Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Marke@demarkesports 1 hr1 hour ago
Fatih Terim, Fiorentina'nın 90. yıl kutlamaları için Floransa'ya geldi.

C6psAkSXAAAl4Li.jpg

C6psBDRWkAMy4Il.jpg

Artık pişmiş ve piyasayı bilen bir adam.

Dursun varken gelecek kadar zekasız değil.

Aysal veya Aysal seviyesinde iyi bir yönetim gelirse gelecektir tekrar ona şüphe yok. Malum federasyon ve tüm malum düzenin sonu geldi artık yaza kadar çok şey değişecek.

Hocayı beğenmeyenlere Manciniler Prandelliler müstehak.

Mancini hocami niye Prandelli ile ayni kefene koydun.

Hocam gayet iyi bir izlenim birakti bence genel olarak. Gelir gelmez CL de takim ile maca cikmasi, sezon sonu sampiyon olmasa bile CL biletini almamiz, Türkiye kupasini kazanmamiz, CL de gruptan cikmamiz, 10 numara 4 yildiz adam olmasi.

Ben Mancini'yi cok elestirdim ama genel olarak sevdigim bir adamdir, sezon sonuna dogru takim da fena gitmiyordu acikcasi. Deplasman sorununu cözebilseydik o sezon da sampiyon olabilirdik. Tabi deplasman sorunumuzun olmasinin tek sorumlusu kendisi degil. Burak Umut ve hatta Sneijder gol kacirma rekorlari kiriyorlardi deplasmanlarda.

Iceride nasil kolay gol buluyorduysak ters orantili ayni derecede deplasmanda gol yollarinda sikinti cekiyorduk. Prandelli ise Mancini hocamin tirnagi bile olamaz.

Hatırlayalım..

terim-t2.jpg

İtalya'da, Devlet Nişanı (italyanca: Ordine della Stella della Solidarieta Italiana) ile Commendatore unvanı alan ilk Türk teknik direktör.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Mancini hocami niye Prandelli ile ayni kefene koydun.

Hocam gayet iyi bir izlenim birakti bence genel olarak. Gelir gelmez CL de takim ile maca cikmasi, sezon sonu sampiyon olmasa bile CL biletini almamiz, Türkiye kupasini kazanmamiz, CL de gruptan cikmamiz, 10 numara 4 yildiz adam olmasi.

Ben Mancini'yi cok elestirdim ama genel olarak sevdigim bir adamdir, sezon sonuna dogru takim da fena gitmiyordu acikcasi. Deplasman sorununu cözebilseydik o sezon da sampiyon olabilirdik. Tabi deplasman sorunumuzun olmasinin tek sorumlusu kendisi degil. Burak Umut ve hatta Sneijder gol kacirma rekorlari kiriyorlardi deplasmanlarda.

Iceride nasil kolay gol buluyorduysak ters orantili ayni derecede deplasmanda gol yollarinda sikinti cekiyorduk. Prandelli ise Mancini hocamin tirnagi bile olamaz.

Kadrolara ve oynattığı futbola göre değerlendirme yapmayı daha doğru buluyorum.

Deplasman sorunundan ziyade içerde de iyi top oynamadık ki 4-5 maç haricinde,sadece skoru elde ediyorduk o kadar.Deplasmanda skor da yoktu o da şampiyonluğa mal oldu.

Elinde 2000'den sonra en iyi kadro vardı belki de.O kadroyla açık ara şampiyon olması gerekirken gitti Fener'e Nisan ayında tarihinin en rahat şampiyonluğunu yaşattı.Misal 2014-2015 kadrosuyla dediklerini yapmış olsaydı başarılı olduğundan söz edebilirdik ancak o sene için her türlü daha başarılı olunurdu,ligde şampiyon olmak daha göze hoş gelen bir futbol oynamak gibi.Fener'in son 5-6 senedeki tek şampiyonluğu o sezon,onu da biz kendi ellerimizle hediye ettik.

Ne olursa olsun Terim'e saygı duymak zorundayız ne olursa olsun Türk Futbol Tarihinin en önemli hocası en büyük başarılara imza atan hocası

Hımm gelip Tudor'un önünü kesmesini istemem ama kesinlikle b takımda bir görevi olmasını isterim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt