Ya arkadaslar bazi seyleri anlamakta zorluk cekiyorum. Tamam hemen öyle Teknik Direktör degismez diyen kisilere saygi duyuyorum, ama sorun burda iki kötü sonuc yüzdünden Teknik Direktörün gitmesini istemek degil, sorun takim isik vermiyor, daha dogrusu takimdaki potansiyelin ben Tudor ile hic bir zaman ortaya cikacagina inanmiyorum. Ben artik Fernando'nun devamli stoperlerin arasina gömülüp, rakibe alan verdigimizi görmek istemiyorum. Niye bu kadar geriye cekiliyor? Senin rakibin kim? Kaldi ki geriye cekildikce rakibe o alanda yerlesmeye izin veriyorsun, üstüne gelmeni sagliyorsun, pres yemene izin veriyorsun. Ben N'Diaye'yide 6 numara pozisyonunda degil, Box to Box'ta görmek istiyorum. Feghouli'nin ortada degil kanatlarda oynamasi lazim. Tolga'nin kanatta degil, orda Rodriguesin oynamasi lazim. Ben sezon basindan beri oynadigimiz bütün maclarda, neyi oynadigimizi hala cözmüs degilim. Plansiz bir pres ve oyuncularin kendi üstün becerisi ile oynadik biz o ilk maclari. Oyun icinde rakibi cözmek icin su su planlarimiz var diyebilir mi birisi. Yada B Plani C plani. Daha A Planimiz yok. Gomis gibi bir santrofurumuz var ve biz etrafinda cogalmaktan aciz durumdayiz. Iste bu yüzden ben Tudor ile yürücegine inanmiyorum. Hatalar bir degil iki degil. Oyun okuma konusunda kendisini yeterli görmüyorum. Yoksa sorun 1-2 puan kaybi degil. Tudor ile Rijkaard olayinin bir benzerini yasayacagimizi düsünyorum. Diyelim ki öyle olmadi ve sampiyon olduk. Siz Tudor'a sampiyonlar liginde güvenebilir misiniz. Türkiye Liginde Derbilerde bu kadar tedbir ile oynayan bir takim, Sampiyonlar Liginde kim bilir ne kadar tedbir alir. Tedbir alalim demiyorum, ama sen niye en önemli özeliginden vazgecip oyunu geride kabul ediyorsun. Benim görüsüm bu takim Terim ile 1 degil en az 2 Level atlar oyun olarak.