Fatih Terim: "Yarın başkanımız ile tekrar görüşüp transfer için ekonomik durumumuzu soracağım"

- Bu proje yapılırken kalecinin alternatifsiz bırakılması, Okan'ın Giresun'a gönderilmesi, bu projeye bir darbe vurdu gibi. Ne düşünüyorsunuz?

Fatih Terim: "Buna katılmıyorum. Bu da plan dahilindeydi. Okan, oynasın diye gönderdik. Çok doğru bir hareketti. Bu konuda övgü alacağımıza yergi alıyoruz."

Fatih Terim:

"Demin de söyledim yine söylüyorum; yarın başkanla da görüşeceğim, kemdim dahil kimsenin Galatasaray'a zarar vermesine müsaade etmem!"

Gidecek

Fatih Terim: "Yaptığımız bu yatırıma ben çok güveniyorum. Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde hem geliri hem de başarıyı sağlayacağına inanıyorum. Biraz zaman gerekiyor gençlerimize. Bu acemiliği yapıyorlar maalesef. Ama umudumuzun var olduğunu tekrarlıyorum."

Fatih Terim: "1 tek şey sormak istiyorum hakeme. Çünkü bedelini ödemeyenler sadece onlar. Son dakikada 4 tane daha korner olsa attıracak mıydı?"

Ocak ayini gosterip gosterip simdi de mali durumumuzu soracakmis. Sen maasini verip defolursan biz istedigimizi aliriz.

Fatih Terim: "Yunus'la ilgili de komik yorumlar okuyorum. Bize goller atmasıyla ilgili. Biz her oyuncumuza, bize karşı bile olsa en iyi şekilde oynamalarını öneriyoruz. Yunus iki defa geldi, 'Gitmek istiyorum' dedi. Çok doğru yaptık, oynayıp geri dönecek."

Fatih Terim: "Kendisi pozisyonun içinde olan herhangi bir futbolcumuz, kendisinden daha iyi bir pozisyonda olan kimseye pas vermedi! Maalesef... Herhalde kendileri atmak istediler ama bedelini kötü ödedik."

Fatih Terim: "İsmail, Fatih'e göre genç bir kalecimiz. 2 sene Kayseri'de tecrübelendiği için onu kaleye koyduk."

Fatih Terim: "Yaptığımız bu yatırıma ben çok güveniyorum. Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde hem geliri hem de başarıyı sağlayacağına inanıyorum. Biraz zaman gerekiyor gençlerimize. Bu acemiliği yapıyorlar maalesef. Ama umudumuzun var olduğunu tekrarlıyorum."

"Gözlerime bakın lütfen, ne görüyorsunuz ? Gözlerdeki parıltıdır yatırım"

saat 2 oldu fişini cekin kapatın artık halen utanmadan anlatiyo mu

Farioli sorusuna cevap:

Fatih Terim: "Haberim yok. Yalanlar sırayla gidiyor. Ben hiç görüşmedim maç haricinde. Birçok kişi ön görülüyor. Klasik haline geldi son zamanlarda. Hatta teknik direktör yetiştirmeme olayı ile birleştirdiler."

Fatih Terim: "Türk futbolunun son 50 yılında her kademede bulundum. Çok da kalabalık ekiplerle çalıştım. Somut başarı olarak baktığınızda en fazla şampiyonluk yaşayan, en çok galibiyet alan, birçok ilki yapan, yeni ortaya konan bir çok şeyin karşısında Fatih Terim yazan bir adamım ben. Eğer böyle bir başarı varsa arkasında büyük bir ekip vardır. Kimse tek başına en üst seviyede bu kadar kalamaz."

Selcuk ve Necati'ye sahip cikti.

Fatih Terim: "Bu tip yorumların en başta gecesini, gündüzüne katarak kendisine uzman olduğu alanda çalışan, büyük çaba sarf eden, dışarıdan başka güzel hayattan vazgeçen bu insanlara büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en kolay şeyi o bir şeyler başarmak için çalışan insanlara haksız yere konuşmaktır."

Geri
Üst Alt