- 10 Nisan 2013
- 53.496
- 33.402
- 2.993
Söylesene hoca bu takımda neden değişiklik yapılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimci olman beni sevindiriyorGalatasaray taraftarı anca bu şekilde hocasına hep beraber sahip çıkardı, bunu başardığı için tebrik ederim.
ya iyi güzel yargı dağıtmış da
bir önceki gün aynı platformun basın toplantısında adamlara laf atıp ertesi gün "burada olmayanlar hakkında konuşmayalım" demek balık hafızalılık mı yoksa tutarsızlığın dibi mi seçemedim
Balık hafızalıyım gerçekten ne demiş şampiyonlar ligi maçı önü basın toplantısında cin ali den mi bahsettiya iyi güzel yargı dağıtmış da
bir önceki gün aynı platformun basın toplantısında adamlara laf atıp ertesi gün "burada olmayanlar hakkında konuşmayalım" demek balık hafızalılık mı yoksa tutarsızlığın dibi mi seçemedim
Balık hafızalıyım gerçekten ne demiş şampiyonlar ligi maçı önü basın toplantısında cin ali den mi bahsetti
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KOÇ haklıymış.. Terim istifaburada maçlar masa başında kazanılmıyor diye alanya maçı başvurusuna göndermede bulundu
zaten koça da bugün onu sordular diye sicil micil zırvaladı
GSC App
Az önce okudum hocanın basın toplantısını. Neyin alanyası hocam adam real ve psg den bahsediyor. Dallama bir gazetecinin gazına geliyor ali kOÇ ve ağız ishali oluyor. Yada bu zengin züppesi cin ali o gazeteciye bilerek sorduruyor o saçma soruyu. Hayvandan farkı yok bu edepsizleri savunma daha aç dinle hocanın basın toplantısını.burada maçlar masa başında kazanılmıyor diye alanya maçı başvurusuna göndermede bulundu
zaten koça da bugün onu sordular diye sicil micil zırvaladı
GSC App
Seri bu form ile hem Belhanda hem Ömer tarafından kesilirFatih Terim: “Her oyuncu önemli ama Belhanda bizim için daha önemli. Anahtar oyuncumuz.”
Ustad efsane avatarina donseneBalık hafızalıyım gerçekten ne demiş şampiyonlar ligi maçı önü basın toplantısında cin ali den mi bahsetti
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keske o aksam basim agriyor deseydim demisti anasiGüzel demişte hoca, başkan hardcore girdi zaten cezasını uzatmasın boşuna
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi