Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama sonucta bu seneki onemli sampiyonluk terimden geciyor bu gercegi de zaten son 1 saattir butun postlarimda soyledim lakin herkes aci soylemlere desteksiz tepki gosterirken dogru soyledigimi iplemedi bile.

Ulan garip topluluksun gsc..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim gerçekten bir farklı belki öyle inanılmaz futbol dehası taktisyen bir adam değil ama Türkiye liginde bir hoca nasıl olmalı dersen Terim gibi olmalı derim

Ama Terim gerçekten boş adam değil gelip Dursun ile çalışacağını hiç zannetmiyorum ...

Ahmet Çakar: "Fatih Terim'in de sevimsiz tavırları var ama macera aramaya gerek yok. Galatasaray boğulacak ise de büyük denizde boğulmalı. O deniz de Fatih Terim'dir."

Milli takımdan olaylı ayrıldı,insanların gözünde eski değeri yok bence kendini tekrar kanıtlamak ve basının önünde ben geldim takımı şampiyon yaptım demek için gelir bence.

hocanın son ayrılışının sebebi yönetimdeki aysalı fiştekleyen jakoben kafalı adamlardı tabi başkandı

yine benzer bir yönetim yapısı var gibi duruyor en azından bir bölümünde, he o sözde yöneticiler terimin yanında klüp için kum tanesi kadar kıymetli olmasalar da yine bu tarz heriflerle muhattap olmamak için gelmez bence

Milli takımdan olaylı ayrıldı,insanların gözünde eski değeri yok bence kendini tekrar kanıtlamak ve basının önünde ben geldim takımı şampiyon yaptım demek için gelir bence.

İnsanlara yeniden kendini kanıtlamak mı ?

Fatih Terim - Galibiyetler | Transfermarkt

Türkiye şartlarında şu geçmişe sahip bir adam kendini kanıtlamak zorunda filan değildir

Terim gelirse ne kadar kuş varsa deliklerine kaçar yeniden ...

fatih-terim-yasam-dongusu--202477.jpg

Son düzenleme:
hocanın son ayrılışının sebebi yönetimdeki aysalı fiştekleyen jakoben kafalı adamlardı tabi başkandı

yine benzer bir yönetim yapısı var gibi duruyor en azından bir bölümünde, he o sözde yöneticiler terimin yanında klüp için kum tanesi kadar kıymetli olmasalar da yine bu tarz heriflerle muhattap olmamak için gelmez bence

Kafalar aynı haklısın.Ama orda gönderilen 2 şampiyonluk kazanmış Terimdi.Şimdiki ise kebapçı bastığı için milli takımdan gönderilen Terim.Yani değişiklik Terim cephesinde yönetim cephesinde değil.

Dursunmuş tudormuş umrumda değil kardeşim. Ben savaşarak yenilen bi Galatasaray istiyorum. Fatih hocamın olduğu sezonlarda saçma sapan puan kayıpları yapmadık mı ? Yaptık. Ama takım sonuna kadar savaşıyordu kaybettiğimiz puanlar çoğunlukla şanssızlıktan. Dön be hocam ite köpeğe madara olduk. 5. olacaksak bile seninle olalım.

Sen de bugün gelmiyorsan, Galatasarayliyim diye ortalikta dolasma.

Cagirmazdik, acil olmasaydi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gelecegini sanmiyorum acikcasi. Dursun gibi baskan varken yonetimde bu kadar gelmemesi icin calisma varken kabul edecegini hic sanmiyorum. Sene sonu yeni yonetimle gelmek isteyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt