Fatih Terim Yargı Dağıtıyor!

yalı cocugu bu acıklamalar icinde ceza aldırabilir hocaya sonucta tek cümleyle mac iptal ettirebiliyorlar

bu acıklamaları bizim bir halta yaramayan yöneticiler yapsada hocamızı korusak

Her yerden ceza aldirmak icin ugrasiyorlar. Yaziklar olsun. Hocayi severim sevmem o ayri ama bunlarin ki tam serefsizlik

Ali bu acıklamaya bişey yapamaz onların sözü bogazdan öteye avrupaya gecmez lobi olarak rahat olun :=)

Arkadaş barış nidaları ile sevimlilik yaparak geldin, her geçen gün Fatih Terim ezikliği ile taraftarına şirin gözükmeye çalışıyorsun.

Bir halta yaramayan senin gibi gebeş taraftarlar esas, başkan bugün gayet iyi konuştu bir halta yarayıp bir yorum yazaydın ya altına

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bak kardesim daha yeni üye olmusun yaşın kac bilmiyorum ama önce üslubunu düzeltçoluk cocuk sitesi degil burası üslubunla eleştirini yap
bende eleştirimi yapıyorum yönetimide nasıl savunmusum kimi nasıl savunmusum yıllar icinde bilen biliyor
başkan bugun bana göre iyi konusmadı yönetim iyi konusmadıgı hocayı iyi savunamadıkları icin hoca konusma ihtiyacı hissediyor

bize yönetim degil hoca lazım olmazsa olmazımız yönetim degil fatih terimdir.

Ulan bizim basın gibi kaşarıda yok tabi taraftarın istediği hocam niye 90a kadar değişiklik için bekleyip andone gibi press yapan bir oyuncuyu sokmadınız deseniz kimse sallamayacak ali koça çaksın ki gazeteler satsın dimi.

Ha bu arada yüz küsür yaşındayım bu yaşıma kadar böyle bir sokuş görmedim. Büyük ihtimal Kadıköy semalarında bir sallanma hissedilmiştir

Kardeş benden buraya kadar. Babanin bunlara ne kadar koyduğunu artik ben algilayamiyorum zira fenerli olmak lazım ki bu acıyı anlayabilelim.
Terim aşağı terim yukarı, eziklikte master degree..

Geri
Üst Alt