Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hadi git millete hesap sor kendi çapında. Üstten üstten konusuyorsun bir de. Ne mal oldugunu biliyorum.

Sinirlenme kardes,biraz öz elestiride bulunmak zor birsey degil

Satasma ve provokatörlük disinda bir mesajin yok forum'da,elestiri geldi diye saldirmaya gerek yok.

Bana diyordun ama kendin yapiyorsun,elestiriye saygi sifir.

Son düzenleme:

Satasma ve provokatörlük disinda bir mesajin yok forum'da,elestiri geldi diye saldirmaya gerek yok.

Bırak aga boşuna tartışma şununla

Daha geçen kendi dediği lafı ben demişim gibi lanse ediyordu bana

Bırak aga boşuna tartışma şununla

Daha geçen kendi dediği lafı ben demişim gibi lanse ediyordu bana

Bos yere gerginlik yaratmaya calisiyor,provokatör sonucta.

Biraz özelestiri sart,bu sekilde olmaz yani 2-3 tane konu belirlemis orda siz dedigi kisilere satasiyor kendi capinda

Siz-biz'e hala cevap veremedi,Allah Allah Kim bunlar acaba

Biraz kendini geliştir hep aynı tarzda yapıyorsun provokatörlük. Önce sataşıp sonra sinirlenme kardes triplerine giriyorsun.

Forumda kendi çapınızda gruplaşmışsınız (gerçi bazıları bu aralar ortalıkta gözükmüyor) sabah akşam birbirinizi yalamaya devam edin onlarla.

Renktaşlar ceza almamanız için bu ikili tartışmalara son verelim artık.

Biraz kendini geliştir hep aynı tarzda yapıyorsun provokatörlük. Önce sataşıp sonra sinirlenme kardes triplerine giriyorsun.

Forumda kendi çapınızda gruplaşmışsınız (gerçi bazıları bu aralar ortalıkta gözükmüyor) sabah akşam birbirinizi yalamaya devam edin onlarla.

Şimdi senin bu yaptığın eleştiri oluyor hee ?

Güzelmiş valla

Yaptığın bariz bi şekilde provokatörlük

Milleti bir şeylerle itham ederken önce bir düşün bakalım

Çok fesat sınız ha hem de öyle böyle değil.

Her türlü şeyi yazıp edip sonra bir de mağdur ayağına üste çıkmak da çok güzel.

sent via GSC

Son düzenleme:

Iste bu yüzden provokatör diyorum sana

Ben normal bir sekilde elestiride bulundum elestiriye saygin olmadigi icin yalama falan gibi pis pis islere giriyorsun satasiyorsun

Siz-biz'e hala bir cevap verememen neyin ne oldugunu gösteriyor zaten

Hocam gel de Kadıköy’de, Beşiktaş’ta şikecilere bastıktan sonra gidip kebapçı basalım.

gittiğinden beri top oynamıyoruz şampiyon olduğumuz sene de dahil !! bu kadroya yazık olmadan ustasına teslim edelim

Sarper Yıldırım gel vazgec şu Suni Tudor sempatizanligindan ,hocamin yuvasina donusu tesis edelim birlikte.

Terim'in gelmeye niyeti olsaydı,Ağustos'ta lig başlamadan gelirdi.Terim Galatasaray'a hiçbir zaman sezon ortasında gelmedi.

Tudor'un Bilic gibi olma olasılığı canımı sıkmıyor değil ama ben sıkıldım artık hoca değiştirip durmaktan.1-2 puan kaybı oldu diye hoca kovulmaz,ben hala destekliyorum hocayı.

Terim'in gelmeye niyeti olsaydı,Ağustos'ta lig başlamadan gelirdi.Terim Galatasaray'a hiçbir zaman sezon ortasında gelmedi.

Tudor'un Bilic gibi olma olasılığı canımı sıkmıyor değil ama ben sıkıldım artık hoca değiştirip durmaktan.1-2 puan kaybı oldu diye hoca kovulmaz,ben hala destekliyorum hocayı.
Gec olmadan gel bizler ile fikir birligine var ,gecmisinden ders al biraz ,Zurnazen 'e karsida destegini esirgemedin sonuc ?

Gec olmadan gel bizler ile fikir birligine var ,gecmisinden ders al biraz ,Zurnazen 'e karsida destegini esirgemedin sonuc ?

Ee o zaman habire hoca kovup duralım 1-2 örnek var diye.

Terim konusu da,siyasi olarak gelmez artık.Dursun Lucescu'ya koşa koşa boşuna gitmedi.Olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz.

fatih terimin gelmesini istemiyorum ama bu hakemlerin medyanin ve fedarasyonun hakkindan ancak o geliyor.
tudor veya baska hocalari konusmaya bile gelmiyor cünkü gördük ki gecen hafta futboldan baska hersey konusulabilir.
bu yüzden bunlara dayak atan biri lazim yoksa hayatta futbol oynayip sampiyon olunmaz bu ligte.
fatih terimin son döneminde oyunu hic begenmezdim ama ne yapip ne edip bunlara sopayi gösterip sampiyon olabiliyor iste.

gel hocam, bizim sana seninde bize cok ihtiyacin var, hem su üzerindeki lekelerden kurtul hemde bizi sampiyon yap! sen gittin futboldan zevk alamaz olduk, sen milli takimi biraktin dünya kupasina gidemedik!
#zamanigeldi

Ee o zaman habire hoca kovup duralım 1-2 örnek var diye.

Terim konusu da,siyasi olarak gelmez artık.Dursun Lucescu'ya koşa koşa boşuna gitmedi.Olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz.
Kovacaz tabi Ts ile son 7 mac 6 yenilgi nedir ? Hayatinda calisma firsati bulamayacagi kadro verildi herifin eline sonuca bak bayagi gerginim.

Kovacaz tabi Ts ile son 7 mac 6 yenilgi nedir ? Hayatinda calisma firsati bulamayacagi kadro verildi herifin eline sonuca bak bayagi gerginim.

2'sinde Tudor vardı.Bu takım Hamza'nın 2. sezonundan itibaren kritik maç kazanamıyor.Kadro komple değişmesine rağmen bu kabızlık devam ediyor.

Ya arkadaslar bazi seyleri anlamakta zorluk cekiyorum. Tamam hemen öyle Teknik Direktör degismez diyen kisilere saygi duyuyorum, ama sorun burda iki kötü sonuc yüzdünden Teknik Direktörün gitmesini istemek degil, sorun takim isik vermiyor, daha dogrusu takimdaki potansiyelin ben Tudor ile hic bir zaman ortaya cikacagina inanmiyorum. Ben artik Fernando'nun devamli stoperlerin arasina gömülüp, rakibe alan verdigimizi görmek istemiyorum. Niye bu kadar geriye cekiliyor? Senin rakibin kim? Kaldi ki geriye cekildikce rakibe o alanda yerlesmeye izin veriyorsun, üstüne gelmeni sagliyorsun, pres yemene izin veriyorsun. Ben N'Diaye'yide 6 numara pozisyonunda degil, Box to Box'ta görmek istiyorum. Feghouli'nin ortada degil kanatlarda oynamasi lazim. Tolga'nin kanatta degil, orda Rodriguesin oynamasi lazim. Ben sezon basindan beri oynadigimiz bütün maclarda, neyi oynadigimizi hala cözmüs degilim. Plansiz bir pres ve oyuncularin kendi üstün becerisi ile oynadik biz o ilk maclari. Oyun icinde rakibi cözmek icin su su planlarimiz var diyebilir mi birisi. Yada B Plani C plani. Daha A Planimiz yok. Gomis gibi bir santrofurumuz var ve biz etrafinda cogalmaktan aciz durumdayiz. Iste bu yüzden ben Tudor ile yürücegine inanmiyorum. Hatalar bir degil iki degil. Oyun okuma konusunda kendisini yeterli görmüyorum. Yoksa sorun 1-2 puan kaybi degil. Tudor ile Rijkaard olayinin bir benzerini yasayacagimizi düsünyorum. Diyelim ki öyle olmadi ve sampiyon olduk. Siz Tudor'a sampiyonlar liginde güvenebilir misiniz. Türkiye Liginde Derbilerde bu kadar tedbir ile oynayan bir takim, Sampiyonlar Liginde kim bilir ne kadar tedbir alir. Tedbir alalim demiyorum, ama sen niye en önemli özeliginden vazgecip oyunu geride kabul ediyorsun. Benim görüsüm bu takim Terim ile 1 degil en az 2 Level atlar oyun olarak.

Son düzenleme:
geri dönse kalkan g.tleri öyle bir indirirki . adı bile yetiyor rakipleri tedirgin atmaya ancak realist bakarsak devre arası falan gelmesi imkansız. şu an için mevcut hocamız tudorn hatalarından ders cıkarıp takımı düzeltmesni bekleyecegiz. insallah basarır bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt