Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevmemek başka şey,özlemek başka şey.Bir insan 1996-2000'i,2011-2013'ü görüp nasıl özlemez hocayı?

Sevmemek başka şey,özlemek başka şey.Bir insan 1996-2000'i,2011-2013'ü görüp nasıl özlemez hocayı?

O başarılı dönemi yaşatan adamı özlemeyenler içimizdeki İrlanda'lılar. Fazla takılmamak lazım. Kendi takımının başarısını çekemeyenler de olacaktır malesef.

Gelsin istemiyorum.

Ayrıca gelirse 2 hafta sonra şimdi gelsin diyenler defol diyeceği için aynı pilavı 100. kez yemek de istemiyorum.

Eğer gelirse 2002-2004 arası dönem gibi olur.

Başkan vizyonsuzsa hoca kim olursa olsun yapamaz. Faruk Süren ve Ünal Aysal ile başarılı oldu. Canaydın ile rezaletti.

Fatih Terim başkanın kim olduğuna göre başarılı olacağını mı zannediyorsun hakikaten? :D

Adam Emre Çolak-Engin Baytarlı kanatlı takimi şampiyon yapan kişi

Gelse takimi yine şampiyon yapar.

O başkanlar Terim yüzünden başarılı oldular.

Aysal mesela Terimli dönemi saymazsan öyle mükemmel ötesi başarılı birisi değildi

Son düzenleme:
Sarper Yıldırım Arda'nın mesajlarından rahatsız oluyorsan BLOK yaparak sorunu çözebilirsin.

Küfür, hakaret olmadıkça ikili münakaşalara ceza vermiyoruz. Böylece sorunu da kökünden çözmüş oluruz.

Gelsin istemiyorum.

Ayrıca gelirse 2 hafta sonra şimdi gelsin diyenler defol diyeceği için aynı pilavı 100. kez yemek de istemiyorum.

Terim'in geldiği dönem sonrası örnek gösteremezsin buna. Bunu diyenler de trollemek için demiştir.

Başarılı olan adamın gitmesini kim ister ki omurgasızlar dışında?

Gelse de hiçbir şey yapamaz. Başkanlık makamında Süren veya Aysal yok hatta rahmetli Canaydın başkan kadar bile olabilecek bir adam yok. Dursun denen kamyoncudan bozma bir otelci var. O yüzden gelmesi bir anlam ifade etmez. Ben zaten istemiyorum da isteyenler ve şu an gelse bu takımı şampiyon yapar diyenler bence hayal deryasında yüzüyorlar.

Fatih Terim başkanın kim olduğuna göre başarılı olacağını mı zannediyorsun hakikaten? :D

Adam Emre Çolak-Engin Baytarlı kanatlı takimi şampiyon yapan kişi

Gelse takimi yine şampiyon yapar.

2002-04'te neden yapamadı o zaman? Dursun Özbek rezalet bir başkan ve o gitmeden kulüp hiçbir zaman istikrarlı olamayacak.

Sarper Yıldırım Arda'nın mesajlarından rahatsız oluyorsan BLOK yaparak sorunu çözebilirsin.

Küfür, hakaret olmadıkça ikili münakaşalara ceza vermiyoruz. Böylece sorunu da kökünden çözmüş oluruz.

Ben ceza verin demedim,mesajı raporladım sadece.Mesaj da silinebilirdi mesela.

Provokasyon serbest mi bu forumda?İyi ben de kafayı takayım birine sebepli/sebepsiz dönüp dolaşıp mesaj atayım onunla ilgili provokatif bir şekilde.

2002-2004'te bile hocam ikinci olmuştu :(

Çok özledik valla.

Keşke geri dönse.

Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp hocanın kapısını aşındırmaktan başka bir çaremiz yok şu an.

Ah Aysal Ah.

Kovdun adamı, şimdi kaç kişi geri getiremiyoruz hocayı :(

2002-04'te neden yapamadı o zaman? Dursun Özbek rezalet bir başkan ve o gitmeden kulüp hiçbir zaman istikrarlı olamayacak.

İlk sezon iyiydi ama Beşiktaş mükemmel sezon geçirdiği için şampiyon olamadı
İkinci sezon kötüydü ama gezegende her sezon şampiyon olan bir hoca yok bildiğim kadarıyla

2002-2004'te bile hocam ikinci olmuştu :(

Çok özledik valla.

Keşke geri dönse.

Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp hocanın kapısını aşındırmaktan başka bir çaremiz yok şu an.

Ah Aysal Ah.

Kovdun adamı, şimdi kaç kişi geri getiremiyoruz hocayı :(

Hocan koşa koşa kaçtı Demirörenin yanına

geçelim bunu

Terim'in geldiği dönem sonrası örnek gösteremezsin buna. Bunu diyenler de trollemek için demiştir.

Başarılı olan adamın gitmesini kim ister ki omurgasızlar dışında?

Son gidişi öncekilerine benzemedi.

2. gelişinde başarılı olamadı mesela. Gelişi şeklen doğru değildi Lucescu başarılı iken mesela. 3. gelişi tam dip noktasında idik ve kendi de kariyer olarak geriye gidiyordu. Aynı motivasyon ile gelebilecek ise gelsin. Yoksa Dursun için kariyerini harcar.

4.gelişi için en büyük handikapı 3. de gidişinde taraftarın bölünmesi oldu. Herkes tarafından istenerek gelmeyecek şu an gelirse.

Hiç özlemedim, ayrıca sevmiyorum da ama verilen demeçlere bakılırsa Jor gidici gibi gözüküyor... Hangi hoca gelirse gelsin başarılı olacağımızı sanmıyorum kötü kadro sebebiyle, ama bu düşük ihtimali gerçeğe çevirebilecek tek isim Terim.

Bu sebeple gel ulan vicdansız diyorum :D

Aslında Can'ı anlıyorum ama bana abartıyormuş gibi de geliyor,Aysal'a yapılan övgüleri görünce.

Ne Aysal'cıyım, ne de Terim'ciyim. İkisinin de doğrularını savunur, yanlışlarını eleştiririm. At gözlüğü takıp körü körüne taraf tutmanın manası yok.

Terim'in gitmesinde 1 numaralı suçlu Aysal'dır. Terim gitmeden önce td arayışlarına başladığı için. Sonrasında ise Başkan'la sidik yarışına girerek bu işe çanak tutan Terim suçludur. Kısacası bu işte ikisi de suçludur. Birini suçlu, diğerini melek göstermek saçmalıktır.

İlk sezon iyiydi ama Beşiktaş mükemmel sezon geçirdiği için şampiyon olamadı
İkinci sezon kötüydü ama gezegende her sezon şampiyon olan bir hoca yok bildiğim kadarıyla

Sorun kaçıncı olduğu değil.. Transferleri,kadro dışı bıraktıkları vs. rezaletti. 2008'e kadar toplarlanamadık o yüzden.

Dursun dönemide aynısı olursa şaşırmam.

Ayrıca Terimin geleceğini düşünenler büyük yanılgı içerisinde

Zamanında Polat varken gelmedi 6 ay sonra Aysal iyi kadro kurunca geldi hemen

Bu kadroya kesinlikle gelmez.

MT'da tıkır tıkır parasını alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt