Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam işini biliyor.

Son 3-4 röportajında hep araya galatasarayı katarak resmen mesaj verdi gaza getirdi .

Ne zaman dibe batsa , gerek futbol gerek özel hayatında başarısız olsa kurtuluşu kapağı galatasaraya atmakda bulan hoca.

Ne zaman galatasaray sayesinde başarıyı yakalasa prim yapsa ilk fırsatta galatasarayı para için satan adam. Yalan diyen taş olur.

Ama benim galatasaraylılığım şöyle böyle diye diye milleti kandırmaya devam eder.

Tabi hala bunları yiyen kaldımı bilmiyorum.

Şimdi galatasaraya dönerse başarılı olacağını düşünen renkdaşlara bir kaç sözüm olsun.

Bu adamın en başarılı olduğu 2 dönem Faruk Süren ve Ünal Aysal dönemleridir.

Bu 2 adam da kulübün iplerini fatih terimin ellerine bırakmayan transferide disiplinide kendileri sağlayan lider vasıflı insanlardı.

Kısacası Fatih Terimin arkasında dim dik duran işini bilen 2 yönetim. Faruk Süren - Ergun Gürsoy / Ünal Aysal-Ali Dürüst

Ve 2 dönemdede taş gibi kadro vardı elinde.

1.sinde Hagiler popescular taffareller

2.side Musleralar sneijderler drogbalar , melolar

Fatih Terimin Özhan canaytdın dönemini düşünün . Herşeyi Fatih Hocaya bırakdı. Ve Galatasaray resmen hem ekonomik sportif çöküşe girdi

Şimdide Dursun özbek gibi çapsız bir başkan ve bu kadro ile Fatih Terimin başarılı olması mümkün değildir.

Şunuda defalarca söyledim yine söylüyorum.

Fatih Terimi Galatasaray almasın dünyada başka gidebileceği kulüp yok. Anadolu takımları harici.

Ne beşiktaş ne fener teklif eder.

Fatih Terim kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istiyorsa bunun galatasaraya bağlı olduğunu biliyor ve bu yüzden hep böyle konuşuyor.

2012'de geldiğinde o mükemmel top oynadığımız sene ne Sneijder vardı ne Melo.Takımda Ujfa-Eboue dışında yıldız denilebilecek birisi bile yoktu. Hatta Ujfaya bile yıldız diyemeyiz.Muslera potansiyelli bi kaleci olarak görüluyordu. Eboue-Ujfa-Semih-Hakan-Engin-Melo-Selçuk-Riera-Elmander-Baros böyle bi kadro vardı.Eskiden sadece Hakan-Baros vardı kadroda Baros sakatlanıp doğru düzgün oynayamadı bile.

442 işi nerden çıkıyor yaw
milli takımda kaç kez çift for oynatmış bakmak gerek
h. Şaşın da dediği üzre hocanın aklında hep 4141 vardır
2011de de öyle başladıydı ama sonra yanlıştan erken döndü

442 işi nerden çıkıyor yaw
milli takımda kaç kez çift for oynatmış bakmak gerek
h. Şaşın da dediği üzre hocanın aklında hep 4141 vardır
2011de de öyle başladıydı ama sonra yanlıştan erken döndü

Bu dogru. Fatih Terim´in aklindaki dizilis 4-1-4-1´dir. Arda´nin gitmesi ile israr etmeye devam etti, sonra Elmander´in de yükselen grafigi ile 4-4-2´ye gectik.
Milli takimda oynatmamasinin sebebi de bence, yeterli görmedigi forvet rotasyonu. Burak, Cenk, Umut, ve yine daha hazir olmayan Enes Ünal.

Bizde de etkili bir sekilde 4-4-2 oynamasi icin, tamamlayici bir forvet gerekiyor gomise. Alinmaz ise, muhtemelen 4-1-4-1 oynariz.

Feghouli-Fernando-Tolga-Belhanda
---------Gomis-Eren/Transfer------

Böyle bir şey olabilir bence.

Feghouli-Fernando-Tolga-Belhanda
---------Gomis-Eren/Transfer------

Böyle bir şey olabilir bence.

Bence orada biraz daha hareketli bir adam gerekli gomis yaninda. Gomis-Eren ikilisi dominant fizik yapilari ile cok macta kilit acarlar, ama birsey eksik kalir sanki. Terim forvette süpriz seklilde belhanda da kullanabilir.

Lucescu ile sd lik için görüşülecekmiş Terim olayı yalan oldu

Bu dogru. Fatih Terim´in aklindaki dizilis 4-1-4-1´dir. Arda´nin gitmesi ile israr etmeye devam etti, sonra Elmander´in de yükselen grafigi ile 4-4-2´ye gectik.
Milli takimda oynatmamasinin sebebi de bence, yeterli görmedigi forvet rotasyonu. Burak, Cenk, Umut, ve yine daha hazir olmayan Enes Ünal.

Bizde de etkili bir sekilde 4-4-2 oynamasi icin, tamamlayici bir forvet gerekiyor gomise. Alinmaz ise, muhtemelen 4-1-4-1 oynariz.

gomisin yanına baros gibi bir poacher yada necati gibi bir second striker gerekli

8m'luk komisyonlu kazık tepkisiydi hepimiz hatırlıyoruz.

Fatih+Terim+Galatasaray+Training+Press+Conference+Hivu6xkIne-l.jpg

bir arkadaş yazmış transferi tek başına kendisine bırakmazsan ve eline iyi kadro verirsen başarılı olur diye katılıyorum..
zaten 4 transfer geldi 3-4 tane de kendi getirir camiaya hava katar şampiyonlukta sonuna kadar gideriz..
tudorla devam edilsin diyordum ama o köy takımına eleniş havayı bozdu terim boşa çıkınca tudor ilk puan kaybında gider zaten..
en iyisi vakit kaybetmeden getirmek..
kanımca 3-4 gün sonra açıklanacaktır..tamamen hissiyat

SON DAKİKA : Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim. (A Spor)

Dursun'a uyku haram. Onun getirebileceği ve kıçını kurtaracak tek isim belkide FT, ama kurtarıpta onu gönderebilecek gücede sahip aynı zamanda.

imparator imparator imparator fatih terim..
4 sene öncesinin heyecanını tekrardan yaşıyorum bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt