Fatih Terim: "Yarın başkanımız ile tekrar görüşüp transfer için ekonomik durumumuzu soracağım"

Millet genemi transfer istiyor demesin diye böyle konustu cok net. En az 3-5 transfer yaptirir gene ama kendisi istifa etmez. Cunku hep futbolcular suclu kendisi sucsuz

Utanmadan arada hakemede laf sokmuş fazla uzattı diye şu macta bari utanır insanda bu lafı etmez

Aman sen yapma transfer gördük yazın yaptırdığın transferleri 25 milyon euro harcattin takim ligde 11.oldu. Daha fazla zarara gerek yok.

gerekli transferler ile denizli'yi eleyecek ve ligde ilk 10'a girecek duruma geliriz, avrupa için transfere gerek yok bu kadro yarı finale falan çıkmak için yeterli

Umutlar sende, yarinlar sende.

X1TyECA.jpg

Önce aldırdığı topçuları yem ediyor sonra çok gençler, olacak bunlar, bizim kurtuluş reçetemiz bu, sahip çıkalım diyor.

Önce kaçırılanların izahı yok diyor sonra ne hikmetse buna rağmen iyi işler yapıp mükemmel oynadığımız bir maçı daha yenilmiş hatta kupadan elenmiş olarak tamamlıyoruz. Bu nasıl mükemmellikse sanırsın Real'e elendik.

Birbirine zıt, çelişkili, güvensiz ifadeleri tek istikrarı diyebilirim. Sorumluluk almayan bir insana değil takımı normalde küçücük, değersiz bir eşyanı bile emanet etmezsin. Atıyorum kırılan bir şeyse, böyle bir kişi net olarak ben düşürmedim o kendi atlayıp canına kıydı bile diyebilir. En sevmediğim insan tipi. Sırf sorumluluğunu savuşturduğu için bile kovulmalı. İstifa edesi yok çünkü. Artık hak ettiğinin bu olduğunu düşünüyorum.

Sizin ekonomik durumunuza sokayım.

Az paraylada çok güzel kadrolar kurulur.Az biraz utan yahu.Hadi istifa etmiyorsun anladık transferlerde başarısız bir dönem geçirdik dersin bunun için danışacağız dersin aksiyon alacağız derrsin. Transfer işine ben karışmayacağım dersin.Ama olurmu sen en büyüksün, hata yapmazsın.Hala aldığın oyuncuları savunuyorsun.
Genç genç diye diye çapsız başkan ve taraftarla birlikde Galatasarayı küme düşüreceksiniz yakındır.

Geri
Üst Alt