Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir degil sevdigim ve hep gitmek istedigim yerdir irlanda ve dart a olan ilgiden dolayi yakin hissederim.

Zaten neden irlandali dediler anlamadim.
Sanki olmayacak birseyden bahsediyoruz. Terim sonrasi yine kriz ortami.

Adam camia adami degil ki sessiz sedasiz az hasarsiz ayrilsin. Hep o cirkef tarafiyla gitti. Hatta 2.donemi ayrilisini bir daha hatirlayin derim.

Sozun ozu ft nin gelmesini sizin kadar istemiyorum diye neden ben irlandaliyim ? Gelsin istiyorum ama sizler kadar goklere cikartmaya gerek duymuyorum. Lokal ligde basarili bir insan ama ayrilirken hep arkasinda enkaz birakti.

Gercegi biraz farkli olarak yuzlerine vurunca hemen klavyede aglama senlikleri basliyor :asd:

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ulan olurse napacaz nasil bi mantiktir.adam senin efsanen ve yasiyor azicik kiymetini bilecegine olunce ne yapacagini dusunuyorsun.birak olene kadar keyfine bak mutlu ol sonrasini o zaman dusun.

Hayir degil sevdigim ve hep gitmek istedigim yerdir irlanda ve dart a olan ilgiden dolayi yakin hissederim.

Zaten neden irlandali dediler anlamadim.
Sanki olmayacak birseyden bahsediyoruz. Terim sonrasi yine kriz ortami.

Adam camia adami degil ki sessiz sedasiz az hasarsiz ayrilsin. Hep o cirkef tarafiyla gitti. Hatta 2.donemi ayrilisini bir daha hatirlayin derim.

Sozun ozu ft nin gelmesini sizin kadar istemiyorum diye neden ben irlandaliyim ? Gelsin istiyorum ama sizler kadar goklere cikartmaya gerek duymuyorum. Lokal ligde basarili bir insan ama ayrilirken hep arkasinda enkaz birakti.

Gercegi biraz farkli olarak yuzlerine vurunca hemen klavyede aglama senlikleri basliyor :asd:

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enkaz filan bırakmıyor uydurmayın gelen hocalar tuhaf tuhaf sistemler deniyor manchini gibi sonra elimizdeki iyi oyuncular gidiyor yerlerine çöp işe yaramaz oyuncular alınıyor.Enkaz böyle böyle büyüyor.2.dönemi istifa etti sezon sonuna kadar kaldı takımın başında kaldıki özhan canaydın denen kazma gitti en yanlış zamanda yanlış adamı getirdi şampiyon hocayı kovdu.Neyse içimizdeki irlandalılar yönetimde de vardı Fatih Terimi şu aşamada istemeyenlere sormak lazım kim gelsin hoca diye hocamız imparatorumuz sinyor terim grande önce içimizdeki sonrada dışarıdaki hainlere takacak kapakları işallah

Terim mevzusunun sonu buraya çıkacak gibi geliyor.

Kaynağın sağlam mı renktaş?

Yaw birader anlaşamıyoruz senle işte niye bu kadar kasıyorsun anlamsız bazı alıntılarla,Ama cevap vereyim o gün Dursunun yaptığı hareketi böyle yorumlamıştım ama bugün açıklamasından daha doğrusu açıklayamamasından bi halt planlamadığını çözdüm umarım kurtuluruz Dursundan diyeyim

Yaw birader anlaşamıyoruz senle işte niye bu kadar kasıyorsun anlamsız bazı alıntılarla,Ama cevap vereyim o gün Dursunun yaptığı hareketi böyle yorumlamıştım ama bugün açıklamasından daha doğrusu açıklayamamasından bi halt planlamadığını çözdüm umarım kurtuluruz Dursundan diyeyim

Düzgünce soru sordum ben de zaten yav.

Düzgünce soru sordum ben de zaten yav.

Okey sorun yok,öbür alıntıların için dediydim genel olarak gerek yok yani bu tip şeylere beni tanımadığın halde başka takım taraftarı yapıyorsun ben bişey diyince sen dahada fazlasını yazıyorsun gereksiz aksiyon işte

21 ocakta hocamiz olur
dursunun karsisina 1-2 tane hayalet aday cikar
dursun kazanir
ertesi gun de ftyi takimin basina salar

Ultraslan aciklama yaptı fatih terim için.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt