Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın sabah gelsin başlasın, ilk işi de sahada hayalet gibi gezen ruhsuz topçuları şişe geçirip, kebap yapmak olsun!

en başta selçuk gibi bir ruhsuzu milli takımın değişmezi olarak gören bir adam sence bu dediklerini yaparmı?

Yarın sabah gelsin başlasın, ilk işi de sahada hayalet gibi gezen ruhsuz topçuları şişe geçirip, kebap yapmak olsun!
Gelse bunu yapar bak doğru :D Lakin Fatih hoca yaralı parmağa işemez. En az 30 milyon avroluk transfer bütçesi vermezsen gelmez. Boşuna beklemeyin.

Ben pes ediyorum. Gelsin. Riekerink gidene kadar gelmesin demeyeceğim. Birinci önceliğim yabancı olurdu ama getiremeyecekleri için sen gel Terim

ARTIK DESteklıyorum!1111111 Hocam gel 442 oynat kes su 10 numarayı kurtar bizi !!

krala44a4a.jpg

Gel bizi kurtar büyük hoca

Seni beğenmeyenler Galatasaraylılığını askıya alsınlar, sorun çözülsün

Son düzenleme:
Gelse bunu yapar bak doğru :D Lakin Fatih hoca yaralı parmağa işemez. En az 30 milyon avroluk transfer bütçesi vermezsen gelmez. Boşuna beklemeyin.

Bu takım 30 milyon avroluk transfer bütçesi ile bile adam olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takım 30 milyon avroluk transfer bütçesi ile bile adam olmaz.
30 milyon avroluk transfer bütçesi bile bu takımı adam edemiyorsa bizim bir 6-7 senemiz gitti o halde :) Hiç maç falan takip etmeyelim gerek yok. FT de bir şeye derman olamaz o halde.

He bana sorarsanız 30 milyon avroluk transfer bütçesi ile FT bu takımı şampiyon yapar da ben kendisini istemiyorum artık. Galatasaray farklı çözümler üretmeyi öğrenmeli her zaman söylüyorum bunu. Galatasaray'ı kaldırabilecek çapta kalibreli bir alman çok şey katar bize. Mevzu o hocayı bulup getirebilecek bir yönetimin olmaması. Bu yönetim ile FT de çuvallar çok net söylüyorum. Canaydın dönemine benzer ve sonunda yine kaçar gider.

30 milyon avroluk transfer bütçesi bile bu takımı adam edemiyorsa bizim bir 6-7 senemiz gitti o halde :) Hiç maç falan takip etmeyelim gerek yok. FT de bir şeye derman olamaz o halde.

He bana sorarsanız 30 milyon avroluk transfer bütçesi ile FT bu takımı şampiyon yapar da ben kendisini istemiyorum artık. Galatasaray farklı çözümler üretmeyi öğrenmeli her zaman söylüyorum bunu. Galatasaray'ı kaldırabilecek çapta kalibreli bir alman çok şey katar bize. Mevzu o hocayı bulup getirebilecek bir yönetimin olmaması. Bu yönetim ile FT de çuvallar çok net söylüyorum. Canaydın dönemine benzer ve sonunda yine kaçar gider.

Bence Muslera, Sneijder ve Bruma' nın dışındaki 8 bölgeye de transfer yapılmalı ve Galatasaray' a yakışır oyuncular alınmalı, 30 milyonla o kalitede 8 oyuncu alınır mı emin değilim.

Ayrıca boşver kulübün muhasebecisi biz miyiz? Kaynak bulsunlar, yaratsınlar, alsınlar, bunun için göreve gelmiyor mu yöneticiler?

Fatih Terim transfer yaptırabiliyorsa o gelsin, yaptıramıyorsa gelmesin, kim yaptırabiliyorsa o gelsin.

Bence Muslera, Sneijder ve Bruma' nın dışındaki 8 bölgeye de transfer yapılmalı ve Galatasaray' a yakışır oyuncular alınmalı, 30 milyonla o kalitede 8 oyuncu alınır mı emin değilim.

Ayrıca boşver kulübün muhasebecisi biz miyiz? Kaynak bulsunlar, yaratsınlar, alsınlar, bunun için göreve gelmiyor mu yöneticiler?

Fatih Terim transfer yaptırabiliyorsa o gelsin, yaptıramıyorsa gelmesin, kim yaptırabiliyorsa o gelsin.

4 nokta atışı transfer bizi şampiyon yapar bence abi, ha iyi bir takım olur muyuz ? Tabiki olmayız ama seninde bildiğin üzere Türkiye'de şampiyon olmak için üst düzey bir takıma ihtiyaç yok.

4 nokta atışı transfer bizi şampiyon yapar bence abi, ha iyi bir takım olur muyuz ? Tabiki olmayız ama seninde bildiğin üzere Türkiye'de şampiyon olmak için üst düzey bir takıma ihtiyaç yok.
Aynen öyle Mehmet bey duygularıma tercüman olmuş. Normalde olmaz böyle bir şey çok şaşırdım :D

2014-2015 sezonunda bir Muslera yetti bu ligde şampiyon olmaya unutmayalım :) Aynı kalitede 4 oyuncu daha bulup getirsek Mart ayında şampiyon olursun bu ligde. (Bu sezon için konuşmuyorum.)

Bugünkü sonucun bence kalitesizlikle alakası yok lakayıtlıkla umursamazlıkla alakası var,ve gerekirse ağır cezalar verilmeli sahada yürüyenlere,gereksiz kırmızı görenlere.Mücadele etmek bile şu grupta 18 puan almak için yeterdi normal şartlarda.

Aynen öyle Mehmet bey duygularıma tercüman olmuş. Normalde olmaz böyle bir şey çok şaşırdım :D

2014-2015 sezonunda bir Muslera yetti bu ligde şampiyon olmaya unutmayalım :) Aynı kalitede 4 oyuncu daha bulup getirsek Mart ayında şampiyon olursun bu ligde. (Bu sezon için konuşmuyorum.)

Ya sen neden yazdığım yazıların itinayla içine ediyorsun ? Hayır ben anlamıyorum yani benimle olan problemin nedir ? Sen kendini ne zannediyorsun, en nihayetinde hayatın boyunca değerli bir yığına dönüşeceksin. Hahahahaha

Yalnız 4 tane Muslera gibi adamı kim kaybetmişte biz bulacağız kardeşim ayağın biraz yere bassın, 4 tane muslera kalitesinde adam olursa kadro zaten 2-3 level atlamış oluyor.

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı .
terim dediğin adam taktik bilmez magandanın teki.
milli takımdan dünya para alıyor hükümet arkasında tüm takımlar emrinde.
neden gelsin aptal mı ?
yetmedi mi attığı kazıklar ?
aysal boşuna kapının önüne koymadı bunu ?
sonuna dek haklıydı da .
takımı nereye götürür bilemem ama kesinlikle başa gelmemeli.

Hani popülist bir mesaj olmasın ama Galatasaray' ın tek hedefi Türkiye' de şampiyon olmak mıdır? Kuruluş felsefemiz bile Türk olmayan takımları yenmek, Galatasaray sürekli Şampiyonlar Liginde oynayan, orada üst turlara çıkan bir kadroya sahip olmalı. Ha elbette hiç yokken 4 transfer de takımı güçlendirir ama o özlediğimiz Galatasaray 4 tane transfer ile geri gelmeyecektir.

Ayrıca 30 milyona da 4 tane Muslera kalitesinde adam nah alırsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt