Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelme hoca seni hor görüp ana avrat küfür etmediği kalmayan yabancı hocalara methiyeler dizen zümre ağlayıp yalvarana kadar gelme.

Bu adamın sol ta**ğı>Tudor’un hocalığı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelecekse 3-4 senelik gelsin.Ben sıkıldım artık çorap değiştirir gibi hoca değiştirmekten.

Hocam en çok ihtiyacımız olduğu dönem gittin. Affettirme şansın var dön kop gel.

merak ediyorum 5 sene sonra Terim emekli olunca ne yapacağız acaba? Demek ki bu kulüpte sadece Terim başarılı olabilir.

merak ediyorum 5 sene sonra Terim emekli olunca ne yapacağız acaba? Demek ki bu kulüpte sadece Terim başarılı olabilir.

Terim varken, kendisini kulübe baglayamayan, yada baglamak istemeyen, kulübün basiretsizligi. Terim bu kulübü 15 sene calistirmasi gerekiyordu en az.

Gururunu yerle bir ederek, kendisini rezil eden Demirören’in peşinde koşan bir adam! Gururdan bahsederken Terim mi diyeceğiz! Bu sene geldi diyelim. Şampiyon olduk; peki ya gelecek sene! Yine egolarıyla yönetimle çatışacak ve kaybeden Galatasaray olacak!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene şampiyon olamazsak tümden biteceğiz ama bjk alir basini gider 2 yil daha. Ne gururu ya elimizde boyle bi deger varken degerlendirmeliyiz
GS fatih hoca olmadigi zamanda sampiyon oldu ve olacakta ama şimdi bunlari dusunmenin vakti degil.

Tutun kolundan getirin. Gomis, Mariano, Fernando, Maicon gibi topçularla çok iyi anlaşır. Belhanda, N'Diaye gibi yetenekli ama istikrarsız adamlara da nizam getirir.

Kadro tam terimlik aksini iddia eden kriket falan izlesin.

GSCimbom Mobile App

Dursunla çalışmaz çünkü dursun her dediğini yapar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt