- 26 Eylül 2012
- 118.815
- 67.051
- 4.818
Gül ancak başka bir halt bilmezsin zaten. Senin için herşey şamata goygoy burada herhalde
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gül ancak başka bir halt bilmezsin zaten. Senin için herşey şamata goygoy burada herhalde
sent via GSC
Yok ondan değil Terim gitsin diye dediklerin aklıma geldi bir an
Aysal başganın gerekeni yaptıydı fln ..![]()
Dedin mi bunlari Can ? Yoksa salliyor mu ?
Böyle düz mantık olmaz.176 inci sayfada yerimi alayim , olasi bir terim degisikligi olur da terim gelip basarisiz olursa bugun terim gelsin diyenlerin o gun hemen gitsin isi bitmis bunun diyeceklerini simdiden gordugumden dolayi
cunku bu filmi 10 uncu kez filan izliyorum
Şimdi Terim, Hamza bir ara Mancini, kısa süre Riekerink övgülerinin üstüne bu adamlar gönderilirken yazılanları koyarsak utançtan foruma post atılmaz. Kendimi de akatarak söylüyorum ki bu durum böyle. Şahsen anlık tepkilerin sonuçlarından ders almak lazım.
Böyle düz mantık olmaz.
Bunu futbolcular hakkında da bir kaç kere yazmıştın sanırım. Istersin gelir başarısız olursa da gitmesini istersin tabi ki belirli bir zaman sonra tatmin olmazsan. Gelmesini istedin diye sonuna kadar savunacak mısın bir hocayı veya oyuncuyu. Böyle saçma şey mi olur ya.
O zaman gelmesini istediğin bir hoca kötü gidince hiç laf etme hiç eleştirme sonuçta gelsin adam dedin. Böyle şey mi olur.
sent via GSC
Terim de başarısız olabilir. Herkes gibi.176 inci sayfada yerimi alayim , olasi bir terim degisikligi olur da terim gelip basarisiz olursa bugun terim gelsin diyenlerin o gun hemen gitsin isi bitmis bunun diyeceklerini simdiden gordugumden dolayi
cunku bu filmi 10 uncu kez filan izliyorum
Karşılıksız bir adama koyun gibi tapanlar Galatasaray'a en büyük zararı verenlerdir aslında.Böyle düz mantık olmaz.
Bunu futbolcular hakkında da bir kaç kere yazmıştın sanırım. Istersin gelir başarısız olursa da gitmesini istersin tabi ki belirli bir zaman sonra tatmin olmazsan. Gelmesini istedin diye sonuna kadar savunacak mısın bir hocayı veya oyuncuyu. Böyle saçma şey mi olur ya.
O zaman gelmesini istediğin bir hoca kötü gidince hiç laf etme hiç eleştirme sonuçta gelsin adam dedin. Böyle şey mi olur.
sent via GSC
Onceki sayfalarda deginen olmus , aslinda yine analiz zamani
milli takima kactin , parayi sectin , Gs dusmanlari ile birlik oldun mesajlari atanlarin bugun terimi isteme donekligi hakki yoktur olamaz
arsivler orada , kimse yazdiklarini yok sayamaz
terimin gelmesi iyidir kotudur , dogrudur yanlistir , buna girmiyorum , ama neler yazildi biliyoruz , ne oldu simdi de boynunda boncuk mu cikti
Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.Yok ondan değil Terim gitsin diye dediklerin aklıma geldi bir an
Aysal başganın gerekeni yaptıydı fln ..![]()
Ayni fikirdeyim bende.Evet ben yeni çözümler istiyordum. Ama şartlar maalesef bunu gerektiriyor yine. Bu Hırvat ile şampiyonluğa inanmıyorum ben.
Sene içinde gelen bir yabancının da başarılı olarak şampiyon olma ihtimali de çok az. Geriye yerli hocalar kalıyor bu kadro ile Terim güle oynaya şampiyon olur diye gelsin dedim.
Ama genel olarak yeni Terimlere ihtiyacımız olduğu fikrim sabit hâlâ. Olağanüstü durumlar olağanüstü kararlar gerektirir bazen. Bu yüzden de Terim artık gelmesin düşüncemi bir sezonumuz daha heba olmasın bugün bu yatirimlar boşa çıkmasın diye ve Galatsarayın başarısı için bir kenara bırakmakta sorun görmüyorum.
Ne yapalım göz göre göre başımızdaki korkağın bir çuval inciri berbat etmesine göz mü yumalım. Yoksa çok meraklı değilim Terim'in yeniden gelmesine.
sent via GSC