Fatih Terim Yuvasına Dönmelidir

Su adam olunce ne yapacagiz acaba mezardan ciksin uzerine tanimam mi diyecegiz acaba.

Karakterini sevmedigim hatta nefret ettigim senola bi bakalim. 2011de sampiyonluga oynatmis takimini. Sonra oyunculari vs kacmis bursayla karsimiza cikmis acaba bir sampiyonluk daha ki kazanacak bursa acaba denilmis. Sonra oradan olayli ayrilmis. Neredeyse oynattigi her oyuncudan verim almis oyunculari talan edilmis.(trabzondakinin bir beneri)
En son karsimiza besiktasla cikmis. Ama iyi ama kotu bir oyun mentalitesi yerlestirmis adamlara yine oynatiyor. Hakem yardimini gecersek tempolu oyunla her dakika mac donebilir diyorsun.

Ha fazla omru yoktur besiktasta da bir sampiyonluk aha yasadiginda herkesin agzina bal calinip milli takimin basina gecirilmeye calisilacaktir ve gecirilecektir. Terime bu surecte tekmuk vurulacaktir. 2017 yaz ayinda milli takim boyle kotu gidise devam edip hizir-yunus kavgasi devam ederse kartlar yeniden dagitilacaktir ve vedalasilacaktir.
O gun bizim icin buyuk tehlike baslamis olacak. Sozlesmesi biten bir cok yerli oyuncu, kovulmak istenen bir ton oyuncu ve yerlilerin efendisi. Artik ahmetlere para basip yedek yapariz falan.

Hamzayi kovup senolu gecen sene biz alacaktik. 3 kupali diye kafamizi utulediler.

Bu futbolcuların kebap yiyerek morallenmesi de ayrı bir tuhaflık. Zengin bir insan kebap yiyince neden morallensin ki... Fatih Terim denince aklıma geldi nedense. Ne kadar sahte ve boş bir dünya aslında şu spor/şov dünyası. Hakkında onlarca şey yazılıyor, milyonlarca hayranın oluyor ama kimse gerçek sen'i bilmiyor... Hıııııman

Su adam olunce ne yapacagiz acaba mezardan ciksin uzerine tanimam mi diyecegiz acaba.

Karakterini sevmedigim hatta nefret ettigim senola bi bakalim. 2011de sampiyonluga oynatmis takimini. Sonra oyunculari vs kacmis bursayla karsimiza cikmis acaba bir sampiyonluk daha ki kazanacak bursa acaba denilmis. Sonra oradan olayli ayrilmis. Neredeyse oynattigi her oyuncudan verim almis oyunculari talan edilmis.(trabzondakinin bir beneri)
En son karsimiza besiktasla cikmis. Ama iyi ama kotu bir oyun mentalitesi yerlestirmis adamlara yine oynatiyor. Hakem yardimini gecersek tempolu oyunla her dakika mac donebilir diyorsun.

Ha fazla omru yoktur besiktasta da bir sampiyonluk aha yasadiginda herkesin agzina bal calinip milli takimin basina gecirilmeye calisilacaktir ve gecirilecektir. Terime bu surecte tekmuk vurulacaktir. 2017 yaz ayinda milli takim boyle kotu gidise devam edip hizir-yunus kavgasi devam ederse kartlar yeniden dagitilacaktir ve vedalasilacaktir.
O gun bizim icin buyuk tehlike baslamis olacak. Sozlesmesi biten bir cok yerli oyuncu, kovulmak istenen bir ton oyuncu ve yerlilerin efendisi. Artik ahmetlere para basip yedek yapariz falan.

Hamzayi kovup senolu gecen sene biz alacaktik. 3 kupali diye kafamizi utulediler.
Hocamizi camiamiza davet etme hususunda mutabik kalmistik en son diye hatirliyorum.

FatihTerimPermaSharp.jpg

Got'un 7. sezon senaryosunun bütün önemli hatları sızmış okudun mu ?

Fotoğraf faceless man'i hatırlattı da oradan geldi aklıma.

Got'un 7. sezon senaryosunun bütün önemli hatları sızmış okudun mu ?

Fotoğraf faceless man'i hatırlattı da oradan geldi aklıma.
yok reis okumadım normalde spoiler okumaktan rahatsız olmam ama okadar bekledik heyecanı kaçmasın dedim.
gerçi dayanamam bakarım yakında

terim vefat ederse torunu var 3 5 bişey kapar elbet ozamana kadar. üstelik koca terim vefat edecek ve futbol branşı devam mı edecek? ayıp.
kapatıp güreş branşını açıp oradan yürümeliyiz.

peki ya sevgili fatih terimin "Sezon sonu bırakmayacağının garantisi var mı?"

reis in fikrini soruyorlar boyle durumlarda, onun dedigini asagiya bir bir iletiyorlar , florya riva konusu da boyle , mecidiyekoy olayi , veya kenan evren konusu da boyle

terim ile reisin arasinin ,hele de o donemde nasildi hatirlayin .. biz kadikoyde hakkimiz olan kupayi da alabildiysek , asla vermem diyen demiroren esek gibi cikip verdiyse reis ile albayrakin gecmise donuk dostuklarinin hatrinadir

terime kizabilirsiniz , ben de kiziyorum ,gecimsizin teki , ama reis milli takima gel diyorsa ,simdi gelse yine birakir gider

sunu anlamiyorum , reis isteyince hayir mi diyecekti ? adam cumhur baskani

reis in fikrini soruyorlar boyle durumlarda, onun dedigini asagiya bir bir iletiyorlar , florya riva konusu da boyle , mecidiyekoy olayi , veya kenan evren konusu da boyle

terim ile reisin arasinin ,hele de o donemde nasildi hatirlayin .. biz kadikoyde hakkimiz olan kupayi da alabildiysek , asla vermem diyen demiroren esek gibi cikip verdiyse reis ile albayrakin gecmise donuk dostuklarinin hatrinadir

terime kizabilirsiniz , ben de kiziyorum ,gecimsizin teki , ama reis milli takima gel diyorsa ,simdi gelse yine birakir gider

sunu anlamiyorum , reis isteyince hayir mi diyecekti ? adam cumhur baskani
Cumhur baskani ise cumhur baskanligini bilsin. Ülkenin ve ülkenin vatandaslarinin sahibi degil. Tabi ki hayir diyebilirsin, demokrasi diye birsey var. Biliyorum ülkenin halini ama yine de "büyügümüzdür boynumuz kildan incedir" diye de olmaz yani.

Gerektiginde hayir da diyeceksin. Herseye evet diye diye bu hale geldi bu ülke zaten. Siyaset yasak forumda ama futbolun icine yeterince bulasmis zaten yapacak birsey yok.

Andırıyor bence :asd22:

7194cd80d1ef6e16510cf6765747fe32.jpg

hannibal dizisini izledin mi reis?

filmlerinden etkilendim diziyide çok övdüler 1 haftadır falan izlemeye çalısıyorum dizide bişey yok yav.
bazı replikleri hoş ama.

şimdi polisin biriyle yemek yiyor
"nedir bu yediğimiz "diyor polis. "tavşan" cevabını veriyor hannibal.
polis:" hmm lezzetliymiş iyiki kaçırmamıssın" diyor
o an ekrana ormanda koşan bir adam geliyor birisi yakalıyor yatırıyor falan
haninbal "evet iyiki.yoksa kötü olurdu" diyor

izlediysen ilerde bağlıyor mu izlemediysen şimdiki fikrim asla izleme

hannibal dizisini izledin mi reis?

filmlerinden etkilendim diziyide çok övdüler 1 haftadır falan izlemeye çalısıyorum dizide bişey yok yav.
bazı replikleri hoş ama.

