Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2017 sürümünü bekliyoruz

020ab8dca67a7a0e36cb103b884104f6.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Şimdi Terim, Hamza bir ara Mancini, kısa süre Riekerink övgülerinin üstüne bu adamlar gönderilirken yazılanları koyarsak utançtan foruma post atılmaz. Kendimi de akatarak söylüyorum ki bu durum böyle. Şahsen anlık tepkilerin sonuçlarından ders almak lazım.

176 inci sayfada yerimi alayim , olasi bir terim degisikligi olur da terim gelip basarisiz olursa bugun terim gelsin diyenlerin o gun hemen gitsin isi bitmis bunun diyeceklerini simdiden gordugumden dolayi

cunku bu filmi 10 uncu kez filan izliyorum
Böyle düz mantık olmaz.

Bunu futbolcular hakkında da bir kaç kere yazmıştın sanırım. Istersin gelir başarısız olursa da gitmesini istersin tabi ki belirli bir zaman sonra tatmin olmazsan. Gelmesini istedin diye sonuna kadar savunacak mısın bir hocayı veya oyuncuyu. Böyle saçma şey mi olur ya.

O zaman gelmesini istediğin bir hoca kötü gidince hiç laf etme hiç eleştirme sonuçta gelsin adam dedin. Böyle şey mi olur.

sent via GSC

Şimdi Terim, Hamza bir ara Mancini, kısa süre Riekerink övgülerinin üstüne bu adamlar gönderilirken yazılanları koyarsak utançtan foruma post atılmaz. Kendimi de akatarak söylüyorum ki bu durum böyle. Şahsen anlık tepkilerin sonuçlarından ders almak lazım.

Bu ozelestiriyi cok degil forumun 25% i yapsa zaten ders alinmis sayarim

Böyle düz mantık olmaz.

Bunu futbolcular hakkında da bir kaç kere yazmıştın sanırım. Istersin gelir başarısız olursa da gitmesini istersin tabi ki belirli bir zaman sonra tatmin olmazsan. Gelmesini istedin diye sonuna kadar savunacak mısın bir hocayı veya oyuncuyu. Böyle saçma şey mi olur ya.

O zaman gelmesini istediğin bir hoca kötü gidince hiç laf etme hiç eleştirme sonuçta gelsin adam dedin. Böyle şey mi olur.

sent via GSC

Hukuk var . Belhanda alinsin dedik mesela (Demedik de ornek) , yonetim de gitti 5 sene sozlesme yapti , seyirciyi dinledi , sonra 5 ay sonra yatti adam , al rvp ornegi .

fb yonetiminin eli kolu bagli , hadi seyirci sutlayin dedi diye vermeyebiliyor musun parasini ?

kast ettigim bu . Bu meseleler icerisinde para diye bir oge barindirmasa her yoruma amenna ama oyle yurumuyor

Ahmet Çakar: "Başkan Dursun Özbek hayatında bir kere kumar oynasın, göndersin İgor Tudor'u, getirsin Fatih Terim'i çok şey değişir. Aksi halde camianın hayal kırıklığı yaşayabileceğini şimdiden çok net olarak görebiliyorum''

176 inci sayfada yerimi alayim , olasi bir terim degisikligi olur da terim gelip basarisiz olursa bugun terim gelsin diyenlerin o gun hemen gitsin isi bitmis bunun diyeceklerini simdiden gordugumden dolayi

cunku bu filmi 10 uncu kez filan izliyorum
Terim de başarısız olabilir. Herkes gibi.

Fakat hiç olmazsa Galatasaray olduğumuzu anlarız. Aşağılık bir korkuyla çıkmayız Başakşehir'in ya da Trabzon'un karşısına.

Alnitak Alnilam Mintaka

Böyle düz mantık olmaz.

sent via GSC
Karşılıksız bir adama koyun gibi tapanlar Galatasaray'a en büyük zararı verenlerdir aslında.

Gelmesini istedik zaman da verdik olmayınca olmadı demek erdemlik, ve Galatasaray'ın iyiliğini düşünmektir.
O bu şu geçici önemli olan Galatasaray'ın başarısı.

TapaTalK

Onceki sayfalarda deginen olmus , aslinda yine analiz zamani

milli takima kactin , parayi sectin , Gs dusmanlari ile birlik oldun mesajlari atanlarin bugun terimi isteme donekligi hakki yoktur olamaz

arsivler orada , kimse yazdiklarini yok sayamaz

terimin gelmesi iyidir kotudur , dogrudur yanlistir , buna girmiyorum , ama neler yazildi biliyoruz , ne oldu simdi de boynunda boncuk mu cikti

Burada benim gibi yapmayın etmeyin iki sene sonra ararsınız diyenlerde vardı.
FT hocam bize geldiğinde güçlü biz de onunla güçlüyüz.
Medyaya, hakemlere, karşı takım teknik heyete, Tff'ye bariz üstünlüğü vardı hocamın. Biz onu onların kucağına teslim ettik o da gurur yaptı. Hiç gerek yoktu aynı fiko gibi veremeyiz bizim onunla avrupada kupa kaldırma hedefimiz var deseydik hem hocamızın gururu okşanırdı hem öyle prandelli riekerink denizli tudor ortalıkta ezilmezdik.

Resmen kurda kuşa yem ettik efsanemizi bir de arda terbiyesizi sinsi sinsi son darbeyi vurdu.

Gscimbom Mobile

Yok ondan değil Terim gitsin diye dediklerin aklıma geldi bir an

Aysal başganın gerekeni yaptıydı fln .. :D
Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.

Sene içinde gelen bir yabancının da başarılı olarak şampiyon olma ihtimali de çok az. Geriye yerli hocalar kalıyor bu kadro ile Terim güle oynaya şampiyon olur diye gelsin dedim.

Ama genel olarak yeni Terimlere ihtiyacımız olduğu fikrim sabit hâlâ. Olağanüstü durumlar olağanüstü kararlar gerektirir bazen. Bu yüzden de Terim artık gelmesin düşüncemi bir sezonumuz daha heba olmasın bugün bu yatirimlar boşa çıkmasın diye ve Galatsarayın başarısı için bir kenara bırakmakta sorun görmüyorum.

Ne yapalım göz göre göre başımızdaki korkağın bir çuval inciri berbat etmesine göz mü yumalım. Yoksa çok meraklı değilim Terim'in yeniden gelmesine.

sent via GSC

Aysal baskanim o dönemde ftor hocami idmandan tepikleyerek en doğrusunu yaptı. Kimse kendisini Galatasaray başkanının üstünde göremez. Ayrıca tüpcuyle kanka olmasını, o ilk basin toplantisini falan da unutmadık. Bu bugün imparatora ihtiyacımiz olduğu gerçeğini değişmiyor. Yürüyerek şampiyon olabileceğimiz ve ekonomik istikbalimiz acısından son derece kritik olan bu sezonun kaybedilmemesi icin ftor hocamdan başka bir cozum görünmemektedir. Bunun bir sebebi de sezon ortasinda olmamizdir. Yaz donemi olsa elbet baska cozumler dusunulebilirdi.

Biz Galatasarayimizin ali menfaatleri icin lafimizi da yeriz, kan yutup kizilcik serbeti ictik de deriz. Çünkü bizim çabamızın adı GALATASARAY!

Gel artık imparator ...

Ben Fatih Terim 'in Galatasaray 'ı geri çevireceğini düşünmüyorum hele ki takım kadrosu böyle iyi ligde zirvedeyken

Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.

Sene içinde gelen bir yabancının da başarılı olarak şampiyon olma ihtimali de çok az. Geriye yerli hocalar kalıyor bu kadro ile Terim güle oynaya şampiyon olur diye gelsin dedim.

Ama genel olarak yeni Terimlere ihtiyacımız olduğu fikrim sabit hâlâ. Olağanüstü durumlar olağanüstü kararlar gerektirir bazen. Bu yüzden de Terim artık gelmesin düşüncemi bir sezonumuz daha heba olmasın bugün bu yatirimlar boşa çıkmasın diye ve Galatsarayın başarısı için bir kenara bırakmakta sorun görmüyorum.

Ne yapalım göz göre göre başımızdaki korkağın bir çuval inciri berbat etmesine göz mü yumalım. Yoksa çok meraklı değilim Terim'in yeniden gelmesine.

sent via GSC
Ayni fikirdeyim bende.
R yapmaktan da utanmam.
Terim gelsin sampiyon yapsin
Sonra ki sezon okan buruk gelip
Terimde
Baskan mi oluyor s.d ne oluyorsa olsun sonra
O

Fatih terim'i sevmeyenler bile Galatasaray için şampiyonluk için gelsin diyecekler.
Kişiye değil hayranlık ya da nefret, şu ortamda bu takımın şampiyon olması gerek ve kişisel egoları bir kenara bırakıp esas amaç olan Galatasaray'a odaklanmak bütün gerçek Galatasaray'lıların görevidir.

TapaTalK

Sizce Terim gelecek şampiyon yapıp yerini hemen yeni Terimlere mi bırakacak? Ne zaman böyle oldu ki şimdi olacak?

Eğer radikal birşey istiyorsanız şunu kabul etmeniz lazım. Ya Tudor başarılı olacak ya da başarısız olup sezon sonu yeni yönetimle daha kaliteli bir hoca gelecek. Terim geldiğinde şampiyon yaparsa daha önce ne olduysa o olacak. Yapamazsa yine daha önce ne olduysa o olacak. En abşından bu yana Terim yaşadığı müddetçe çalıştırsın diyenlere hak veririim ama Terim bizi şu an gelsin kurtarsın sonra yeni Terimler olsun diye bekliyorsanız hayal görüyorsunuz demektir. Çünkü bu 20 yıldır hiç olmadı ve olmayacağına da bahse girerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt