Hüseyin Şahin
Cezalı
- 26 Temmuz 2017
- 1.184
- 0
- 336
Size tudor müstehak.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parasini komidine bırakıyoruz ya renkdas yaklasik 3.5 mio €Size tudor müstehak.
Parasini komidine bırakıyoruz ya renkdas yaklasik 3.5 mio €
Parasini komidine bırakıyoruz ya renkdas yaklasik 3.5 mio €
Mekan bas, üzerine ne alakaysa vatan millet edebiyatı yap. Ondan sonra istifa et ve uber vatansever olarak çalışmadığın dönemin parasını al. Biz zaten ftnin bu kadar para etmeyecegini imza atarken de söyledik. Bugünün durumu farklı. Adam calismadigi dönemin parasını alan bir futbol direktörü olarak tarihe geçti. Sen bir işyerinden istifa ettiğinde zırnık tazminat alabiliyor musun onu soyleNe işle uğraşıyorsun bilmiyorum da sen işini yaparken Babanın hayrına mı yapıyorsun?.Adamın işi teknik direktörlük ülkemizdeki teknik direktörler içindede 1. sırada olduğunu düşünürsek.En götü boklu t.d ninde 700-1 m euro arası para aldığını düşünürsek aldığı ücret gayet normal.Ayrıca hoca göreve gelirken silah zoruylamı alıyor bu paraları?.
Mekan bas, üzerine ne alakaysa vatan millet edebiyatı yap. Ondan sonra istifa et ve uber vatansever olarak çalışmadığın dönemin parasını al. Biz zaten ftnin bu kadar para etmeyecegini imza atarken de söyledik. Bugünün durumu farklı. Adam calismadigi dönemin parasını alan bir futbol direktörü olarak tarihe geçti. Sen bir işyerinden istifa ettiğinde zırnık tazminat alabiliyor musun onu soyle
Mekan bas, üzerine ne alakaysa vatan millet edebiyatı yap. Ondan sonra istifa et ve uber vatansever olarak çalışmadığın dönemin parasını al. Biz zaten ftnin bu kadar para etmeyecegini imza atarken de söyledik. Bugünün durumu farklı. Adam calismadigi dönemin parasını alan bir futbol direktörü olarak tarihe geçti. Sen bir işyerinden istifa ettiğinde zırnık tazminat alabiliyor musun onu soyle
Sabah vb hükümete yakın medya istifa diye gecti. Burda yazılan gibi kovulmus olsun. Neden kovuldugu ortada, Türkiye futbol direktörü olarak TFF yönetim kurulu yedek üyesine saldiriyorsun. Sen bunu işyerinde yapsan tazminatsız atilirsin. Kimse kusura bakmasin normlar kişiden kişiye değişiyorsa orada sıkıntı var
Sabah vb hükümete yakın medya istifa diye gecti. Burda yazılan gibi kovulmus olsun. Neden kovuldugu ortada, Türkiye futbol direktörü olarak TFF yönetim kurulu yedek üyesine saldiriyorsun. Sen bunu işyerinde yapsan tazminatsız atilirsin. Kimse kusura bakmasin normlar kişiden kişiye değişiyorsa orada sıkıntı var
Elin krosu derken ftyi mı kastettin zira o da geregini yapmaya gittim falan dediSaldırdığına dair ortada bir kanıt video var mı?Yoksa sadece elin krosunun dediklerini mi gerçek kabul edeceğiz?
Elin krosu derken ftyi mı kastettin zira o da geregini yapmaya gittim falan dedi
Ne alaka yav dursunu ben mi getirdim ben mi tutuyorum orada. Neyse gorusuruzİşine geldiği gibi anlama kim kastettiğim belli.Neyse senin gibi düşünenler yüzünden şu anda dursun ve saz arkadaşları ile uğraşıyoruz.Aynen devam edin.
Ne alaka yav dursunu ben mi getirdim ben mi tutuyorum orada. Neyse gorusuruz