Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala bekliyorum. Terimi eleştirecek, eksilerini anlatacak bir yazı yazacaktın boş zamanında, sözün vardı.
Öyle sözüm olmadığı gibi o gün elestirilerimi de yazmıştım terim hoca ilgili.

Ama taze taze eleştiri istiyorsan çocukça milli takım dönemi rezalet geçiyor avrupada kupa turnuvası itibari ile. Açıklamaları ayrıca kötü bölüm bölüm.

Okadar hataları var ki kitap yazılır ama diğer yandan iyi yaptığı bölümleri alırsak kütüphane kurulur.

Eleman kelimesinin nereye gittigini almanca olarak sen biliyorsun, ama ömrünün iki katindan fazlasini Türkiye´de gecirmis adam, sana göre Edebiyat ögretmeni gibi konustugu, bu dile yabanci... Göz dönme nedir, nezaman hayata gecer Canim :D

Birakin bu ayaklari.

Ülke´ye neresi yabanci Ünal Aysal´in :D Senin ömrünün belki iki katini bu Ülke´de gecirmis bu Adam, türkceyi de senden ve benden cok daha iyi bildigini inkar edebilmesine, nasil inanabiliyorsun. Yok fransizca düsündüm, bunlar kivirmadir. Sen TV´de Ünal Aysal kadar iyi türkce konusan, kac tane adama rastladin ? Ve olay sadece bir kelamdan mi ibaret ?

Adam kulübü kendisi yönetmek istiyordu, operasyonda tek Terim´e yapilmadi. Aysal´a biat etmeyen, tüm yöneticilere yapildi. Hee, keske Ünal Aysal bir tek basina 3-4 sene yönetseydi görseydik, keske... Ama birde bir sene ancak dayandi.

Adem sana göre bütün kıvırmaları Aysal yaptı. tek hatalı aysal, hatasız ve suçsuz terim. kıvırmadı hiç vs vs vs.

bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi yahu. Hemde bu insan terim yani. ikinci gelişinde takımın içine sıçan adamdan bahsediyoruz. hani lucescuyu koltuğundan eden adam.

ama doğru, siz o döneme de başarı olarak bakıyordunuz ztn.

Herseyi kafaniza göre Terim'in lehine göre görüyorsunuz. Sonra da o suclu bu suclu. Birakin bu isleri ya.

Almancilar arasinda soguk ruzgar !!! Mac gunu gerginlik istemeyiz tostlar

Ne alakası var? Yazdıklarımdan hangisi yanlış?

Sen ne yazdin okumadim bile acikcasi, kast ettigim kisiler her daim Terimi savunan Adem ve Fatih.

Nerde Terim orada bu ikili. Adem zaten objektifim diye ortalikta dolasiyor. Simdi muhtemelen bu yazdigima da roman ile cevap verir.

Öyle sözüm olmadığı gibi o gün elestirilerimi de yazmıştım terim hoca ilgili.

Ama taze taze eleştiri istiyorsan çocukça milli takım dönemi rezalet geçiyor avrupada kupa turnuvası itibari ile. Açıklamaları ayrıca kötü bölüm bölüm.

Okadar hataları var ki kitap yazılır ama diğer yandan iyi yaptığı bölümleri alırsak kütüphane kurulur.

Öyle bir sözün yok muydu? yani söylemedin öyle bir şey? bizde dile getirilmesi sözdür.

ve sen boş zamanımda yazarım demiştin. :)

taze eleştiri istemiyorum. genel eleştiri istiyorum. Nereye yazdın bunu, link ver bakayım. O günden beridir bekliyorum çünkü.

benim bildigim fatih terim kendisinden başka kimsenin yarattıgı başarıyı istemez takdir etmez begenmez o derece fesattır ve de egosu yüksektir

bunu zaten bilmeyen yok 96 yılında da böyleydi daha sonraki zamanlarda da böyle o herşeyi kendisi yapsın ister

Soyledikten 2 gun sonra imzaliyorsan sozlesmeyi en burda art niyet ararim bastan beri niyeti varmis gitmeye yoluda verirler boyle adama iste.
Kendi yorumuna göre olayları değerindemem. Olaylar hiç bir şekilde bilmeden eleştirmek asmak keyfinize göre adaletsizliktir diyorum sadece.

Sen ne yazdin okumadim bile acikcasi, kast ettigim kisiler her daim Terimi savunan Adem ve Fatih.

Nerde Terim orada bu ikili. Adem zaten objektifim diye ortalikta dolasiyor. Simdi muhtemelen bu yazdigima da roman ile cevap verir.

İsimlerini yaz o zaman r'taş. Yazıyorsun ortaya, herkes üstüne alınıyor.

Adem ve objektiflik yan yana gelmeyen iki kelime. Hele söz konusu Terim ise

Herseyi kafaniza göre Terim'in lehine göre görüyorsunuz. Sonra da o suclu bu suclu. Birakin bu isleri ya.

çok güzel söylüyorsun evet son derece haklısında ancak aynı şekilde sende herseyi kafana göre aysal lehine göre görüyorsun renkdaş. sonra o suclu bu suclu bırak bu işleri

Adem sana göre bütün kıvırmaları Aysal yaptı. tek hatalı aysal, hatasız ve suçsuz terim. kıvırmadı hiç vs vs vs.

bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi yahu. Hemde bu insan terim yani. ikinci gelişinde takımın içine sıçan adamdan bahsediyoruz. hani lucescuyu koltuğundan eden adam.

ama doğru, siz o döneme de başarı olarak bakıyordunuz ztn.

Fatih Terim ikinci döneminde nekadar basarisiz ise, Ünal Aysal´da IKINCI YÖNETIMI ILE okadar kusurludur. Baskan o yönetici o. Onun görevi, yönetimi, ve teknibi bir arada tutmak. Parcalamak degil. Görevini yerine getiremedi.

Basarili olan hocasina karsi calismanin bir faydasi yokdur. Hoca farki Besiktas´da bile bir senede ortaya cikdi. Fenerbahce´de ortaya cikdi, bizde daha önceden cikdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt