bana sorarsan belki skorun etkisi ile sınırlı değildi ama bayağa sıkıldı. Var bişeyler, Fatih hocada kendine yediremiyor ama nedense geri yutuyor. Prim olanların yanında hafif kalıra getirdi gibi geldi bana işi.

Tartistigi kisi, hic bir duygusal bagi bulunmadigi bir kisi degil ki. Kimse öyle 15 yildir baba ogul iliskisi yasadigi bir insani kolay kolay silmez. Bir kahvenin 40 yil hatir vardir.

Bana kalirsa Arda´nin sinirlendigi konu prim meselesinin üzerinde kalmasidir. Prim konusunda sikayet eden Burak, bunu cözmek isteyen Arda, o esnada Terim ile tartismis ve ipler kopma noktasina gelmis.

Sincirleme olaylar, eger Arda net konusursa, bu sefer arkadasi buraki satmak zorunda.
Ben Burak'a hic guvenmiyorum zaten 'Ardaspor' lu oldugu net ortada bence. Dedigin gibi gelismis olabilir sonra da bu sesini cikartinca Terim de sen kimsin bebe tarzinda lafi vurmustur ve sonra domine tasi gibi diger olaylar da ust uste gelince buraya kadar geldi bu konu.

Selcuk cok sinsi bir herif ya, kesin Burak ilk buna acilmistir prim olayini sonra bu da gidip Arda ya anlatmistir sen halledersin bunu diye de gazi vermistir :D

Arda üzerinden beni, benim üstümden federasyonu indirmeye çalışıyorlar demek istiyor anladığım kadarıyla.

Yazıyı okumama kararının spontane olmamasını demesi de bundan ötürü bence.

Bence burdaki gizli organizatör Rıdvan. Olağan şüpheli olarak ilk o geliyor akla.

Son düzenleme:
Zaten prim bir aracti dedi, daha derin konular oldugu acik ama orasini tam detayina kadar anlatmak istemiyor.
Bence o prim olayı Fatih hocanın dediği gibi kampta yaşanan daha vahim olayların fitilini ateşledi, prim işi sadece bir araç idi dedi Hoca. Bana sabotaj gibi geldi anlattıklarından, antrenmana geç çıkma, dışardan yönetme açıklaması ve takımın maçlarda ki performansı, bunları bir araya geitrdigim zaman iş sabotaja çıkıyor.

olayı kesin selçuk çıkardı sinsi yılan lisansını iptal edin lütfen

Demirören'e tutkuyla bağlıyım mı dedi o? Dedi dimi az önce kulaklarım beni mi yanıltıyor?

arda fatih terim'e ilk kazığını 2011 transfer sezonunun sonlarında atletico'ya giderek atmıştı zaten.

planlarını altüst etmişti.

650 de değilmiş ya
500 verilmiş 150 bineuro için herşey.
Bu kadar açgözlü işte futbolcu milleti.

GSCimbom mobile app

Bogazlarina kalsin. Insanlarin acliktan agzi kokuyor bunlar hak etmedikleri paralari az bulup daha da fazlasini istiyor.

Almanya dünya sampiyonu olunca adam basina 200 bin€ verdi. Bizimkiler 10 yil sonra bi turnuvaya katildi diye dünyalari istiyorlar. Ac ve görgüsüz köpekler.

FT: YD ile birbirimize yakın ve tutkun duruyoruz ----> Gay pride effect

arda fatih terim'e ilk kazığını 2011 transfer sezonunun sonlarında atletico'ya giderek atmıştı zaten.

planlarını altüst etmişti.

Evet dogru, kalacagim kalacagim diyip transfer döneminin sonuna dogru defolup gitmesi herseyi altüst etti.

ordu maçında küfür ettiği adama tutkuyla bağlıymış sayın terim. başka söylenecek bişey yok.

sırf inat olsun meydanı boş bırakmayacağım diye bırakmıyor %100

niye gsmizi birakip mtye gittigi belli oldu yildoya tutkuyla bagliymis puh sana.

bu gazetecilerin sacma sorularini cevaplamadan giderdim ben

hoca 2018'de bir başkan adayının td adayı olarak ortaya çıkacak

Olayın primle alakası net bir şekilde yok benim anladığım.

Terim Arda nin kendisine sesini yükseltmesine sinirlenmiş.

Birde bir komplo olduğunu düşünüyor. Kendisine ve dostu demirörene saldırı olduğunu bunu dışardan yapanlarla içerde bunlara destek çıkanlar olduğunu ima ediyor. Sanırım Arda nında onlardan güç alıp terimin otoritesini sarsacak cüreti bulduğunu düşünüyor.

Birde Burak parasının peşine düşmesi çok doğal o konuda burak'a birşey diyemem sonuç olarak herkese veriyorlar. Suç bu kadar çok para verenlerde.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya adamın demek istediği gayet net bence. Olay sadece prim değil demiş ilkte. Demek ki bi ton ufak şey üst üste bindi en son prim olayında da patladı. Biriyle küsersin mesela niye diyorlar ya öyle işte salla diyorum çünkü 50 tane şey olmuş ufak ufak hepsini anlatsam 10 saat sürecek açıklama yerine geçiştiriyorum şimdi onu mu anlatacağım diye. Prim pazarlığı yaptılar demiş zaten ben pazarlık yapacak kadar şerefsiz miyim demişti Arda cevabı aldık sanırım. Arda'nın kadroya alınma mevzusu da şimdi kesin almıyorum diyemez çünkü Arda cayarsa falan siyasiler devreye girecek bu sefer lafını yemiş olacak o yüzden geçiştirmiş o soruyu da. Hocanın durumu boktan baya. Bugün çıkardığı kadroda aşırı saçmaydı bence bu psikolojiyle iş yapamaz zaten, gerçi bayadır formsuz t.d olarak.

ulan bu ibrahim kırkayak illa bi flashback yapacak anasını satayım

Geri
Üst Alt