Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başımızdaki hiper zeka teknik traktör beni bile çileden çıkardı. Kop gel be Terim hocam. Tudor denen psikopattan kurtar bizi be Allah aşkına.

sent via GSC

İmparatoru tekrar kulübede aslan gibi kükrerken görene kadar benim için maç izlemek bitmiştii yazık bizde insanız 3 yıldır çektiğimiz çile yeter bıktım artık ve şunu da söyleyeyim en az 10 yıllık sözleşme imzalanmalı terimle artık manciniymiş prandellitmiş dengetörmüş rikerink beymiş stoper de toplara vurmaktan düşünme özelliğini kaybetmiş tudormuş artık bunları görmek istemiyorum yeteeeeeeerrr ve son olarak da terim gelmeden asla yeni transfer yapmayın yazık günah ferrari ehliyetsiz adama verilmez

Onceki sayfalarda deginen olmus , aslinda yine analiz zamani

milli takima kactin , parayi sectin , Gs dusmanlari ile birlik oldun mesajlari atanlarin bugun terimi isteme donekligi hakki yoktur olamaz

arsivler orada , kimse yazdiklarini yok sayamaz

terimin gelmesi iyidir kotudur , dogrudur yanlistir , buna girmiyorum , ama neler yazildi biliyoruz , ne oldu simdi de boynunda boncuk mu cikti

Onceki sayfalarda deginen olmus , aslinda yine analiz zamani

milli takima kactin , parayi sectin , Gs dusmanlari ile birlik oldun mesajlari atanlarin bugun terimi isteme donekligi hakki yoktur olamaz

arsivler orada , kimse yazdiklarini yok sayamaz

terimin gelmesi iyidir kotudur , dogrudur yanlistir , buna girmiyorum , ama neler yazildi biliyoruz , ne oldu simdi de boynunda boncuk mu cikti

Boynunda değil bokunda boncuk çıktı.

Katmer katmer.

sent via GSC

Hocamin devre arasi Akbaba asamoah bir stoper transferi istegine cevap verebilir mi acaba bu yonetim?

Bu ülkenin 2 teknik adam gerçeği var

Biri fatih terim diğeri şenol güneş..

Gittikleri büyük takımlara büyük takım olduklarını hissettirip takımı kulübü taraftarı havaya sokuyolar.

Şenol güneş öncesi bjk sonrası bjk

Fatih terim öncesi ve sonrası Galatasaray.. Durum çok açık bence, bu adamların yerini dolduracak birisi gelmediği sürece biz bu adama muhtacız.
Fazla tatava'ya gerek yok, bu hikayenin sonu belli yapılması gereken bellidir.

Zaten ben gelmeli gelmemeli yorumu yapmiyorum

aysal doneminde neler dendi (hakli haksiz) , o gun onlari soyleyenlerin bugun gelsin deme hakki var midir acaba

amac ne

fatih terimi ne kadar sevmesemde hatta nefret etsemde gelmesini istiyorum artık bu sezon bu kadro heba olmasın o kadar para harcandı.

Dön be reyiz,Sen bu takımla kesinlikle boynumuzu eğmezsin 7.şampiyonluğunu alırsın buna eminim

176 inci sayfada yerimi alayim , olasi bir terim degisikligi olur da terim gelip basarisiz olursa bugun terim gelsin diyenlerin o gun hemen gitsin isi bitmis bunun diyeceklerini simdiden gordugumden dolayi

cunku bu filmi 10 uncu kez filan izliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt