Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda bu hirs ortamini saglayacak potansiyalde bir hoca geldi takima Puki. Tudor´dan umutluyum. Kendisini 13/14 sezonunda Fatih Terim Han´in yanlizliginda birakmayacagima yemin ediyorum, Puki kardesim. Sende yemin ediyormusun ?

Igor Tudor'dan Fatih Terim'i hatırlatan hareketler!
Bütün kutsallarım önünde yemin edebilirim.

Terim han hocam dan sonra ilk defa bir antrenörümüz bana daha gelmeden antrenmana çıkmadan heycan vermeye başladı.

Mancinin chelsea maçında ayaklarını sallayarak tv izler modunda maç izlemesi , prandelli ve rikerinkin saha içinde pasifliği , m.denizlinin içi geçmişliği, hamzanın şampiyonluk sonrası memnuniyetsiz tavırları...
gs ye ve gs ruhuna yakıştıramadığım oyun ve duruş itibariyle heycan vermeyen hocalarla bir ton vakit kaybettik.

Tudor da o heyecanı bekledimiz istediğimiz şeyi görüyorum. Hoca umarım oyuncuların kurbanı olmaz tavrı nasıl olucak bakalım.

Rikerink in takıma sezon başından beri kontra atak oynatması içerde baskılı ve dominant oyun oynayamamız bildiğimiz gs ye çok tersti koskoca gs arkaya adam kaçırıb gol arıyor sistem buydu olucak iş değil ya..geriye düştüğün an bittin yani zaten hocan oyun okuyamıyor bu şartlarda imkanı yok rikerinkle şampiyon olamazdık.

Bu sene oynadığımız hatta 3 senedir oynadığımız oyundan çok rahatsızdım arkaya adam kaçırma işine karşı acaib önyargım var benim burak yılmazlı dönemlerde yerleşti bu anlayış

Bize kazandırdığı ve yıllarca takımın bel kemiği olmuş muhteşem oyuncular:

Amrabat
Dany
Chedjou
Ceyhun gülselam
Hamit
Furkan özçal
Sercan yıldırım
Yiğit gökoğlan
Erman kılıç
Okan derici

Beğenmeyenlere amaaa hayroviç.. diyebilirsiniz.

Bize kazandırdığı ve yıllarca takımın bel kemiği olmuş muhteşem oyuncular:

Amrabat
Dany
Chedjou
Ceyhun gülselam
Hamit
Furkan özçal
Sercan yıldırım
Yiğit gökoğlan
Erman kılıç
Okan derici

Beğenmeyenlere amaaa hayroviç.. diyebilirsiniz.

Hmm... 5 Transfer döneminde 10 futbolcu, yani transfer dönemi ortalamasi 2 Flop ? Aslinda bu cok iyi bir oran.

Trajik bir yolculuga gidelim mi ulu kaaanim ?

13/14 = 2. Yari

Salih Dursun
Koray Günter
Oguzhan Kayer
Veysel Sari
Lucas Ontiviero
Guillermi Burdisso
IZZET HAJROVIC OOOLEEEEY
Alex Telles
Umut Gündogan

9 tane Flop, sadece bir transfer döneminde, devam edelim. (Senin kriterlerin ile ilerliyorum, normalde Telles´i yazmazdim parasini cikardigi icin, fakat iki kere kiralik bedeli, ve satisi ile parasini cikaran Amrabat´i saydigin icin, aynen devam ediyorum.

14/15 ilk yari
Goran Pandev
Tarik Camdal
Olcan Adin
Blerim Djemailli
Endogan Adilli
Kaan Baysal
Sinan Bolat

Bir Transfer döneminde 7 flop daha. Sadece 2 Transfer döneminde post Terim 16 tane Flop oyuncu.

Bunlar Aysal dönemi... Zeus sükürler olsun ki FFP vardi da, daha fazla harcayamadik demiyormusun sende su an ?

Devam edelimmi ?

14/15 ikinci yari ... Yarsuvat dönemi... Agzindan öperim ki, transfer yapip, kadroyu daha fazla sisirmeyip, kulübü borca sokmadi.