şimdi polisin biriyle yemek yiyor
"nedir bu yediğimiz "diyor polis. "tavşan" cevabını veriyor hannibal.
polis:" hmm lezzetliymiş iyiki kaçırmamıssın" diyor
o an ekrana ormanda koşan bir adam geliyor birisi yakalıyor yatırıyor falan
haninbal "evet iyiki.yoksa kötü olurdu" diyor

izlediysen ilerde bağlıyor mu izlemediysen şimdiki fikrim asla izleme

Vallahi severek izledim Osman başkan. Sanırım anladım ne demek istediğin, valla biliyorsun bazı insan bazı dizileri/filmleri sevemiyor bir türlü, yapım ne kadar iyi olursa olur ten uyumu gerçekleşmiyor. Eğer ilk sezonda böyle dediysen ilerleyen bölümlerde dahada koparsın ve hiç beğenmezsin büyük ihtimalle... Dizi hiçbir zaman derli toplu hale gelmiyor, hep karışıklık hep bir karmaşa hakim. Hannibal tarzı ''karanlık'' yapılı psikolojik gerilim filmleri sevdiğim için midir bilmiyorum, çok beğendiğim bir diziydi.

Ne kadar zorlansanda boş zamanlarında izlemeni tavsiye ederim, özellikle finali ayrı bir güzeldi zannımca.

Fatih Terim kesinlikle takima kazandirilmasi lazim. Sevmesekte takimi ateslemesini bilen birisi.

Takim atesleyecek diye teknik adam mi degistiriyoruz, ilginc bakis acisi.

5 Umut Bulut takima doldurup bol bol atesler artik.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Vallahi severek izledim Osman başkan. Sanırım anladım ne demek istediğin, valla biliyorsun bazı insan bazı dizileri/filmleri sevemiyor bir türlü, yapım ne kadar iyi olursa olur ten uyumu gerçekleşmiyor. Eğer ilk sezonda böyle dediysen ilerleyen bölümlerde dahada koparsın ve hiç beğenmezsin büyük ihtimalle... Dizi hiçbir zaman derli toplu hale gelmiyor, hep karışıklık hep bir karmaşa hakim. Hannibal tarzı ''karanlık'' yapılı psikolojik gerilim filmleri sevdiğim için midir bilmiyorum, çok beğendiğim bir diziydi.

Ne kadar zorlansanda boş zamanlarında izlemeni tavsiye ederim, özellikle finali ayrı bir güzeldi zannımca.

karmaşa dedin çok güzel söyledin bir türlü oturtamadım olayları yerine hani bir iki kişiye yoğunlaşılmıyor bi ton karaktere yayılıyor tek bir olay. birde danışman dedektif nerede hayal kuruyor nerede gerçekleri görüyor yakalayamıyorum ki tripleri ve yaşadığı sorunlar çok yapmacık.sürekli triplerde olmasının anlamı yok.ormanda gövdelerine mantar ekilip gömülen 8 10 adamı hatırlarsın onlardan biri çürüdüğü halde canlandı mesela halen anlamadım o adam canlımıydı danısmanın hayalimıydi. ya ben kendimi veremiyorum çünkü haksızlık ediyorum biliyorum ama anthony hopkins, edward norton, julianne moore ne biliyim judie foster performansları veya o performanslara yakın bişeyler bekliyorum ister istemez karakterlerden. filmi çünkü olağanüstüydü.ha burası benim kusrum biliyorumda bişeylerde eksik dizide yav yakalayıp yerli yerine oturtamıyorum bi türlü. gerçi 1haftadır ilk sezon 4.bölümün sonlarına anca geldim. biyerde testere1 filmi terk bi final varmış onu bekliyorum işte.

Su kebap muhabbeti kadar sacma muhabbet gormedim. Kebabi kucumsuyorsunuz ama hic bir mutfakta kebabin verdigi lezzeti bulamazsiniz. Gorende hepiniz Fransa'da balik yumurtasi ve salyangoz ile besleniyorsunuz sanacak hani su sozde elit yemekler :D

Haftada en az birkez kebap yerim var ulan :asd22:

Geri
Üst Alt