, kararın değişmesi gerekir. Diğerleri de alınan karara uymak zorundadır.

Fatih Terim hep tüm yetkiler elinde olsun hep tek yetkili ben olayım bana sorulsun ister. Ve hepte bunlar vaadedilelerek kandırılır. bu yıllardır böyledir. öyle olmadığını anlayıncada tahtaları atar. yine öyle olacak kandırmışlar pohpohlamışlar.

olayın Terim lik ya da herhangi bir MT hocasının iki dudağı arasından çıkacak sözler ile çözülmesi olası değil. Tff başındaki adam zaten bu işler için 3 temmuz sebebıyle kulupler arasındaki makas açılmasın diye getirildi. Fatih Terim federasyonu ateşe vermeye kalksa yıne kaldıramaz yıne kaldırmaz yabancı sıkıntısını. arada insanları böyle çıkıp konusurak hocamıza danısıyoruz vs vs diye yemlerler gazını alırlar tepkilerin adresini değiştirirler hepsi bu.

ben ısrarla diyorum MT hocası, federasyon, kulupler, kımseden medet ummanın anlamı yok. kalkmayacak adamlar ısrarla imza attınız diyor. madem öyle bir haksızlık var bir yanlıs var kendi bağımızı kendımız keselım mahkemelerde arayalım çözümü. bu insanlardan medet ummak zaman kaybı para kaybı başarı kaybı olacak

yapılacak bir tartışmada kazandırdığı kupayla müdafaa zorunluluğuna düşeceksem 2 yıldır bu uefa kupası olmaz kadıkoyde kaldırdığımız kupa olur. tıpkı sizin fener 6-0 olayını bırakıp real 6-1 olayıyla saldırdığınız gibi. milleti pes ettirdim falan diye rocky tribindesin ama eminim pes ettirdiğin adamların birçoğu az önce yaptığın tarikat şeyh adana kebap muhabbetlerinden sonra tartısmaya değer bulmamıştır.

ısrarla söylüyorum avukatlık bilinçsizce savunma falan değil derdim. hagi ve rijkaard zamanında da bunlarla suçlandım burada ben. daha evvel baska forumlarda gerets feldkamp içinde. zamanı geldiğinde sizlere karşı mancini içinde yıne bunlarla suclanacağım adım gıbı emınım.sorun terim değil sadece gerçek dışı alakasız düşük bir şekilde saldırışlarda. adam düzgün bişeyde söylese onu çarpıtmak için 1001 takla atılıyor bilinçsizce.

lanet olsun sana demedim yapacağın muhabbete lanet olsun dedim. oraya bi ton açıklama yazmışım dilim döndüğünce adam gibi gelip tartısacağıına tarikat şeyh diye girmişsin olaya onca yazılanı yok sayarak. alınmasaydın diyeceksin ama öyle olmuyor işte. yakşmadı dıyorsun ya asıl sana yakısmadı 5 10 aklı basında tartısılacak üyelerden görüyordum seni ancak ne kadar açıklama yapılırsa yapılsın söylenen onca sözün altına az önceki söyledilerinle geliyorsan sana yakışmadı asıl yakışmıyorda hiç.

Beni 5-10 akli basinda üyelerden biri olarak görüyordun diyorsun,öyle gördügün adami bir mesaj yüzünden mi seviyesiz görmeye basladin..ya 5-10 akli basinda adam deyisin yalan yada kendinlen celisiyorsun garip bir sekilde..sen beni kebapci diye zirvaliyarak mi görüslerimi belirtigimi zannediyorsun gercekten..bu adam hakkinda konusma geregi bile duymuyorum artik,onun kalitesi düstükce hakkinda yapilan yorumlarin da kalitesi düser.. degersiz bir adam icin özenerek yazmaya deymiyor zaten.. bes on tane terime avukatlik yapan kaldi forum'da.. forum'un cogunlugu artik terim'in palavralarina inanmiyor...

Beni 5-10 akli basinda üyelerden biri olarak görüyordun,öyle gördügün adami bir mesaj yüzünden mi seviyesiz görmeye basladin..ya 5-10 akli basinda adam deyisin yalan yada kendinlen celisiyorsun garip bir sekilde..sen beni kebapci diye zirvaliyarak mi görüslerimi belirtigimi zannediyorsun gercekten..bu adam hakkinda konusma geregi bile duymuyorum artik,onun kalitesi düstükce hakkinda yapilan yorumlarin da kalitesi düser.. degersiz bir adam icin özenerek yazmaya deymiyor zaten.. bes on tane terime avukatlik yapan kaldi forum'da.. forum'un cogunlugu artik terim'in palavralarina inanmiyor...

evet özellikle son ıkı gundur bu muahabetın suyunu çıkardığın için görmemeye başladım. EDİT VE DİLİM DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BİŞEYİN ARDINDAN SEYH TARIKAT DİYE OLAYA GİRMEN SEBEP ORADA YANILTTIN BENİ . Forumun çoğunluğunun kendi fikridir. o çoğunluk dediklerinin yarsı Terim'i oldum olası sevmiyordu ne yaparsa yapsın bir kulp buluyordu istemiyordu eyvallah bişey diyemem ama diğer yarısı yanar dönerdir bugün sesi çok çıkanların tarafında olurlar yarın kötü bir durumda diğer tarafta. bunun için bursa maçının hemen öncesinde açılan başlıklara bakman yeterli. ya da anteple berabere kaldığımızda o çoğunluğun bahsettiğim yarısı neler yapıyormus görmek lazım.bu yuzden pekde umrumda değil çoğunluk diye tabir ettiğin topluluk ve fikirleri.

Turk futbolunun basina geliyorum diyorsun, turk futbolunu yeniden yapilandiracagim diyorsun, 7 yillik sozlesmeye imza atiyorsun, 68.5M TL para alacaksin sonra cikip TFF baskani beni dinlemez mi diyeceksin? Birakin bu isleri.

Daha 2 hafta once turk futbolunun sorunu yabanci siniri degil diyordu. Fatih Terim'in Milli Takimlarin basinda olmasi hatadir. Federasyonla birlikte umuyorum tum Milli Takim yetkilileride degisir Sukru haric.

Ayrica Vedat gibi bir adami oraya getirerek Milli Takimin gelecegini nasil kurtarmayi planladigini da gosterdi.

Demirören Terim e, yılana sarılır gibi sarılmış. Ağzının içine bakıyor...

Tüm futboldan sorumlu yapmış. Bu ne demek ? Federasyon başkanlığını resmen Terim e devretmiş. Daha ne olacak ? Terim yabancı sınırı zararlı dese, sınır kalkacak. Yada olumlu bir rakama yükseltilecek.

Bence Terim de istemiyor sınırın kalkmasını. Eskiden klüp menfaatleri açısından bakıyordu şimdi ise milli takım derdinde.

Şaka maka iyi sattın bizi tüpçüye Fatih Terim!

aslında en mantıklı yabancı sınırı bence 8+3 olur ama mesela bu toplam 11 oyuncudan 5'ine kriter konacak a milli takım veya altyapılarda belirli sayıda maça çıkma zorunluluğu tarzı

Geri
Üst Alt