Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'e Malum şahıs diyen adamı genel kurul ihraç edene kadar Galatasaraylılığımı donduruyorum.Bu kulüpte Metin Oktay 1 Fatih Terim 2'dir.Seversin sevmezsin saygı duy bari haysiyetsiz insan müsfettesi.

Terim gelmek istediği an ortada ne tudor ne dursun kalır. bu tür ali cengiz oyunlarına gerek duymaz.

Yönetimde istemeyenleri zor durumda bırakmayı da düşünmüş olabilir. Olmayacağı belli bir durumu daha erkenden rahatlıkla halledebilirdi. En azından gizlice yapabilirdi. Kendisini gündemde tutmak için medyaya da baya haber verdiği doğru bence.

Fatih Terim'e Malum şahıs diyen adamı genel kurul ihraç edene kadar Galatasaraylılığımı donduruyorum.Bu kulüpte Metin Oktay 1 Fatih Terim 2'dir.Seversin sevmezsin saygı duy bari haysiyetsiz insan müsfettesi.

Bu nasıl bir mantık ya? Birisi fatih terim'den haz etmiyor diye taraftarlığı bırakınca ne farkın kalıyor birader? Hatta daha kötü kişileri kulübün önüne koyuyorsun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam dön artık lütfen.
Yusuf Kara Hidayet Sarıdağ

FT gelirse Hidayet forma alıcaktı bir üyeye, ben 1 ay myc aldıracaktım kendime, Yusuf sen ne yapacaktın?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Abdurrahim Albayrak: "Fatih Terim ayrıldığında çok büyük haksızlığa uğramıştı. Galatasaray'ın başkanı Fatih Terim'e giderse, Fatih Hoca para bile konuşmaz"[/FONT]

En kritik dönemimizde egoya yenildin satıp gittin. Şimdi ise armudun sapı incirin çöpü demeden en zor zamanımızda gel ve bizi kurtar. Bu vesile ile kendini affettir. Bundan büyük fırsat bulamazsın. Benim gibi sana uzun süredir soru işareti ile bakan Galatasaraylılar dahi başımızdaki beceriksizler yüzünden seni tek alternatif olarak görüyor ve istiyor. Benden sana tavsiye bu fırsatı kaçırma hoca. Sezon başı yeni yönetim ile beraber akla gelecek isimler arasında geri planda olabilirsin benden söylemesi.

Naz yapma şuan hiç cekemeyiz.

Yani yarın bir gün Terimi istedik şartlar uyuşmadığı dese küfürü yersin hoca.

Gelirse şampiyonluk şansımız devam eder.Gelmezse ilk üçe giremeyiz malesef.

Terim gibi akıllı adam Özbekle çalışmaz. Bunu en iyi Özbej biliyor zaten ve o yüzden Tudor gönderilmiyor.

Canaydın dönemi geldi, rezil oldu. Bir daha bu hataya düşmez. Zamanında Adnan Polat kaç kere yalvardı ama gitmedi.

Siz teklif götürmedi zannetmeyin, Özbek kaç kere götürmüştür ama Terim istemez. Başka biri gelirse daha kötü olacağını da bildiğinden yollamıyor.

İmparator düşmanları ya kripto kuş ya da tükürdüğünü yalamamak adına iyicene muhalefet olayım diye salaklaşan amipler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt