Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 6.710
- 2.662
- 1.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane ıyi adam sözü alsın gelir iyice kıvama geldi gibiTerim gibi akıllı adam Özbekle çalışmaz. Bunu en iyi Özbej biliyor zaten ve o yüzden Tudor gönderilmiyor.
Canaydın dönemi geldi, rezil oldu. Bir daha bu hataya düşmez. Zamanında Adnan Polat kaç kere yalvardı ama gitmedi.
Siz teklif götürmedi zannetmeyin, Özbek kaç kere götürmüştür ama Terim istemez. Başka biri gelirse daha kötü olacağını da bildiğinden yollamıyor.
Salya sümük Terim gelsin diyenlerden değilim. Teknik direktör önerim de yok! Çünkü tek başarısızlığın tek sebebi teknik direktör yetersizliği değil. Ama şunu görünce duygulanmadım diyemem.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salya sümük Terim gelsin diyenlerden değilim. Teknik direktör önerim de yok! Çünkü tek başarısızlığın tek sebebi teknik direktör yetersizliği değil. Ama şunu görünce duygulanmadım diyemem.
Tek değil ama en önemlisi
Kendimi ifşalayacagim.Hocam dön artık lütfen.
Yusuf Kara Hidayet Sarıdağ
FT gelirse Hidayet forma alıcaktı bir üyeye, ben 1 ay myc aldıracaktım kendime, Yusuf sen ne yapacaktın?
Kendimi ifşalayacagim.
Gelmez.Peki sence Terim gelmek istiyor mu ? Teklif gitse kabul eder mi?
Gelmez.