Gelelim les dursuns dönemine

15/16 ilk yari
Jose Rodriguez
Lukas Podolski (Aldigi paraya, verdigi katkiya göre net flop)
Kevin Großkroytz
Jason Denayer
Jem Karacan
Cenk Gönen

Ve 6 tane transfer flopu daha bir transfer döneminde.

15/16 ikinci yari
Ryan Donk
Martin Linnes

iki tane flop daha... Iki transfer döneminde etti 8...

Bu sezona gelmiyorum bile daha... Serdar ile Tolga´nin müzmin sakat olma olasiligindan dolayi, alinan nerdeyse tüm oyuncularin orta vadede bile flop degerlendirelecegi bir rezalettir.

Bunlarin hic birisi fikir degil, kulübe alinan topcularin objektif degerlendirmesidir. Terim sonrasi 4 transfer sezonunda transfer yapip, tamina tam 24 tane Flop üretmisiz. Saymaya kalksak, 10 tane faydali topcu cikaramamiz da ayri tezzat bir durumdur.

Bu listeye bak... Tamamen senin yorumlarindan cikarak olusturdum, o algiyi genele yayarak. Sende biliyorsun, neyin ne oldugunu aslinda.

Hmm... 5 Transfer döneminde 10 futbolcu, yani transfer dönemi ortalamasi 2 Flop ? Aslinda bu cok iyi bir oran.

Trajik bir yolculuga gidelim mi ulu kaaanim ?

13/14 = 2. Yari

Salih Dursun
Koray Günter
Oguzhan Kayer
Veysel Sari
Lucas Ontiviero
Guillermi Burdisso
IZZET HAJROVIC OOOLEEEEY
Alex Telles
Umut Gündogan

9 tane Flop, sadece bir transfer döneminde, devam edelim. (Senin kriterlerin ile ilerliyorum, normalde Telles´i yazmazdim parasini cikardigi icin, fakat iki kere kiralik bedeli, ve satisi ile parasini cikaran Amrabat´i saydigin icin, aynen devam ediyorum.

14/15 ilk yari
Goran Pandev
Tarik Camdal
Olcan Adin
Blerim Djemailli
Endogan Adilli
Kaan Baysal
Sinan Bolat

Bir Transfer döneminde 7 flop daha. Sadece 2 Transfer döneminde post Terim 16 tane Flop oyuncu.

Bunlar Aysal dönemi... Zeus sükürler olsun ki FFP vardi da, daha fazla harcayamadik demiyormusun sende su an ?

Devam edelimmi ?

14/15 ikinci yari ... Yarsuvat dönemi... Agzindan öperim ki, transfer yapip, kadroyu daha fazla sisirmeyip, kulübü borca sokmadi.

Gelelim les dursuns dönemine

15/16 ilk yari
Jose Rodriguez
Lukas Podolski (Aldigi paraya, verdigi katkiya göre net flop)
Kevin Großkroytz
Jason Denayer
Jem Karacan
Cenk Gönen

Ve 6 tane transfer flopu daha bir transfer döneminde.

15/16 ikinci yari
Ryan Donk
Martin Linnes

iki tane flop daha... Iki transfer döneminde etti 8...

Bu sezona gelmiyorum bile daha... Serdar ile Tolga´nin müzmin sakat olma olasiligindan dolayi, alinan nerdeyse tüm oyuncularin orta vadede bile flop degerlendirelecegi bir rezalettir.

Bunlarin hic birisi fikir degil, kulübe alinan topcularin objektif degerlendirmesidir. Terim sonrasi 4 transfer sezonunda transfer yapip, tamina tam 24 tane Flop üretmisiz. Saymaya kalksak, 10 tane faydali topcu cikaramamiz da ayri tezzat bir durumdur.

Bu listeye bak... Tamamen senin yorumlarindan cikarak olusturdum, o algiyi genele yayarak. Sende biliyorsun, neyin ne oldugunu aslinda.

