- 18 Kasım 2010
- 24.174
- 788
- 1.963
Ancelotti gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmez
Milli takımdan olaylı ayrıldı,insanların gözünde eski değeri yok bence kendini tekrar kanıtlamak ve basının önünde ben geldim takımı şampiyon yaptım demek için gelir bence.
Milli takımdan olaylı ayrıldı,insanların gözünde eski değeri yok bence kendini tekrar kanıtlamak ve basının önünde ben geldim takımı şampiyon yaptım demek için gelir bence.
Ancelotti gelsin
hocanın son ayrılışının sebebi yönetimdeki aysalı fiştekleyen jakoben kafalı adamlardı tabi başkandı
yine benzer bir yönetim yapısı var gibi duruyor en azından bir bölümünde, he o sözde yöneticiler terimin yanında klüp için kum tanesi kadar kıymetli olmasalar da yine bu tarz heriflerle muhattap olmamak için gelmez bence
İnsanlara yeniden kendini kanıtlamak mı ?
Fatih Terim - Galibiyetler | Transfermarkt
Türkiye şartlarında şu geçmişe sahip bir adam kendini kanıtlamak zorunda filan değildir
Terim gelirse ne kadar kuş varsa deliklerine kaçar yeniden ...
'İnsanlardan' kastım diğer takım taraftarları,bazı gazeteciler ve yorumcular(mehmet demirkol,rıdvan dlmen gibi) zaten renktaşım biz değil.
Onlara sağlam bir ders vermesi lazım diyelim renktaşım
Ahmet Çakar: "Fatih Terim'in de sevimsiz tavırları var ama macera aramaya gerek yok. Galatasaray boğulacak ise de büyük denizde boğulmalı. O deniz de Fatih Terim'dir."