- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
abi onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı
Sergen konulu filmlerden uzak dur. Önerim bu yönde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı
Hocamizi camiamiza davet etme hususunda mutabik kalmistik en son diye hatirliyorum.Su adam olunce ne yapacagiz acaba mezardan ciksin uzerine tanimam mi diyecegiz acaba.
Karakterini sevmedigim hatta nefret ettigim senola bi bakalim. 2011de sampiyonluga oynatmis takimini. Sonra oyunculari vs kacmis bursayla karsimiza cikmis acaba bir sampiyonluk daha ki kazanacak bursa acaba denilmis. Sonra oradan olayli ayrilmis. Neredeyse oynattigi her oyuncudan verim almis oyunculari talan edilmis.(trabzondakinin bir beneri)
En son karsimiza besiktasla cikmis. Ama iyi ama kotu bir oyun mentalitesi yerlestirmis adamlara yine oynatiyor. Hakem yardimini gecersek tempolu oyunla her dakika mac donebilir diyorsun.
Ha fazla omru yoktur besiktasta da bir sampiyonluk aha yasadiginda herkesin agzina bal calinip milli takimin basina gecirilmeye calisilacaktir ve gecirilecektir. Terime bu surecte tekmuk vurulacaktir. 2017 yaz ayinda milli takim boyle kotu gidise devam edip hizir-yunus kavgasi devam ederse kartlar yeniden dagitilacaktir ve vedalasilacaktir.
O gun bizim icin buyuk tehlike baslamis olacak. Sozlesmesi biten bir cok yerli oyuncu, kovulmak istenen bir ton oyuncu ve yerlilerin efendisi. Artik ahmetlere para basip yedek yapariz falan.
Hamzayi kovup senolu gecen sene biz alacaktik. 3 kupali diye kafamizi utulediler.
Heis kimlerdensin? Teknigin gayet iyi ,Sevki renkdasimi animsatti bana hey gidi gunler isiklar icin uyusun.Musap,
Sen sevdiğim bir almancı kardeşimsin, seni diğerlerinden ayrı tutuyorum ve bu konuda destek bekliyorum.
yok reis okumadım normalde spoiler okumaktan rahatsız olmam ama okadar bekledik heyecanı kaçmasın dedim.Got'un 7. sezon senaryosunun bütün önemli hatları sızmış okudun mu ?
Fotoğraf faceless man'i hatırlattı da oradan geldi aklıma.
Got'un 7. sezon senaryosunun bütün önemli hatları sızmış okudun mu ?
Fotoğraf faceless man'i hatırlattı da oradan geldi aklıma.
peki ya sevgili fatih terimin "Sezon sonu bırakmayacağının garantisi var mı?"
Ne demek istiyorsun hojamıza abim. Açık ol.
Cumhur baskani ise cumhur baskanligini bilsin. Ülkenin ve ülkenin vatandaslarinin sahibi degil. Tabi ki hayir diyebilirsin, demokrasi diye birsey var. Biliyorum ülkenin halini ama yine de "büyügümüzdür boynumuz kildan incedir" diye de olmaz yani.reis in fikrini soruyorlar boyle durumlarda, onun dedigini asagiya bir bir iletiyorlar , florya riva konusu da boyle , mecidiyekoy olayi , veya kenan evren konusu da boyle
terim ile reisin arasinin ,hele de o donemde nasildi hatirlayin .. biz kadikoyde hakkimiz olan kupayi da alabildiysek , asla vermem diyen demiroren esek gibi cikip verdiyse reis ile albayrakin gecmise donuk dostuklarinin hatrinadir
terime kizabilirsiniz , ben de kiziyorum ,gecimsizin teki , ama reis milli takima gel diyorsa ,simdi gelse yine birakir gider
sunu anlamiyorum , reis isteyince hayir mi diyecekti ? adam cumhur baskani
Andırıyor bence :asd22:
![]()
hannibal dizisini izledin mi reis?
filmlerinden etkilendim diziyide çok övdüler 1 haftadır falan izlemeye çalısıyorum dizide bişey yok yav.
bazı replikleri hoş ama.
şimdi polisin biriyle yemek yiyor
"nedir bu yediğimiz "diyor polis. "tavşan" cevabını veriyor hannibal.
polis:" hmm lezzetliymiş iyiki kaçırmamıssın" diyor
o an ekrana ormanda koşan bir adam geliyor birisi yakalıyor yatırıyor falan
haninbal "evet iyiki.yoksa kötü olurdu" diyor
izlediysen ilerde bağlıyor mu izlemediysen şimdiki fikrim asla izleme
Vallahi severek izledim Osman başkan. Sanırım anladım ne demek istediğin, valla biliyorsun bazı insan bazı dizileri/filmleri sevemiyor bir türlü, yapım ne kadar iyi olursa olur ten uyumu gerçekleşmiyor. Eğer ilk sezonda böyle dediysen ilerleyen bölümlerde dahada koparsın ve hiç beğenmezsin büyük ihtimalle... Dizi hiçbir zaman derli toplu hale gelmiyor, hep karışıklık hep bir karmaşa hakim. Hannibal tarzı ''karanlık'' yapılı psikolojik gerilim filmleri sevdiğim için midir bilmiyorum, çok beğendiğim bir diziydi.
Ne kadar zorlansanda boş zamanlarında izlemeni tavsiye ederim, özellikle finali ayrı bir güzeldi zannımca.
Takim atesleyecek diye teknik adam mi degistiriyoruz, ilginc bakis acisi.
5 Umut Bulut takima doldurup bol bol atesler artik.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk