Tartistigi kisi, hic bir duygusal bagi bulunmadigi bir kisi degil ki. Kimse öyle 15 yildir baba ogul iliskisi yasadigi bir insani kolay kolay silmez. Bir kahvenin 40 yil hatir vardir.
Haklısın Adem ama resim az çok belli oldu, herkes kampta prim olayı patlak verdi sanıyordu, oysa öncesinde olmuş. Evet ikisinin arasında böyle bir bağ var ama anlaşılan bu bağ sorunların çözümü için yeterli olmamış, aksine kampta belli ki daha vahim olaylar yaşanmış, sonuç rezil olduğumuz bir turnuva ve üzülen taraftar, halk.

İkisinin arasında ki duygusal bağ onları bağlar, bu işi bedavaya yapmıyorlar, yetmiyor birde prim meselesini cıvıtıyorlar. Beni taraftar olarak ilgilendiren sahada oynanan oyun, bak sonuç bile değil, oyun. Takım rezil oldu, kırk yılda bir turnuvaya katıldık, heyecanlandık ama oda görüldüğü üzere ego savaşlarına kurban gitmiş. Yazık, senin benim verdiğimiz maddi ve manevi destek ile buralara geliyorlar.

Son düzenleme:
Olayın primle alakası net bir şekilde yok benim anladığım.

Terim Arda nin kendisine sesini yükseltmesine sinirlenmiş.

Birde bir komplo olduğunu düşünüyor. Kendisine ve dostu demirörene saldırı olduğunu bunu dışardan yapanlarla içerde bunlara destek çıkanlar olduğunu ima ediyor. Sanırım Arda nında onlardan güç alıp terimin otoritesini sarsacak cüreti bulduğunu düşünüyor.

Birde Burak parasının peşine düşmesi çok doğal o konuda burak'a birşey diyemem sonuç olarak herkese veriyorlar. Suç bu kadar çok para verenlerde.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de durum bu. Arda'yı kullanarak operasyon çekiyorlar diye düşünüyor. Tabi bunu kanıt olmadan söyleyemez. Böyle üstü kapalı ima ediyor işte.

arda bıraktı ama hoca da istifa etsin diyenler bu işi organize edenlere çalışıyor

Reji deki adam da sikildi konusmalardan macin özetini veriyor :D

Haklısın Adem ama resim az çok belli oldu, herkes kampta prim olayı patlak verdi sanıyordu, oysa öncesinde olmuş. Evet ikisinin arasında böyle bir bağ var ama anlaşılan bu bağ sorunların çözümü için yeterli olmamış, aksine kampta belli ki daha vahim olaylar yaşanmış, sonuç rezil olduğumuz bir turnuva ve üzülen taraftar, halk.

40 yillik dost düsman da olabilir bir gün, ancak bunun sonrasinda bile muhabet farklidir. Iyi dost olan, iyi düsman olur deniliyor. Bunun nedeni de bir yerde zamaninda duygu bagi olusmus ise, bunun asla tamamen sönmeyeceginden kaynaklaniyor. Aralari su an cok bozuk ama Ne Arda, ne de Fatih Terim bir birilerine düsman olmak istemiyorlar.

Sabaha kadar konusacak galiba.

hala konuşuyor mu. en son yeterince anlattım galiba dedi bende sövüp kapattım

Toplantı kötü başladı ama hoca sonradan açıldı biraz. :D

Aslında hocayı zorlayınca ağzından kaçırabiliyor bazı şeyleri ama sinirlendirmemek için üstelemiyor gazeteciler. Hata ediyorlar :D

Geri
Üst Alt