Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Sevmemek başka şey,özlemek başka şey.Bir insan 1996-2000'i,2011-2013'ü görüp nasıl özlemez hocayı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevmemek başka şey,özlemek başka şey.Bir insan 1996-2000'i,2011-2013'ü görüp nasıl özlemez hocayı?
Eğer gelirse 2002-2004 arası dönem gibi olur.
Başkan vizyonsuzsa hoca kim olursa olsun yapamaz. Faruk Süren ve Ünal Aysal ile başarılı oldu. Canaydın ile rezaletti.
O başarılı dönemi yaşatan adamı özlemeyenler içimizdeki İrlanda'lılar. Fazla takılmamak lazım. Kendi takımının başarısını çekemeyenler de olacaktır malesef.
Gelsin istemiyorum.
Ayrıca gelirse 2 hafta sonra şimdi gelsin diyenler defol diyeceği için aynı pilavı 100. kez yemek de istemiyorum.
Fatih Terim başkanın kim olduğuna göre başarılı olacağını mı zannediyorsun hakikaten?
Adam Emre Çolak-Engin Baytarlı kanatlı takimi şampiyon yapan kişi
Gelse takimi yine şampiyon yapar.
Sarper Yıldırım Arda'nın mesajlarından rahatsız oluyorsan BLOK yaparak sorunu çözebilirsin.
Küfür, hakaret olmadıkça ikili münakaşalara ceza vermiyoruz. Böylece sorunu da kökünden çözmüş oluruz.
2002-04'te neden yapamadı o zaman? Dursun Özbek rezalet bir başkan ve o gitmeden kulüp hiçbir zaman istikrarlı olamayacak.
2002-2004'te bile hocam ikinci olmuştu
Çok özledik valla.
Keşke geri dönse.
Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp hocanın kapısını aşındırmaktan başka bir çaremiz yok şu an.
Ah Aysal Ah.
Kovdun adamı, şimdi kaç kişi geri getiremiyoruz hocayı![]()
Terim'in geldiği dönem sonrası örnek gösteremezsin buna. Bunu diyenler de trollemek için demiştir.
Başarılı olan adamın gitmesini kim ister ki omurgasızlar dışında?
Aslında Can'ı anlıyorum ama bana abartıyormuş gibi de geliyor,Aysal'a yapılan övgüleri görünce.
İlk sezon iyiydi ama Beşiktaş mükemmel sezon geçirdiği için şampiyon olamadı
İkinci sezon kötüydü ama gezegende her sezon şampiyon olan bir hoca yok bildiğim kadarıyla