- 26 Kasım 2012
- 179.089
- 241.081
- 5.688
Ft hakkinda farkli dusunuyoruz diye irlandali demek isguzarliktan baska birsey degil.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
irlanda kotu mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft hakkinda farkli dusunuyoruz diye irlandali demek isguzarliktan baska birsey degil.
Hayir degil sevdigim ve hep gitmek istedigim yerdir irlanda ve dart a olan ilgiden dolayi yakin hissederim.
Zaten neden irlandali dediler anlamadim.
Sanki olmayacak birseyden bahsediyoruz. Terim sonrasi yine kriz ortami.
Adam camia adami degil ki sessiz sedasiz az hasarsiz ayrilsin. Hep o cirkef tarafiyla gitti. Hatta 2.donemi ayrilisini bir daha hatirlayin derim.
Sozun ozu ft nin gelmesini sizin kadar istemiyorum diye neden ben irlandaliyim ? Gelsin istiyorum ama sizler kadar goklere cikartmaya gerek duymuyorum. Lokal ligde basarili bir insan ama ayrilirken hep arkasinda enkaz birakti.
Gercegi biraz farkli olarak yuzlerine vurunca hemen klavyede aglama senlikleri basliyor
Banko gelecek
Kaynağın sağlam mı renktaş?
Yaw birader anlaşamıyoruz senle işte niye bu kadar kasıyorsun anlamsız bazı alıntılarla,Ama cevap vereyim o gün Dursunun yaptığı hareketi böyle yorumlamıştım ama bugün açıklamasından daha doğrusu açıklayamamasından bi halt planlamadığını çözdüm umarım kurtuluruz Dursundan diyeyim
Düzgünce soru sordum ben de zaten yav.
Yabancılara gaz işlemez arkadaşlar gelsinde görelım