Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.

Sene içinde gelen bir yabancının da başarılı olarak şampiyon olma ihtimali de çok az. Geriye yerli hocalar kalıyor bu kadro ile Terim güle oynaya şampiyon olur diye gelsin dedim.

Ama genel olarak yeni Terimlere ihtiyacımız olduğu fikrim sabit hâlâ. Olağanüstü durumlar olağanüstü kararlar gerektirir bazen. Bu yüzden de Terim artık gelmesin düşüncemi bir sezonumuz daha heba olmasın bugün bu yatirimlar boşa çıkmasın diye ve Galatsarayın başarısı için bir kenara bırakmakta sorun görmüyorum.

Ne yapalım göz göre göre başımızdaki korkağın bir çuval inciri berbat etmesine göz mü yumalım. Yoksa çok meraklı değilim Terim'in yeniden gelmesine.

sent via GSC

Yabancı konusunda katılıyorum sana

İşte kilit nokta herkesin ağzında bir Terim ama adam gelecek mi ? Geleceğini bilsem bende istiyorum gelmesini ama gelmez hiç sanmıyorum

Avcı desek başarılı bir yapıyı oturtmuş kolay kolay gideceği yerden güven almadan ayrılmaz oradan

Geriye Hamza,Okan,Hikmet,Ersun,Yılmaz Vural,Tolunay tarzı adamlar kalıyor.Tudor'dan iyi yapar demek biraz hayalcilik benim gözümde

First class bir hocayı da Dursun'un getiremeyeceğini ikimizde biliyoruz

Hayret ya. Insanin fikrinde bir istikrar olur, tudor gitsin diyeni anlarim da , terim zarar veriyor, dusmanla is birligi yapti , klubu satti diyenler , ustelik de o dusman hala tff patronu iken tekrar gelsin demek kusura bakmayin ama , pes dedirtir bana

Cidden sasiriyorum , ilkesel davranmak bu kadar onemsiz ise, o zaman neden aziz yildirimin aykut ile soylediklerine U donus yapmasina gecmediginiz dalga kalmadi ?

aykutun o laflari yemesine ragmen donup gelmesine asagilayici baktiniz

?

Yabancı konusunda katılıyorum sana

İşte kilit nokta herkesin ağzında bir Terim ama adam gelecek mi ? Geleceğini bilsem bende istiyorum gelmesini ama gelmez hiç sanmıyorum

Avcı desek başarılı bir yapıyı oturtmuş kolay kolay gideceği yerden güven almadan ayrılmaz oradan

Geriye Hamza,Okan,Hikmet,Ersun,Yılmaz Vural,Tolunay tarzı adamlar kalıyor.Tudor'dan iyi yapar demek biraz hayalcilik benim gözümde

First class bir hocayı da Dursun'un getiremeyeceğini ikimizde biliyoruz
Bak Hamza yı zerre sevmem hatta karşıma çıksa 1 sene boyunca beni deli ettiği çileden çıkardığı için belki boğazlarım bile.

Ama bu konuda adım gibi eminim o herif ile Fener Trabzon ve IBB maçlarından en az 6 puan alırdık. O herif ilk geldiğinde manyak seri yakalamıştı mesela Tudor'un ilk haftalardaki performansı gibi.

Bana göre Hamza yı çok kötü bir teknik direktör de değil onu bitiren teknik direktörlük zaaflarından ziyade karakter sorunları ve hal ve tavırlarıydı. Taraftarla zıtlaşması vs falan.

Ben de başlarda geldiğinde çok ümitliydim hatta severdim sayardım inşallah Terim gibi kalıcı başarılar yakalar demiştim. Ama gün geçtikçe kendinden nefret ettirdi.

sent via GSC

Cidden sasiriyorum , ilkesel davranmak bu kadar onemsiz ise, o zaman neden aziz yildirimin aykut ile soylediklerine U donus yapmasina gecmediginiz dalga kalmadi ?

?

Orda yönetimsel birşey olmadı
Yani bizim yönetimden kimse Fatih bi de Galatasaray'a giremez demedi
Ordaysa Aziz Bey Aykut bi daha gelemez dedi
Burda tabiki de Fatih Terimi sevmeyen ya da tenkid eden, o olayda da haksız görenler olacaktır
Ama bu çabamızın adının Galatasaray olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Fatih Terim'in de Galatasaray'ı bizim kadar sevdiğine Emin'im
Köküne kadar hem de

Insanlarin dusuncelerinde istikrar olmamasina tepkim yoksa dikkat ederseniz terim gelsin gelmesin demedim

Bak Hamza yı zerre sevmem hatta karşıma çıksa 1 sene boyunca beni deli ettiği çileden çıkardığı için belki boğazlarım bile.

Ama bu konuda adım gibi eminim o herif ile Fener Trabzon ve IBB maçlarından en az 6 puan alırdık. O herif ilk geldiğinde manyak seri yakalamıştı mesela Tudor'un ilk haftalardaki performansı gibi.

Bana göre Hamza yı çok kötü bir teknik direktör de değil onu bitiren teknik direktörlük zaaflarından ziyade karakter sorunları ve hal ve tavırlarıydı. Taraftarla zıtlaşması vs falan.

Ben de başlarda geldiğinde çok ümitliydim hatta severdim sayardım inşallah Terim gibi kalıcı başarılar yakalar demiştim. Ama gün geçtikçe kendinden nefret ettirdi.

sent via GSC

Olabilir olmaz diyemem açıkçası

Hadi oldu da tekrar geldi şampiyon yaptı diyelim.6 ay sonra tekrar göndermek bize yakışır mı ?

Hamza biraz egolarına biraz da yönetimi korumak için yaptığı gereksiz çıkışların kurbanı oldu.Taraftarı arkasına alsa,konuşmasa işini yapsa belki hala başımızdaydı

Devre arası uzun vadeli idare edecek hoca getirmekte sıkıntı.Bu sefer yine şu dava dönecek gelen adam başarısız olursa; işte kadroyu kendi kurmadı seneye tekrar deneyelim.Kendi kadrosunu kursun vs

Terim gelmeyecekse bu yüzden Tudor devam etmeli oldu da Tudor başarısız oldu yönetim ile birlikte gitmeli bu kadar basit

?

ne alaka yaa

%C5%9Ei%C5%9Fmi%C5%9F-Egolar-%C4%B0%C3%A7in.jpeg

Insanlarin dusuncelerinde istikrar olmamasina tepkim yoksa dikkat ederseniz terim gelsin gelmesin demedim

Taraftar sırf Galatasaray'ın başarısı için zamanında söylediği sözü bile yutuyor,dikbaşlılık yapmıyor. Bu sadece Galatasaray sevgisidir döneklik falan değil.

Yok geçmişte şöyle yaptı yok böyle yaptı. Başlatmayın geçmişine kardeşim. Tudorla büyük maçlar hezimetle geçiyor. Devre arasında yabancı hoca büyük kumar olduğuna göre Terim'e ihtiyacımız var.

Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.

Sene içinde gelen bir yabancının da başarılı olarak şampiyon olma ihtimali de çok az. Geriye yerli hocalar kalıyor bu kadro ile Terim güle oynaya şampiyon olur diye gelsin dedim.

Ama genel olarak yeni Terimlere ihtiyacımız olduğu fikrim sabit hâlâ. Olağanüstü durumlar olağanüstü kararlar gerektirir bazen. Bu yüzden de Terim artık gelmesin düşüncemi bir sezonumuz daha heba olmasın bugün bu yatirimlar boşa çıkmasın diye ve Galatsarayın başarısı için bir kenara bırakmakta sorun görmüyorum.

Ne yapalım göz göre göre başımızdaki korkağın bir çuval inciri berbat etmesine göz mü yumalım. Yoksa çok meraklı değilim Terim'in yeniden gelmesine.

sent via GSC

Hamzaoğlu gelse?

E hani ilkeli olmak başarılı olmaktan daha önemliydi?Hani küme de düşecek olsak Terim gelmesindi?

Ben hiç bir zaman bu şekilde düşünmedim.
Yukarıda Hamza gelse ister misin yazmışsın Can'a.Hamza dermanımız olacak durumda olsa onu da isterdik aslolan Galatasaray her zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt