Fatih Terim: "Yarın başkanımız ile tekrar görüşüp transfer için ekonomik durumumuzu soracağım"

Avrupa'da arkayı sağlam tutup kaptığımız toplarla geçiş futbolu oynuyoruz elimizde Kerem, Berkan, Halil gibi hızlı futbolcular olduğu için orada daha etkili oluyoruz Lig'de ise yatayda set futbolu oynuyoruz 1-2 bölgedeki plan belli baskı geldiğinde kaleciye dön yatayda bol bol pas yap kısacası yan pas futbolu da diyebiliriz 3. bölgede hiçbir plan yok bireysel top sürme veya bazı futbolcuların skoru almasını bekliyoruz tamamen plansızlıkla oynanan bir futbol var.

Set futbolunda hızlı ve seri paslaşmalar, oyunun yönünü hızlı değiştirmeler, verkaç, duvar pası, dar alan üçgenleri, temassız futbol(biz de 3.bölge de herkes topu sürmeye çalışıyor), takım boyu 30-40 m olup rakip yarı sahada topu kaptırınca takım halinde pres yapıp en kısa sürede tekrar kazanmak böylelikle 70-80 m koşmayıp yorgunluk olmaz, tekrar top geldikten sonra tekrar sete geçersin bu sırada rakibi bunaltırsın temastan uzak hızlı paslarla boşluk ararsın rakibin konsantrasyonu düştüğü anda 5-6 verkaç, duvar pası, dar alan üçgenleriyle golü atarsın ve doğru futbolu oynamış olursun.

Benim saydıklarımdan kaç tanesini yapıyoruz ki ligde başarılı olmayı hedef belirliyoruz dediğim 3 kriter var hızlı pas, basit oynama ayakta top tutmama da diyebiliriz, temastan uzak futbol bunlar yetenekle ya da yeni kurulan takımla hiçbir alakası dahi yok sahada bunlarla ilgili hiçbir şey göremiyoruz ki bence olay burada kopuyor tamamen sistemsizlik var.

Berkan hizli bir futbolcu degil, geciniz. Hizli bile dusunemiyor.

Çünkü bedelini ödemeyen tek kesim onlar. 4 tane daha korner olsaydı attıracak mıydı?

Bedelmis, birde ödül verirler gelecek haftalara derbi merbi maci filan.

Şu mactada hakem konuşmayın be artık
Niye sonuca etki etmedimi? 6 dk uzatmanin 2dk. uzatmasimi olurmus?
Ne olmusta 2 dk.daha uzatiyor? Hadi birinde Korneri oynatacagim diyor uzatma dk. Olmus 7 oynatiyor, ok taman pesinden gelen Korner uzatmanin 8 dkasinda oynatiliyor ve gol oluyor. Hala hakem konusmayin, alismisiz Hakemlerin bizi dogramasini.

Niye sonuca etki etmedimi? 6 dk uzatmanin 2dk. uzatmasimi olurmus?
Ne olmusta 2 dk.daha uzatiyor? Hadi birinde Korneri oynatacagim diyor uzatma dk. Olmus 7 oynatiyor, ok taman pesinden gelen Korner uzatmanin 8 dkasinda oynatiliyor ve gol oluyor. Hala hakem konusmayin, alismisiz Hakemlerin bizi dogramasini.
Karşındaki rakip ikinci ligde küme düşüyo bi zahmet beyfendiler bu macıda alsınlar hakem filan demeden bu macta hakem konuşulcak en son şey

Bu zamana kadar transferlerin hazir olmasi gerekirken bunlar hala daha ekonomisini konusacaklar :/
Bu adam ve baskanin acilen gitmesi lazim acilen

Sonra trabzon niye lider

Selcuk ve Necati'ye sahip cikti.

Fatih Terim: "Bu tip yorumların en başta gecesini, gündüzüne katarak kendisine uzman olduğu alanda çalışan, büyük çaba sarf eden, dışarıdan başka güzel hayattan vazgeçen bu insanlara büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en kolay şeyi o bir şeyler başarmak için çalışan insanlara haksız yere konuşmaktır."
başka güzel hayattan vazgeçen mi.

Eglenir bizimle agam

Ekonomik durum filan yok ortada sayende

Buna transfer filan yapılmasın boşuna

Bunun gibi adamlar ne yazık ki yönetici ülkemizde.
Sözde gençlere değer veriyor bırak git önce yerine genç biri gelsin ama öyle para hırsı bürümüş ki gözünüzü bırakamazsınız biliyorsun bir daha bu klupte görev alamayacaksın ne koparırlar kar gözüyle bakıyorsun

Hocam Her sezon ara sezon zaten istediğin kadar oyuncu aldırıyorsun ? Transfer diyorsun Denizlispor maçı ile transferin ne alakası var Senin Kurduğun kadro İkinci lig takımını yenemiyorsa Hoca transferi lazım demektir. Her sezon 7-8 takviye ile Herkes hocalık yapar Taraftara biraz saygın varsa bırak git artık.

Da
- Bu proje yapılırken kalecinin alternatifsiz bırakılması, Okan'ın Giresun'a gönderilmesi, bu projeye bir darbe vurdu gibi. Ne düşünüyorsunuz?

Fatih Terim: "Buna katılmıyorum. Bu da plan dahilindeydi. Okan, oynasın diye gönderdik. Çok doğru bir hareketti. Bu konuda övgü alacağımıza yergi alıyoruz."
Dalga geçiyor taraftarla.. Ya sabır!

Fatih Terim: "Yaptığımız bu yatırıma ben çok güveniyorum. Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde hem geliri hem de başarıyı sağlayacağına inanıyorum. Biraz zaman gerekiyor gençlerimize. Bu acemiliği yapıyorlar maalesef. Ama umudumuzun var olduğunu tekrarlıyorum."
Oyuncularıda sattı taktik deha.. Aynısını sergen yalçın yaptı kovdular adamı.. Bu hala masal anlatıyor.. Taraftarın önüne attığın oyuncular oynayacağı varsada oynamaz..

Geri
Üst Alt