Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
36397b986e13cde9bab81a7d7c5dd73c.jpg

Size tudor müstehak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Parasini komidine bırakıyoruz ya renkdas yaklasik 3.5 mio €

Ne işle uğraşıyorsun bilmiyorum da sen işini yaparken Babanın hayrına mı yapıyorsun?.Adamın işi teknik direktörlük ülkemizdeki teknik direktörler içindede 1. sırada olduğunu düşünürsek.En götü boklu t.d ninde 700-1 m euro arası para aldığını düşünürsek aldığı ücret gayet normal.Ayrıca hoca göreve gelirken silah zoruylamı alıyor bu paraları?.

Ne işle uğraşıyorsun bilmiyorum da sen işini yaparken Babanın hayrına mı yapıyorsun?.Adamın işi teknik direktörlük ülkemizdeki teknik direktörler içindede 1. sırada olduğunu düşünürsek.En götü boklu t.d ninde 700-1 m euro arası para aldığını düşünürsek aldığı ücret gayet normal.Ayrıca hoca göreve gelirken silah zoruylamı alıyor bu paraları?.
Mekan bas, üzerine ne alakaysa vatan millet edebiyatı yap. Ondan sonra istifa et ve uber vatansever olarak çalışmadığın dönemin parasını al. Biz zaten ftnin bu kadar para etmeyecegini imza atarken de söyledik. Bugünün durumu farklı. Adam calismadigi dönemin parasını alan bir futbol direktörü olarak tarihe geçti. Sen bir işyerinden istifa ettiğinde zırnık tazminat alabiliyor musun onu soyle

Mekan bas, üzerine ne alakaysa vatan millet edebiyatı yap. Ondan sonra istifa et ve uber vatansever olarak çalışmadığın dönemin parasını al. Biz zaten ftnin bu kadar para etmeyecegini imza atarken de söyledik. Bugünün durumu farklı. Adam calismadigi dönemin parasını alan bir futbol direktörü olarak tarihe geçti. Sen bir işyerinden istifa ettiğinde zırnık tazminat alabiliyor musun onu soyle

Sözleşme diye bi icat var haberin var mı bilmiyorum.Dahası istifa etmedi kovuldu.İyice araştır istersen.Sözleşmende maddi konuyla alakalı senin yararına hangi maddeler varsa kuruşu kuruşuna alırsın.

Bu sene değil ama büyük bir ihtimal seneye yeni yönetim ile gelir diye tahmin ediyorum.

Fatih Terim Milli Takım’dan kovuldu mu? (İşte Fatih Terim – TFF olayının ic yuzu) – Skor

Adamlar hem Galatasaraylı Hem 6 şampiyonluk kazandıran hocadan ölümüne nefret besliyorlar.Onu da geçtim Kuşların dalga geçmek için yaptığı capsi paylaşıyorlar.Bende diyorum bizim niye ali koç gibi sabancı gibi yöneticilerimiz olmuyor.Olmaz tabi kulüpte ne kadar yararlı adam varsa ışık hızıyla yok ediyoruz.Ben olsam bende gelmem.

Sabah vb hükümete yakın medya istifa diye gecti. Burda yazılan gibi kovulmus olsun. Neden kovuldugu ortada, Türkiye futbol direktörü olarak TFF yönetim kurulu yedek üyesine saldiriyorsun. Sen bunu işyerinde yapsan tazminatsız atilirsin. Kimse kusura bakmasin normlar kişiden kişiye değişiyorsa orada sıkıntı var

Saldırdığına dair ortada bir kanıt video var mı?Yoksa sadece elin krosunun dediklerini mi gerçek kabul edeceğiz?

Ne alaka yav dursunu ben mi getirdim ben mi tutuyorum orada. Neyse gorusuruz

Dursunu kim getirdi biliyormusun.Liseli olmayan her Galatasaraylıyı hor görüp aşşağılayan kulübü kendinin tapulu malı gören.Kendini elit sanan elitistler getirdi.Bu Liseli elitler yüzünden kulübe üye olacak bir sürü iş adamı arkasına bakmadan kaçıyor.Elimizdeki hazır değerleride yok ediyorlar örnek:Fatih Terim,Abdurrahim Albayrak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt