Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.295
- 5
- 858
Adam işini biliyor.
Son 3-4 röportajında hep araya galatasarayı katarak resmen mesaj verdi gaza getirdi .
Ne zaman dibe batsa , gerek futbol gerek özel hayatında başarısız olsa kurtuluşu kapağı galatasaraya atmakda bulan hoca.
Ne zaman galatasaray sayesinde başarıyı yakalasa prim yapsa ilk fırsatta galatasarayı para için satan adam. Yalan diyen taş olur.
Ama benim galatasaraylılığım şöyle böyle diye diye milleti kandırmaya devam eder.
Tabi hala bunları yiyen kaldımı bilmiyorum.
Şimdi galatasaraya dönerse başarılı olacağını düşünen renkdaşlara bir kaç sözüm olsun.
Bu adamın en başarılı olduğu 2 dönem Faruk Süren ve Ünal Aysal dönemleridir.
Bu 2 adam da kulübün iplerini fatih terimin ellerine bırakmayan transferide disiplinide kendileri sağlayan lider vasıflı insanlardı.
Kısacası Fatih Terimin arkasında dim dik duran işini bilen 2 yönetim. Faruk Süren - Ergun Gürsoy / Ünal Aysal-Ali Dürüst
Ve 2 dönemdede taş gibi kadro vardı elinde.
1.sinde Hagiler popescular taffareller
2.side Musleralar sneijderler drogbalar , melolar
Fatih Terimin Özhan canaytdın dönemini düşünün . Herşeyi Fatih Hocaya bırakdı. Ve Galatasaray resmen hem ekonomik sportif çöküşe girdi
Şimdide Dursun özbek gibi çapsız bir başkan ve bu kadro ile Fatih Terimin başarılı olması mümkün değildir.
Şunuda defalarca söyledim yine söylüyorum.
Fatih Terimi Galatasaray almasın dünyada başka gidebileceği kulüp yok. Anadolu takımları harici.
Ne beşiktaş ne fener teklif eder.
Fatih Terim kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istiyorsa bunun galatasaraya bağlı olduğunu biliyor ve bu yüzden hep böyle konuşuyor.
2012'de geldiğinde o mükemmel top oynadığımız sene ne Sneijder vardı ne Melo.Takımda Ujfa-Eboue dışında yıldız denilebilecek birisi bile yoktu. Hatta Ujfaya bile yıldız diyemeyiz.Muslera potansiyelli bi kaleci olarak görüluyordu. Eboue-Ujfa-Semih-Hakan-Engin-Melo-Selçuk-Riera-Elmander-Baros böyle bi kadro vardı.Eskiden sadece Hakan-Baros vardı kadroda Baros sakatlanıp doğru düzgün oynayamadı bile.