- 1 Haziran 2015
- 24.816
- 17.506
- 1.998
Bu durumda Cengiz'in Terim'i Florya'ya almama durumu var o zaman.
florya girişinde m.cengiz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
W'appa bak sana bi foto attim boydanTerimci olmana sevindim.
Telefon arızalı :/W'appa bak sana bi foto attim boydan
Faruk Süren'den sonra 10 yil yetersiz baskanlar tarafindan yönetildigimizi söylebiliriz. Sadece 3 sampiyonluk yasayabildik o zaman diliminde. Biri zaten Gerets'in mucizesi, digeri de Cevat Güler'in son maclarda full galibiyet almasiydi. Ünal Aysal ve 10 yil sonrasina baktigimiz zaman 5 sampiyonluk kazanmisiz.Bilmiyorum uzun zamandır ilk defa taraftarın bu kadar içine sinen bir başkan profili var Galatasaray'ın başında. Belki Burak Elmas isminden dolayı çok fazla tepki gösteren taraftar da olmuştu ama gördüğüm kadarıyla bu adamın tıpkı biz Galatasaray taraftarı gibi bir derdi var Galatasaray'a bir yenilik bir değişim getirme derdinde
neler oluyorW'appa bak sana bi foto attim boydan
numaran vardı bir ara bende telefonu formatlayınca gitti aklıma geldi yine üzüldümneler oluyor
1 gunde anlasmazdi ama o surec en az 10 gun surerdi calissa bileBir yanlislik olmasin
Sardan Fatih Terim'le calismayacagiz demisti
Bu gelismeden anladigimiz Fatih hocanin kafasinda milli takim olmadigidir. Senor'un kovulmasindan sonra Sergen milli takima gitmek istedigi icin TJK'ye imza atma konusunda yan ciziyor olabilir.
MT takım yolu kapalı kendisine. ŞG’den bağımsız olarak kapalı. Bedava çalıştırayım dese kabul etmezler.Bu gelismeden anladigimiz Fatih hocanin kafasinda milli takim olmadigidir. Senor'un kovulmasindan sonra Sergen milli takima gitmek istedigi icin TJK'ye imza atma konusunda yan ciziyor olabilir.
Benim de beklentim bu yöndeydi, Sergen bile bu akşam maç sonucunu bekliyor BJK'ye yanıt vermek için.Bu gelismeden anladigimiz Fatih hocanin kafasinda milli takim olmadigidir. Senor'un kovulmasindan sonra Sergen milli takima gitmek istedigi icin TJK'ye imza atma konusunda yan ciziyor olabilir.