Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 seneyi daha çöpe atacak gibiyiz Zaten bu gidişle.
aklıma takımı toplayacak başka adam gelmiyor maalesef bizimkisi umut :/

yani Lucescu gelip bir sene idare edebilir ilk 4 de bitiririz. terim gelse çok daha kötü olabilir ne bilim bu hava tersine dönmez gibi artık dursunun defolması lazım. yeni sinerji gerekiyor. adam net olarak kötü enerji yayıyor kulüpte kuruttu camiayı gs diye birşey bırakmayacak 1 sene sonra.

Gittiği gün bu forumda zil takıp oynayan gerizekalılar vardı.
avrupai yönetilmemiz için hocanın gitmesi lazımmış. Al gitti hala bokumuzla oynuyoruz gittiğinden beri

gittiği yerdede bokumuzla oynuyoruz ne yaptı milli takımla harikalarmı yaratıyor?

Eskisehire sportif direktor oldu
Çok yakınen takip etmiyorum ama keşke bize olsaydı, bugün veya dün ölüp bitilen Beşiktaş'ın mimarlarındandır. He bizim forumda pek sevilmez ama sevilenlerin de hali ortada zaten neden öyle olduğu anlaşılıyor.

yani Lucescu gelip bir sene idare edebilir ilk 4 de bitiririz. terim gelse çok daha kötü olabilir ne bilim bu hava tersine dönmez gibi artık dursunun defolması lazım. yeni sinerji gerekiyor. adam net olarak kötü enerji yayıyor kulüpte kuruttu camiayı gs diye birşey bırakmayacak 1 sene sonra.

Luce de oğlunu yamamaya çalışıyor. Sadece kendi gelse eyvallah.
bize rüştünü ispatlamış adamlar lazım.
geçen sezon Tudor geldiğinde hırslı vs. diye sevinmiştim ama bizi düzlüğe çıkaracak ferasete sahip biri değil.

Luce de oğlunu yamamaya çalışıyor. Sadece kendi gelse eyvallah.
bize rüştünü ispatlamış adamlar lazım.
geçen sezon Tudor geldiğinde hırslı vs. diye sevinmiştim ama bizi düzlüğe çıkaracak ferasete sahip biri değil.

lucede dikiş tutmaz zaten sezonu idare eder diye söyledim en fazla 4.olur işte. zenitte gördük oda mental olarak yorulmuş artık. bence tudoru kovamazlar artık dursun bütün haklarını doldurdu utanmadan hocamı getirecek bu saatten sonra bir daha

Seni gönderdiğimiz gün lanet başladı, sana hakaret eden çomarlarıda Allah bildiği gibi yapsın, adam sanki kendisi ayrıldı, şerefsizler antremanda gönderdiler hocayı hemde Beşiktaş'a deplasmanda çaktıktan hemen sonra, şimdi bırak derbi galibiyetini şut bile atamadan tamamlanıyor maçlar, içimizden bu kadar yabancı özentisi ergen varken Allah'ın Hırvat köylüsü gelir bu duruma getirir işte takımı.

Son düzenleme:
Terim sonrasi islerin boka saracagi belliydi lakin bu denli dibi gorecegimizi tahmin etmezdim acikcasi.

hamza bile şampiyon etti. boktan moktan. yerli hocalar bu ligde birşekil başarıya taşıyor.

albayrak yönetimi ile gelir o da resi izin verirse.

Dursun varken Terim'e 1 milyar TL bütçe versen gelmez ki haklıda gelmemekte, bu senede dişimizi sıkacaz artık ve 2018 mayıs da Dursun'a tekmeyi basarken Albayrak ve ekibi Terim ile döneceklerdir, dua edelimde o zamana kadar Dursun götü kurtarmak için transfer kazıklarını sokmasın kulübe.

Alaçatı'da ciddi kavga iddiası var; Fatih Terim 2 damadı ile birlikte Yüzevler Kebab Rest. gitmiş ve orada büyük bir kavgaya girişmiş.sanırım sonra da geri vites yapıp kaçmışlar..çakma imparator..

DEw7GawXYAUTD4R.jpg

Bizzat kendisi niye gitmiş yaw milli tetikçimiz töre ne güne duruyor

İddialar doğru ise hoca, Dursun Özbek'in de mekanını bassın da bizim iş görülsün. Yoksa gideceği yok bu adamın.

Söylentiyle ilgili olarak yalandır diyeceğim ama hocayı da biliyoruz yapmış olma ihtimali yüksek :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt