Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Roma'nın Cengiz'i istemesi gurur verici. Futbolcularımızın artarak Avrupa'da oynaması beni mutlu ediyor."
Terim: "Bundan sonra da birkaç ismin Avrupa'ya gitmesini bekliyorum. Oynamayan kalecimiz Cenk Gönen, Malaga'ya gidiyor. Önemli bizim için."

Dursun denilen herif varken bana gel td ol deseler ben bile olmam. Fatih Terim niye olsun ki?

Bizden uzak filan durmasın kardeşim

Herife karaktersiz diyosunuz bütün başarıları onunla almışız ne konuşuyosunuz siz ya fatih terim bu kulübün yarısı

Fatih Hoca yaralı parmağa işemez boşuna hayal kurmayın. Şu geldiğimiz noktada artık çok istekli olmasam da, eski saygı ve sevgimin yerinde yeller esiyor olsa da gelebiliyorsa gelsin diyorum çünkü gidiş gidiş değil. Ha ama dediğim gibi 3,5 milyon avrodan aşağı gelmez, bir de dursun'un başkan olduğu ve Maicon & Belhanda için 16 milyon avro bonservis gömülen yere hiç gelmez.

Dediğim gibi kendisi için Aslolan Galatasaray mıdır tartışılır lakin yaralı parmağa işemez onu biliyoruz.

gerek yok gelmesine ama bi zahmet bos hocalar almayalim artik

Tudor tecrübesiz, Riekerink tecrübesiz, Denizli gelmeden Lig TVde yorumculuk yapiyordu; bir tane saglam teknik direktör gelmedi Hamza'dan sonra (performansi/tavirlari tartisilir)

lan her mağlubiyetten sonra şu konuyu hortlatanında ağzına burnuna girmek lazım.

Dursun cenabeti varken gelmesin zaten..bastan asagi yenilenmemiz olu topragini ustumuzden atmamiz lazim..
aysalci/vizyoncu arkadaslar fener galibiyeti sonrasi hocamin etrafinda birlesir..bu taraftari ve camiayi kenetleyebilecek tek adamin kendisi oldugunu gormemiz gerek..
kici kirik arap belhandayi tt yapan taraftrimiz ulu imparator geri don diye tek calisma yapmadi

O güzelim 2 sezonu heba edip gittiği için,milli takımda kendi duruşunu yerle bir ettiği için gelmesin arkadaş.Arda,Burak gibi mallara boyun eğerek ne bir ağırlığı ne de saygı duyulacak bir yanı kaldı.

Galatasaray ayağa kalkacaksa bu tekrar Fatih Terim ile olacak bunu görmemek için kör olmak lazım.

Fatih Terim gittiginden beri takimi bok götürüyor, bunu az biraz kamufle eden Hamzaoglu sampiyonlugu var. O sezon bile normal devam etsek, yolun sonu 3. 4. sira.

Cok büyük paralar harcaniyor, iyi imkanlar var, ama kullanabilen yok.

Adam Demirören ile mutlu işte, siz de amma ağladınız. Önder Özen ile Türk bir hoca gelsin en fazla 2 seneye başarılı olurlar o da en fazla.

Gittiği gün bu forumda zil takıp oynayan gerizekalılar vardı.
avrupai yönetilmemiz için hocanın gitmesi lazımmış. Al gitti hala bokumuzla oynuyoruz gittiğinden beri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt