Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.
Sene içinde gelen bir yabancının da başarılı olarak şampiyon olma ihtimali de çok az. Geriye yerli hocalar kalıyor bu kadro ile Terim güle oynaya şampiyon olur diye gelsin dedim.
Ama genel olarak yeni Terimlere ihtiyacımız olduğu fikrim sabit hâlâ. Olağanüstü durumlar olağanüstü kararlar gerektirir bazen. Bu yüzden de Terim artık gelmesin düşüncemi bir sezonumuz daha heba olmasın bugün bu yatirimlar boşa çıkmasın diye ve Galatsarayın başarısı için bir kenara bırakmakta sorun görmüyorum.
Ne yapalım göz göre göre başımızdaki korkağın bir çuval inciri berbat etmesine göz mü yumalım. Yoksa çok meraklı değilim Terim'in yeniden gelmesine.
sent via GSC
Yabancı konusunda katılıyorum sana
İşte kilit nokta herkesin ağzında bir Terim ama adam gelecek mi ? Geleceğini bilsem bende istiyorum gelmesini ama gelmez hiç sanmıyorum
Avcı desek başarılı bir yapıyı oturtmuş kolay kolay gideceği yerden güven almadan ayrılmaz oradan
Geriye Hamza,Okan,Hikmet,Ersun,Yılmaz Vural,Tolunay tarzı adamlar kalıyor.Tudor'dan iyi yapar demek biraz hayalcilik benim gözümde
First class bir hocayı da Dursun'un getiremeyeceğini ikimizde biliyoruz