Fatih Terim Yargı Dağıtıyor!

Galatasaray socios.com ile sponsorluk anlasmasinin ilk meyvesini bu aksam bu açıklama ile vermiş oldu.

Sponsorumuz olan socios'a tesekkurlerimizi iletelim

Valla bir yandan bu hosaflarin laflari hocamizin isine geliyor,gol atmayi dusunuyormusunuz maclarda ? diye bir soruyu hakediyor normalde

———-
Golcao!!

ya iyi güzel yargı dağıtmış da

bir önceki gün aynı platformun basın toplantısında adamlara laf atıp ertesi gün "burada olmayanlar hakkında konuşmayalım" demek balık hafızalılık mı yoksa tutarsızlığın dibi mi seçemedim

bir önceki gün aynı platformun basın toplantısında adamlara laf atıp ertesi gün "burada olmayanlar hakkında konuşmayalım" demek balık hafızalılık mı yoksa tutarsızlığın dibi mi seçemedim

ne demis

Balık hafızalıyım gerçekten ne demiş şampiyonlar ligi maçı önü basın toplantısında cin ali den mi bahsetti

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hücüm hattımız şu an için yetersiz ilerde birbirlerine uyum sağlayana kadar da CL biter. Bir sonraki maçta brugge yi yenemezsek şaşırmamak lazım.

burada maçlar masa başında kazanılmıyor diye alanya maçı başvurusuna göndermede bulundu

zaten koça da bugün onu sordular diye sicil micil zırvaladı

GSC App
Az önce okudum hocanın basın toplantısını. Neyin alanyası hocam adam real ve psg den bahsediyor. Dallama bir gazetecinin gazına geliyor ali kOÇ ve ağız ishali oluyor. Yada bu zengin züppesi cin ali o gazeteciye bilerek sorduruyor o saçma soruyu. Hayvandan farkı yok bu edepsizleri savunma daha aç dinle hocanın basın toplantısını. IMG_20190918_235059.jpeg

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence ali koç terim tarafından muhatap alınmak için böyle sataşıyor.. sonra arkadaşlarına hava atıyordur, terim beni ciddiye alıp bana cevap veriyor diye:)

Geri
Üst Alt