- 23 Aralık 2008
- 59.947
- 57.459
- 4.858
Bu olursa (Allah gecinden versin) bizde BAL ligine gideriz artik, cunku FT den baska GALATASARAY i basarili yapacak TD yok bu dunyada!
Merak etme amacımız galatasarayımızın başarısı olayı lütfen büyütme..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olursa (Allah gecinden versin) bizde BAL ligine gideriz artik, cunku FT den baska GALATASARAY i basarili yapacak TD yok bu dunyada!
Ya gelecek Ya gelecek.Bu kötü zamanda teklif yapılıp teklifi geri çevirirse FT min adını anmam bir daha..Kariyerimi tehlikeye atmayım riske girmeyim gibi düşünceler de olmaz inşallah.Milyonlarca taraftar şu an kendisini bekliyor.
Terim gelmeyecek olsa niye Dursun erken seçim kararı alsın?Başka bir zemine oturtamıyorum erken seçim kararını.
inşallah dediğin gibi olur.Ama aklı başında yöneticiler bu kötü zamanda neden FT ismine karşı çıksın bunu anlamıyorum.Yönetimde istemeyenler olduğuna inanasım gelmiyor.
Merak etme amacımız galatasarayımızın başarısı olayı lütfen büyütme..
Terim gelmeyecek olsa niye Dursun erken seçim kararı alsın?Başka bir zemine oturtamıyorum erken seçim kararını.
Is bitmiş lakin kampa kim gidecekTerim gelmeyecek olsa niye Dursun erken seçim kararı alsın?Başka bir zemine oturtamıyorum erken seçim kararını.
Her sezon 3 td degistirerek kusura bakmada Real Barca felen bile basarili olamaz... Aliskanlik yaptik resmen...
Haaa bak Tudor son zamanlar cok sacmaladi, kabulumdur ama adam ilk once FT i ayarlar sonra kovarsin... Simdi kim hazirlayacak devre arasinda takimi, kime gore veya hangi sisteme gore oyuncu transfer edeceksin?
Tursu cok aptalca isler yapiyor, insaAllah secilmez 13 ocakta
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
InsaAllah bundan Terimin de haberi vardir
Is bitmiş lakin kampa kim gidecek
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her sezon 3 td degistirerek kusura bakmada Real Barca felen bile basarili olamaz... Aliskanlik yaptik resmen...
Haaa bak Tudor son zamanlar cok sacmaladi, kabulumdur ama adam ilk once FT i ayarlar sonra kovarsin... Simdi kim hazirlayacak devre arasinda takimi, kime gore veya hangi sisteme gore oyuncu transfer edeceksin?
InsaAllah bundan Terimin de haberi vardir
Aday çıkmazsa terimi direk getirirVardır mutlaka.Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.
Onu ben de düşünüyorum,görelim bakalım.
Gonul isterki senin dedigin gibi olsun, ama Tudor'a boylede saygisizlik yapmis olursun, etik degil ve medya felan cok buyuk bir olay cikarir boyle bir durumda. Hatta Tudor bize dava acabilir boyle bir durumda belki? (Bilmiyom!)
Dogru diyorsun surekli TD degistirip biryere varamiyoruz, FT'den sonra dogru duzgun bir duzen kuramadik yine. FT gelirse belki 2 sene felan durur sonra zaten yasi gelmis birakir. FTyi isterim ama bi yandanda daha uzun vadede bir hoca istiyorum ama en son ne zaman 2 seneden fazla TD kalmis Galatasarayda onuda hatirlamiyorum (yasim 23 bide)
FT gelse bari 2 sene rahatlasak diyoruz ya.InsaAllah bizim icin hayirlisi olur rdas, ne diyeyim... Dedigin gibi Terim 2-3 sezon kalsa ondan sonra yine triska... Hep Terim hep Terim, dedigim gibi bu adam ölurse (Allah gecinden versin) vay Galatasarayin haline...
sizin gibilere tudor prandelli filan az bile.
Tarihimizin en büyük başarılarına imza atmış imparatoru beğenmeyenin aklından şüphe ederim..
Tüm bjkliler fbliler dua ediyor gelmemesi için bizimkilere ne oluyor anlamıyorum akıl tutulması herhalde