2015-2016 sezonunun yaz transferleri sizin terimin prensi hamza binevi terim zihniyeti transferleri. Cem paul karacan!!%##&><}[#^

Şahınız terim nokta transferler yapsaydı kimse bu kadar fazla oyuncuya yüklenip ya tutarsa politikası yapmak zorunda kalmazdı. Ama imparatorunuz transferden felan anlamıyor her ne kadar kabul etmesenizde.

Muslera ondan önce alındı, sneijder ona rağmen alındı. Melo, elmander, ujfa adım gibi eminim terimin transferi değil.

Ayrıca hayroviç sendromu döneminde yapılan transferler %90 yerli yani sizin imparator erman kılıç, ceyhun, okan, furkan, yiğit vs ne kadar gereksizi aldırmasa bu kadar sorunda olmazdı.

2015-2016 sezonunun yaz transferleri sizin terimin prensi hamza binevi terim zihniyeti transferleri. Cem paul karacan!!%##&><}[#^

Şahınız terim nokta transferler yapsaydı kimse bu kadar fazla oyuncuya yüklenip ya tutarsa politikası yapmak zorunda kalmazdı. Ama imparatorunuz transferden felan anlamıyor her ne kadar kabul etmesenizde.

Muslera ondan önce alındı, sneijder ona rağmen alındı. Melo, elmander, ujfa adım gibi eminim terimin transferi değil.

Ayrıca hayroviç sendromu döneminde yapılan transferler %90 yerli yani sizin imparator erman kılıç, ceyhun, okan, furkan, yiğit vs ne kadar gereksizi aldırmasa bu kadar sorunda olmazdı.

Ben mantik üzerine degerlendirme yaparken, iki kulagini, ve gözünü kapayan sen, bir "sah´in" etkisinin altinda kaldigini düsünmüyormusun esasen ?

Cevaben yazdigin hic birseyin dogru olmadigi gibi, tamamen spekulasyondan ibaret. Hala Terim kafali Hamza diyorsun. Aysal´in son iki transfer döneminde, 16 tane tutmayan transfer koydum önüne. Icindeki 6 futbolcusu da yabanci.

Eger Terim 5 transfer döneminden , üretilen 10 tane flop oyuncusundan dolayi transfer yapamiyorsa. Wallahi, Billahi, Tillahi kabul ediyorum. Senin degerlendirme capina göre, sonuc bu ise, eywallah. (Ki aslinda verdigin oran, iyi bir orandir)

Ayni degerlendirme sekli ile, sadece iki transfer döneminde 16 tane FLOP üreten Ünal Aysal nedir ozaman, allasen bi acikla da göreyim ?

Ben mantik üzerine degerlendirme yaparken, iki kulagini, ve gözünü kapayan sen, bir "sah´in" etkisinin altinda kaldigini düsünmüyormusun esasen ?

Cevaben yazdigin hic birseyin dogru olmadigi gibi, tamamen spekulasyondan ibaret. Hala Terim kafali Hamza diyorsun. Aysal´in son iki transfer döneminde, 16 tane tutmayan transfer koydum önüne. Icindeki 6 futbolcusu da yabanci.

Eger Terim 5 transfer döneminden , üretilen 10 tane flop oyuncusundan dolayi transfer yapamiyorsa. Wallahi, Billahi, Tillahi kabul ediyorum. Senin degerlendirme capina göre, sonuc bu ise, eywallah. (Ki aslinda verdigin oran, iyi bir orandir)

Ayni degerlendirme sekli ile, sadece iki transfer döneminde 16 tane FLOP üreten Ünal Aysal nedir ozaman, allasen bi acikla da göreyim ?

imparator imparator impraror fatih terimmm imparator terimmm.

imparator imparator impraror fatih terimmm imparator terimmm.

360

Tudor'dan sonraki muhtemel teknik direktörümüz olacakmış gibi hissediyorum.

Dünya kupasına gidemeyince Terim istifa eder, sonrası belli.

Bir ara Fatih Terim'i falan beğenmiyorduk, çok iyi hatırlıyorum; o zamanki lükse bak.

İmparatorlar gitti İmparaTUDORlar geldi belamızı bulduk :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt