Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbol'u takip etmiyorum Cakar. Ben Terim'i diyorum.

Milli takimlar üc önemli branstada Galatasaray´in üc basarili yerli teknik direktörüne sulandilar. Fatih Terim, Ergin Ataman, Ekrem Memnun. Ücü de kisa yada daha uzun bir süreligine Milli takimi, Galatasaray ile birlikde calistirdi. Hic bir tercih hakki olmadan, sözlesmesi Galatasaray´da devam ederken, Terim birden gönderildi.

Cünkü meselenin, milli mesele ile alakasi yok. Arkasina siginilan bir yalan.

Kupa kazandıran hocayı medyanın önüne atan Ünal Aysal'ın da suçu var

Kıvırmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlla bir suçlu aramaktan vazgeçin. İkisi de suçlu. Daha da uzatmanın manası yok.

Milli takimlar üc önemli branstada Galatasaray´in üc basarili yerli teknik direktörüne sulandilar. Fatih Terim, Ergin Ataman, Ekrem Memnun. Ücü de kisa yada daha uzun bir süreligine Milli takimi, Galatasaray ile birlikde calistirdi. Hic bir tercih hakki olmadan, sözlesmesi Galatasaray´da devam ederken, Terim birden gönderildi.

Cünkü meselenin, milli mesele ile alakasi yok. Arkasina siginilan bir yalan.

Ya Galatasaray yada gidip baska takimi yonetecek aga secimini yapti Yildirim Demiroren'e gitti ve gelmesinide kimse istemiyor. Roportajlarida zaten bir fiyasko.

Suçlu kim olduğu belli de bunun tartışmasını yapmanın manası yok.

Ne terim nede aysal bu kulüpte değil artık. Aysal bidaha da gelmez zaten. Onun son durağı tahtalı köyler olur ancak

haberresim_fatih-terimcatir-catir-oynamalarini-istiyorum-3062.png

Hain emeller ile bu camiadan koparilan hocamiz, elbet gün gelince dönecekdir yine.

helal olsun renkdaş.... bende aynı böyle düşünüyorum hoca bizden gitmese ligi domine edicektik...

Suçlu kim olduğu belli de bunun tartışmasını yapmanın manası yok.

Ne terim nede aysal bu kulüpte değil artık. Aysal bidaha da gelmez zaten. Onun son durağı tahtalı köyler olur ancak

Hala bekliyorum. Terimi eleştirecek, eksilerini anlatacak bir yazı yazacaktın boş zamanında, sözün vardı.

Bu kulüp ne çektiyse terimperestlerden çekti arkadaş.

Neyse, kulübün maaşlı çalışanıdır. Uzlaşma olmazsa yollar ayrılır.

Aysal kendisine Eleman demistir doğrudur.

Fakat Sayın Aysal ülkeye yabancı olduğu için bazı seyleri bilmiyor. Bu ülkede g te g.t denmesi hoş karşılanmaz

Ülke´ye neresi yabanci Ünal Aysal´in :D Senin ömrünün belki iki katini bu Ülke´de gecirmis bu Adam, türkceyi de senden ve benden cok daha iyi bildigini inkar edebilmesine, nasil inanabiliyorsun. Yok fransizca düsündüm, bunlar kivirmadir. Sen TV´de Ünal Aysal kadar iyi türkce konusan, kac tane adama rastladin ? Ve olay sadece bir kelamdan mi ibaret ?

Adam kulübü kendisi yönetmek istiyordu, operasyonda tek Terim´e yapilmadi. Aysal´a biat etmeyen, tüm yöneticilere yapildi. Hee, keske Ünal Aysal bir tek basina 3-4 sene yönetseydi görseydik, keske... Ama birde bir sene ancak dayandi.

Terim sevgisinden gözünüz dönmüs.

Terim sevgisinden gözünüz dönmüs.

Eleman kelimesinin nereye gittigini almanca olarak sen biliyorsun, ama ömrünün iki katindan fazlasini Türkiye´de gecirmis adam, sana göre Edebiyat ögretmeni gibi konustugu, bu dile yabanci... Göz dönme nedir, nezaman hayata gecer Canim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt