Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
kebapci fatih
Size Pizzacılar müstahak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kebapci fatih
Yok artık ahahhahahahhahahahhahYa sen neden yazdığım yazıların itinayla içine ediyorsun ? Hayır ben anlamıyorum yani benimle olan problemin nedir ? Sen kendini ne zannediyorsun, en nihayetinde hayatın boyunca değerli bir yığına dönüşeceksin. Hahahahaha
Yalnız 4 tane Muslera gibi adamı kim kaybetmişte biz bulacağız kardeşim ayağın biraz yere bassın, 4 tane muslera kalitesinde adam olursa kadro zaten 2-3 level atlamış oluyor.
Ağabey sadece TR ligi için konuştum çünkü bu ligde şampiyon olamazsan CL'ye gidemiyorsun o yüzden öyle dedim. 4 transfer bu takımı bu ligde şampiyon yapar doğru. Şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersen bir 4 transfer de avrupa için yapar yenilmez armada olursun.Hani popülist bir mesaj olmasın ama Galatasaray' ın tek hedefi Türkiye' de şampiyon olmak mıdır? Kuruluş felsefemiz bile Türk olmayan takımları yenmek, Galatasaray sürekli Şampiyonlar Liginde oynayan, orada üst turlara çıkan bir kadroya sahip olmalı. Ha elbette hiç yokken 4 transfer de takımı güçlendirir ama o özlediğimiz Galatasaray 4 tane transfer ile geri gelmeyecektir.
Ayrıca 30 milyona da 4 tane Muslera kalitesinde adam nah alırsın![]()
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı .
terim dediğin adam taktik bilmez magandanın teki.
milli takımdan dünya para alıyor hükümet arkasında tüm takımlar emrinde.
neden gelsin aptal mı ?
yetmedi mi attığı kazıklar ?
aysal boşuna kapının önüne koymadı bunu ?
sonuna dek haklıydı da .
takımı nereye götürür bilemem ama kesinlikle başa gelmemeli.
2011 yılında geldi yaAdam hiç kötü zamanımızda geldi mi zaten şimdi gelsin?
İnadi birakip saflarimiza gecmeni dilerim!!Bir ton siyasinin ve futbol adamının olduğu ortamda RTE'nin yakınında duran ilk herif bu. Siz de Dursun adlı kekonun gidip Terim'i getirebileceğine mi inanıyorsunuz?
İnadi birakip saflarimiza gecmeni dilerim!!
Size Pizzacılar müstahak.